achambo
Üye
ne olmuş konu almış başını gitmiş![]()
nameless abi konu açıcak ve konu alıp başını gitmicek olur mu hiç öyle en az 10 sayfa ilk gün olacak

ne olmuş konu almış başını gitmiş![]()

ahmet abı kulaga daha hos geliyor
adını kimse bılmıyor kendi ahmet kabul olur dedi

uyuyun artık yoksa konuyu kilitletceksiniz![]()

abi 4x6 widget olsa iyi olmaz mı![]()
yeni kahve içtim ama yatayım![]()

hayatta 3 den asası yatamıyorum ramazanda 5 te yatıyorum 6 da kalkıyorum

olurda biraz teknik bilgi gerekiyor umarım yapılır![]()

4x4 gibiteşekkürler![]()
aynen ne zaman konu açsam en az 10 sayfa
nameless abi konu açıcak ve konu alıp başını gitmicek olur mu hiç öyle en az 10 sayfa ilk gün olacak![]()
bu önemli deil yaa burda sohbet serbest sonuçta tek paylaşım var ve ilk sayfada arkadaşlar bütün sayfalara bakması gerekmiyo ondan sorun olmaz 
adını kimse bılmıyor kendi ahmet kabul olur dedi
- - - Eklendi - - -
bakalım yarın nasıl widgetler olcak
bi kardeşim nameless dio kimisi naja abi dio kimide memleketimi adım sanıp aydın abi dio dedim sadece hangisini isterseniz söleyin kabulumdur dedim bende
ahmet die bişey çıkmadı ağzımdan
zaten adımın yakınından bile geçmiyo hem benim adım ahmetten daha güzel
ismi ahmet olanlar yanlış anlamasın 
vaay güzel olmuş kardeşim eline sağlık müzik çalarla notları baya sevdimve bi widget seti olmuş eline sağlık
![]()
ama albüm resmi olan parçaları denemek sonradan aklıma geldi fazla bozmuyo görüntüyü kıl payı kurtarıyo
notlar aslında pek iyi olmadı ortadaki beyaz kısmı kaldıracam bugün öle daha güzel görünecek 
teşekkürler
sonuçta bu tek paylaşım konusu ilk sayfada paylaşım yapıldı konuya giren arkadaşlar ilk sayfadan alacağını alıp ederse teşekkür edecek yani fazla sayfa olmasının mahsuru yoktur die düşünüyorum saygılarımla iyi forumlar ve hepinize teşekkürler.