Lumia920&925&928 üçlü karşılaştırma ve degişiklikler

Sponsorlu Bağlantılar

bozokluht

bozokluht

Üye
Konu için :tşk: heralde hepsini Ctrl+c Ctrl+v yaparken 920 yede oled yazmışssın :ehe

efeler12

efeler12

Üye
hafifleme dışında bi fark yok gereksiz

SheFy

SheFy

Üye
Çok gereksiz, Aynısını yapacaksan çıkarmanın anlamı ne yahu... İyice saçmaladılar.

metrix355

metrix355

Üye
Çok gereksiz, Aynısını yapacaksan çıkarmanın anlamı ne yahu... İyice saçmaladılar.
Aynen katılıyorum her yeni uygulama çıkarttığında yeni telefonlamı gelecek Nokia _? Tüm eksikleri düzeltip yeni bir modelle ortaya sunsa neyse Samsung gibimi yapmaya çalışıyor anlamadım.Bence Nokia farklılığını ortaya koymuş bir marka olarak farklı bir yol seyretmeli her güncellemede yeni model çıkaracaksa olmaz böyle.

Matthe

Matthe

Üye
Hepsi aynı nerdeyse :S

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
bence hemen hemen hiç bi fark yok

• Beğen
Tepkiler: metrix355
yeauw

yeauw

Üye
hepsi birbirine benziyo ben 41 mpix sensörlü lumia bekliyodum :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
41 mp li lumiadan önce çıkan bi cihaz var (808 pruviev) tamamen hayal kırıklıgı çok kaba eger öyle yapacaksa hiç yapmasın

bozokluht

bozokluht

Üye

lumia'larda ctrl tuşu mu var:allalla:
Öyle demek istememiştim demek istediğim hepsinin özellikleri aynı olduğumdan kopyala yapıştır yaparken 920 yede oled ekran yazmışssın demiştim tabi bunları bilgisayardan yazdığı düşünerek yazmıştım. :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Ağam GPU konusundaki avantajları ve dezavantajları da açıklarsanız sevinirim

tgoksen1

Üye
para tuzağı bıldiğin yahu nokia nabun sen arkadas

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
ne kadar eleştirmişsiniz daha kibar daha hafif Bi telefon isteyen 920 yerine bunlardan birini alabilir ki illaki Bi farkları vardır Nokia boşu boşuna hiç bi şey yapmaz

ferdimy

ferdimy

Üye
herkez eleştirmiş nokıa yı bu 3 model piyasadaki telefonlardan hangisinin gerisindeki tek sıkıntısı mağazası buda zamanla çözülür ne bekliyordunuz ışınlama filanmı

• Beğen
Tepkiler: PureFood
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
herkez eleştirmiş nokıa yı bu 3 model piyasadaki telefonlardan hangisinin gerisindeki tek sıkıntısı mağazası buda zamanla çözülür ne bekliyordunuz ışınlama filanmı

olsa fena olmazdı hani :)

csH

csH

Üye
çok saçma yaa anlam veremiyorum

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Tek sıkıntı mağazamı .. Komik olmayın

IVI-Elia

Üye

Bakın tamam bugün 920 çok iyi bir cihaz.Diğer cihazlarla çok güzel kapışır tamam.Ama aynı cihaz 3 defa çıkmaz.Hadi diyeli 928 xenon flashlı ve operatöre özel bir model.Ama 925 ne alaka.Yok operatör yok o yok bu.Tamabunlar büyük şirketler bizden daha iyi pazarlama bilirler.Ne yapacaklarını biz söyleyemeyiz onlara ama mantık olarak çok saçma.Pazara uygun değil.Ben Apple ı eleştirikena ynı arayuz aynı tasarım diye..Nokia sağ olsun tasarımı değişirdi.Çok inanılmaz Bi tasarım (!)...Ama aynı her şey aynı değişen tasarım..Belki cihaz yeterli olabilir ama insanlar anlamıyor işte mecuber atak yapılması gerekti.Bu sefer Eylülde yeni telefon çıkınca 925 alanlara yazık olmayacak mı?

Ama beni asıl kızdıran MS.Kaç ay oldu ne Bi güncelleme geldi düzgün ne de duyuru.Market için Bi şey demem zamanla gelişiyor.Gelişecek.MS uygulamaları güncellemeye başladı.Eğer şu gelen güncelleme adam gibi olursa en azından önemli eksiklikleri giderirse kurtarır.Ama yoksa çol zor.Bakın ben dahil birçok kullanıcı bugün nasıl değişti.Belki de beklentimiz çok fazlaydı bilemiyorum alışmak gerek galiba...