bu belle c503 içinde olur mu
yok 1 kere fp6 yı attım durum aynı telefonu açınca 4-5 kere restart atıyo kendi kendine sonra "Telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün" diyor. Aslında amacım dahili hafızaya erişmek bir yolu var mıdır?flaşh atınca açılmıyormu
Hakan, arkadaşımda 5800 var bugün baktım yazılım versiyonu v52
Hafta sonu senin cfw'yi yüklemeyi planlıyorum o telefona, v52 bi problem çıkarmaz dimi?
yok 1 kere fp6 yı attım durum aynı telefonu açınca 4-5 kere restart atıyo kendi kendine sonra "Telefon açılması hatalı.satıcınızla görüşün" diyor. Aslında amacım dahili hafızaya erişmek bir yolu var mıdır?
N97 için sorun çıkarır mı bu ?
hakan hocam flaşlamada flash files are corupted or missing yazıyor ne yapmalıyım
yardımcı olurmusun
- - - Eklendi - - -
telefon x6 16gb black
Kardeş viber yüklenmiyor ya ona bi çözümün var mı?
Ayrıca kamerada flash'ı kapatıyorum ancak yine de flash patlıyor bunlara çözüm bulursan çok makbul geçer. Not: Telefonum X6-16gb
başka bir qt uygulaması kur viber ı da siteden indir kurbendede viber yüklerken sorun çıkıo 99da yüklenmedi dio atıo magzandan
Qt mobility ve qt 4.7.3 kurulu yalnız qt kurarken 2-3 tane hata aldım yine de kurulumu devam ettirdim kurdum, flash sorunu için diyebileceğin bir şey var mı?
başka bir qt uygulaması kur viber ı da siteden indir kur
- - - Eklendi - - -
phoenixle yazılım sıfırla yanş sw reset ile bir dene... yalnız v5 lere phoenixle hiç flaşh atmadım o yüzden nasıl atılacağını bilmiyorum. S^3 ler için konu açtım ama ona bakabilirsin

kardeş sağol denerim, ayrıca bir sorunum daha var. müzik çalarda sayfayı aşağı kaydırırken a-b-c-d-... diye gidiyor ya bende l harfinden sonra aşağı kaydırınca diğer şarkıların adı yazmıyor, tıklayabiliryorum ama hiçbirinin ismi görünmüyor. Çok soru sordum ama kusuruma bakma.![]()