5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

efekentli63

Üye
haritalarda iken sürekli güncelleme istiyor yeni güncelleme var indir diyor ve ayrıca ses komutları çalışmıyor neden acaba haqan kardeşim...

- - - Eklendi - - -

haritalarda iken sürekli güncelleme istiyor yeni güncelleme var indir diyor ve ayrıca ses komutları çalışmıyor neden acaba haqan kardeşim...

- - - Eklendi - - -

haritalarda iken sürekli güncelleme istiyor yeni güncelleme var indir diyor ve ayrıca ses komutları çalışmıyor neden acaba haqan kardeşim..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

haritalarda iken sürekli güncelleme istiyor yeni güncelleme var indir diyor ve ayrıca ses komutları çalışmıyor neden acaba haqan kardeşim..

haritalar son sürüm gömülüdur. Yüklemez onu. Ramden kazanmak için ses komutlarını devre dışı bıraktım

- - - Eklendi - - -

Flash atarken JAF'ta telefon modunu OFFLINE yapıyor muyuz? Şu Jaf işini düzgünce anlatır mısın sırasıyla yapılması gerekenleri

yeterince açık anlattım daha nasıl anlatayım. Resimde ne görüyosan onU işaretle. İşaretli olmayanlarıda kaldır

beatboxqwe

Üye
Tema efektleri kendi kendine kapanıyor.

mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
nasıl yapılacağını anlattığınız yerdeki resimler görünmüyor o resimleri tekrar upload edebilir misiniz acaba

• Beğen
Tepkiler: frhtckr

frhtckr

Üye
aynen resim filan gözükmüyor bi yardımcı olursan seviniriz.

malatye123

Üye
kardes bu menü düzenlerini nerden indireceğiz? Yardmcı olursan.

Mrtkst

Mrtkst

Üye
Birader şu symbian anna fp1'deki dikey klavyeyi de atabilir misin ekstradan?

8bj34fr1opre

Üye

Merhaba Hakan bey, ben bu cfw yi kurdum günlük kullanımda gayet güzel hiçbir sorun yok, güzel bir cfw hazırlamışınız ama nedense gps de sorun yaşıyorum. 2 kere kurdum kurduktan sonrada hard format attın denedim hiçbir şekilde gps ihtiyacı duyan programları kullanamıyorum. bununla ilgili bir öneriniz varmı acaba?

safolduk

Üye

klavyeler aynı zaten

- - - Eklendi - - -

sitede orjinal yazılım dosyaları var. Onları indir ve bunu flaşhladığın gibi flaşla

çok sağol bi deneyeyim ofw yi inşallah olur hadi kolay gele ,bu arada sen ios a geçersen mecbur bizde geçicez :D

- - - Eklendi - - -

çok sağol bi deneyeyim ofw yi inşallah olur hadi kolay gele ,bu arada sen ios a geçersen mecbur bizde geçicez :D

hocam çok aradım heryeri aradım x6 ofw yok abi programlarda indirmiyor link falan atabilirmisiniz bana?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Hakan bey, ben bu cfw yi kurdum günlük kullanımda gayet güzel hiçbir sorun yok, güzel bir cfw hazırlamışınız ama nedense gps de sorun yaşıyorum. 2 kere kurdum kurduktan sonrada hard format attın denedim hiçbir şekilde gps ihtiyacı duyan programları kullanamıyorum. bununla ilgili bir öneriniz varmı acaba?

tl en son ne zaman yükledin. Eğer çok olmuşsa hattına gelen gprs i kesmişlerdir. Çünkü cfwde öyle bir sorun yok ve şuana kadar öyle bir sorun var kimse demedi. Senlik bir hata var ortada. Şunları dene ama. Hafıza kartını çıkart *#7370# yap güvenlik kodunu gir tlfn formatlansın. *#7780# yap yine sıfırla. Sonrada bir hard format at tlfn açılsın hafıza kartını tak biçimlendir dene bakalım çalışacakmı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

hocam çok aradım heryeri aradım x6 ofw yok abi programlarda indirmiyor link falan atabilirmisiniz bana?

www.maxicep.com/symbian-3-genel/navifirm-alternatifi-program-nokia-firmware-editor-791892.html bu siteden ofw dosyalarını indirebilirsin

allegrocbrs

Üye
x6 nın bu yazılımı nasıl kuracağım üst tarafa yazılanları anlamadım tam olarak ne yapmam gerekiyor bir tek jar dosyasını indiremedim onun haricinde ekteki dosyalarla yazılımı indirdim

Takipçi Satın Al

Üst Alt