herkez eleştirmiş nokıa yı bu 3 model piyasadaki telefonlardan hangisinin gerisindeki tek sıkıntısı mağazası buda zamanla çözülür ne bekliyordunuz ışınlama filanmı
Bakın tamam bugün 920 çok iyi bir cihaz.Diğer cihazlarla çok güzel kapışır tamam.Ama aynı cihaz 3 defa çıkmaz.Hadi diyeli 928 xenon flashlı ve operatöre özel bir model.Ama 925 ne alaka.Yok operatör yok o yok bu.Tamabunlar büyük şirketler bizden daha iyi pazarlama bilirler.Ne yapacaklarını biz söyleyemeyiz onlara ama mantık olarak çok saçma.Pazara uygun değil.Ben Apple ı eleştirikena ynı arayuz aynı tasarım diye..Nokia sağ olsun tasarımı değişirdi.Çok inanılmaz Bi tasarım (!)...Ama aynı her şey aynı değişen tasarım..Belki cihaz yeterli olabilir ama insanlar anlamıyor işte mecuber atak yapılması gerekti.Bu sefer Eylülde yeni telefon çıkınca 925 alanlara yazık olmayacak mı?
Ama beni asıl kızdıran MS.Kaç ay oldu ne Bi güncelleme geldi düzgün ne de duyuru.Market için Bi şey demem zamanla gelişiyor.Gelişecek.MS uygulamaları güncellemeye başladı.Eğer şu gelen güncelleme adam gibi olursa en azından önemli eksiklikleri giderirse kurtarır.Ama yoksa çol zor.Bakın ben dahil birçok kullanıcı bugün nasıl değişti.Belki de beklentimiz çok fazlaydı bilemiyorum alışmak gerek galiba...