Lumia925 resmi olarak tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Tasarım açısından korktuğum gibi olmadı çok başarılı buldum :) wp artk 4 ve 8 çekirdekleri de desteklese birde 4 gb ram gibi uçar ya :)

IVI-Elia

Üye
katılıyorum daha hoş bi tasarım bekliyordum :(

Ben şuan 920 varken bunu almam belki 928 olabilir..İlk defa Nokia dan soğudum nerde güncelleme nerde bombalar nerde yeni kral.Tek sevindiğim nokta 920 hala değerli..

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
Ben şuan 920 varken bunu almam belki 928 olabilir..İlk defa Nokia dan soğudum nerde güncelleme nerde bombalar nerde yeni kral.Tek sevindiğim nokta 920 hala değerli..
920 ilk tanıtıldığı zaman oha demiştim bu 925 beni 920 kadar büyülemedi bence 928 in tasarımı 925 ten daha güzel ama türkiyeye malesef gelmeyecek büyük ihtimal off nokia :angry:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia bu cihazları sanırım Lumia 920'yi operatör anlaşmalı sattığı ülkeleri göz önüne bulundurarak çıkardı.
Çoğu ülkelerde insanlar sırf cihaz için operatörünü kolay kolay değiştirmiyor.

Yani Lumia 920'yi satan operatörde bulunmayıp diğer operatörleri kullananlar Lumia 920'yi al(a)mamıştı.
Nokia da bunun üzerine onlar da alabilsinler diye ufak değişiklikler yaparak bu defa diğer operatörler için çıkardı cihazı.
Bizim ülkemize de bu sefer Turkcell yerine Vodafone'a özel gelebilir. :hmmm

IVI-Elia

Üye
Beni etkileyen iki telefon vardı.Lumia 920 ve HTC One bu cihaz 920 yerine çıktaysı büyük ihtimal bekleyip HTC One alırdım.Peki Türkiye fiyatı aynı mı olur 920 ile....

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia bu cihazları sanırım Lumia 920'yi operatör anlaşmalı sattığı ülkeleri göz önüne bulundurarak çıkardı.
Çoğu ülkelerde insanlar sırf cihaz için operatörünü kolay kolay değiştirmiyor.

Yani Lumia 920'yi satan operatörde bulunmayıp diğer operatörleri kullananlar Lumia 920'yi al(a)mamıştı.
Nokia da bunun üzerine onlar da alabilsinler diye ufak değişiklikler yaparak bu defa diğer operatörler için çıkardı cihazı.
Bizim ülkemize de bu sefer Turkcell yerine Vodafone'a özel gelebilir. :hmmm

Şimdi mantıklı bir cevap oldu bak aslında strateji güzel bu farklı ülkelerde farklı isimlerle çıkan ürünler gibi şu an aklıma gelmiyor ama öyle durumlar vardı yada arç üretirken üle alışkanlıklarına göre oldu oparatör önemli tabi zırt bırt değişmez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lumia925 abd'de t-mobile icin uretildi. Avrupa'da ise O2'nin hegamonyasini kirmak icin vodafone'a özel uretildi. Strateji bence cok iyi ve başarili olacak. Lumia920'yi hem operator yuzunden alamayanlar hem de bazi eksik yonlerinden dolayi almayanlar icin cok guzel bir cihaz olmuş. Ayrica Lumia925 Avrupa icin 469€ fiyatla gelicek. Lumia920'nin 599€ fiyati oldugunu hatirlatmama gerek yoktur herhalde.

Bu durumda:Fiyat avantaji,incelik,hafiflik gibi kriterleri katarsak Lumia925 en az Lumia920 kadar belki de daha fazla satar. Bu şekilde Nokia bu ara dönemde Eylül ayında tanitacagi yeni amiral gemisi icin hem zaman kazanmiş olur hem de satiş grafigi yüzü eskiyen Lumia920'ye oranla devam eder.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve bulutsuzgece

Üst Alt