Shadow Sensual Widget Set by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye

radyo widgetini farklı bi model yap mı demek istiyon :) ciddi söylüyorum eğer anlatmak istediğin bu dediğimse cümle kurma tarzın çok farklı :) çok devrik cümle anlayabilmek için 3 kere okudum ben biraz kıtımdır da :) iyi ama adı üstünde set yani hepsi aynı ikondan yapılma sadece müzikçalar ı deişiklik olsun die böle farklı yaptım :)

abi büyük müzik çalar 8x6 ya
acaba 6x6 veya 4x6 olur mu senin model gibi ama yanlara da toggle fln konulacak şekilde

yaren_dede

yaren_dede

Üye

radyo widgetini farklı bi model yap mı demek istiyon :) ciddi söylüyorum eğer anlatmak istediğin bu dediğimse cümle kurma tarzın çok farklı :) çok devrik cümle anlayabilmek için 3 kere okudum ben biraz kıtımdır da :) iyi ama adı üstünde set yani hepsi aynı ikondan yapılma sadece müzikçalar ı deişiklik olsun die böle farklı yaptım :)

ben bazen Anıl dan şüpheleniyorum dail den aramıza ajan olarak sızmış olabilir, o yüzden anlatımı bozuk gibi geliyor Banada :ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
abi bir notlar iyi olmamış bence
yazının olduğu kısımın arkasında farklılıktan dolayı o da

diğerleri güzel:yuru
ewet kardeşim haklısın hepsini aynı ikondan yaptım benzesin die o beyaz kısmı alırsam daha güzel olacak ama o halide diğer not widgetlerine benziycek aynen bi farklılığı olmamış olacak o yüzden böle yaptıydım :)

achambo

achambo

Üye

ewet kardeşim haklısın hepsini aynı ikondan yaptım benzesin die o beyaz kısmı alırsam daha güzel olacak ama o halide diğer not widgetlerine benziycek aynen bi farklılığı olmamış olacak o yüzden böle yaptıydım :)

başka nasıl olur ki :hmmm

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
achambo

achambo

Üye
abi yazı tipin ne:D

bir de radyoda fm radyo yazısı üst siyah kalın çizginin üstüne gelmiş ona bir çözüm olsa tadından yenmez

Anil-D

Anil-D

Üye
ben gevur degilim elhamdulillah müslümanım yaparmısın abi boşsan yada bos vakitte

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

abi büyük müzik çalar 8x6 ya
acaba 6x6 veya 4x6 olur mu senin model gibi ama yanlara da toggle fln konulacak şekilde
benim model gibi nasıl 6x6 olabilir sence kendin söledin 8x6 olduğunu yani dik bi şekil ama 6x6 kare oluyo o zaman çok biçimsiz görünür bence çünkü ikonun orjinali dik ama illaki öle olsun diosan karede yaparız :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
KURANI KERİM getirin ustune elımi koyupta soylerim benim dedem imamdı bir kere

achambo

achambo

Üye

benim model gibi nasıl 6x6 olabilir sence kendin söledin 8x6 olduğunu yani dik bi şekil ama 6x6 kare oluyo o zaman çok biçimsiz görünür bence çünkü ikonun orjinali dik ama illaki öle olsun diosan karede yaparız :)

4x6 olsun dediğim şu hani 8x6 da sağında ve solunda boşluk var ama oraya hiç bir şey konulmuyo widgetin alanı büyük olduğundan dolayı

alan küçültülüp 4x6 yapılamazmı hem kenarlarına toggle fln konulur hem de yeni bir widgetimiz olur

Pringles

Pringles

Üye
Çok teşekkürler abi :tebessüm:

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
abi yazı tipin ne:D

bir de radyoda fm radyo yazısı üst siyah kalın çizginin üstüne gelmiş ona bir çözüm olsa tadından yenmez

ewet onuda farkettim şekli yukarıya doğru taşımam gerekiyo ama o zamanda üstteki siyah kısım görünmicek :) üst boş sağ sol ve altta çerçeve olacak :)

Anil-D

Anil-D

Üye
abı kalbımı kırıyosun neyse not widgeti pencereye benziyor

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

4x6 olsun dediğim şu hani 8x6 da sağında ve solunda boşluk var ama oraya hiç bir şey konulmuyo widgetin alanı büyük olduğundan dolayı

alan küçültülüp 4x6 yapılamazmı hem kenarlarına toggle fln konulur hem de yeni bir widgetimiz olur

ha tamam şimdi anladım :) o kolay iş hallederim :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye

widgetin kapladığı yer olarakmi söylüyor acaba yani yanına toggle koymak istiyor, Bu resim değilde biraz tekniğe giriyor gibi :hmmm

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
abi diyorki benim anlamama gore mesela kolonlu muzık calar yapıyorsunya kolon yerine toggle koysak calısırmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt