Nokia Lumia 925 Görüntülendi!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 925 Görüntülendi!
İşte karşınızda yarın TSİ 12.00'da başlayacak etkinlikte tanıtılacak olan Nokia Lumia 925.

• Beğen
Tepkiler: n000k, Web Designer, flutewoddy ve 3 diğerleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Cihazın gövdesi alüminyum ve oldukça kibar bir inceliğe sahip.
Nokia Smart Cam adı verilen ve pek çok ince ayara erişim imkanı veren özel bir lens uygulaması ile birlikte gelecek.
(Resimdeki telefonun ekranında yer alan mor simgeye dikkat)
Cihazda yine tüm üst seviye Lumialarda olduğu gibi Pureview ve Optik Görüntü Sabitleme teknolojileri yer alacak.
Bunların dışında Nokia'nın yine ekstra bazı özellikler tanıtması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, papakudioflu ve Sensation
achambo

achambo

Üye
tasarımı güzelmiş:)

ecel54

ecel54

Üye
tasarımı pek beğenmedim bu fotoğrafta ama başka fotoğraflarda görmek lazım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bunlar da daha önceki haberlerde paylaştığımız diğer sızıntı görseller.
Sizce fotoğraftaki ile aynı cihaz mı?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve papakudioflu

IVI-Elia

Üye
Çok kotu yaa

IVI-Elia

Üye
Bu kesinlikle amiral gemisi olamaz ya da Nokia Mühendisleri kor oldu.Lumia 920 bin tasarımı hem 928 den hem de bundan güzel

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence aynı cihaz.

:tşk:

tapatalk

tapatalk

Üye
bu ne la cihazın arkada bi patlama olmuşta ordan kamera fırlamış gibi çok çirkin böyle olmaz bence

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
samsungun plastik arka kapaklarının aynısı olmuş

yeauw

yeauw

Üye
yok ya okadarda kötü deil tasarım arka yüzü hariç :D teşekkürler

ÖEY

ÖEY

Üye
Cihazın gövdesi alüminyum ve oldukça kibar bir inceliğe sahip.
Nokia Smart Cam adı verilen ve pek çok ince ayara erişim imkanı veren özel bir lens uygulaması ile birlikte gelecek.
(Resimdeki telefonun ekranında yer alan mor simgeye dikkat)
Cihazda yine tüm üst seviye Lumialarda olduğu gibi Pureview ve Optik Görüntü Sabitleme teknolojileri yer alacak.
Bunların dışında Nokia'nın yine ekstra bazı özellikler tanıtması bekleniyor.
Ben artık bu resimlere bakıp kafamı karıştırmaktan sıkıldım yahu ondan yarına kadar paşa paşa bekleyip göreceğim :D Bu arada Nokia Smart Cam uygulaması diğer Lumia'lar için de erişelebilir bir uygulama olur herhalde?

recep288

recep288

Üye
820 de kapağı söktükten sonraki görüntü muhteşem oluyor. nasıl bir göz var bu mühendislerde anlamak zor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kesinlikle berbat bir tasarım(bu görüntüleri kastediyorum)benim aklım hala Lumia 900 ün tasarımında.o yapının içine wp8 li bir gerçek amiral çok yakışır be:)

IVI-Elia

Üye
Tasarım konusunda çok ilerdeyken bu ne off eğer böyle olursa gözümde ölü doğar...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Kesinlikle berbat bir tasarım(bu görüntüleri kastediyorum)benim aklım hala Lumia 900 ün tasarımında.o yapının içine wp8 li bir gerçek amiral çok yakışır be:)
benim lumia900'e wp8 yükleyip sana göndereyim istersen:kop:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuya sağ tarafı eklendi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kamera kısmı hiç guzel değil yani tasarımın on kısmıda albenisi yok bence umarım böyle gelmez

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kamera kısmı hiç guzel değil yani tasarımın on kısmıda albenisi yok bence umarım böyle gelmez

Sensation'un paylaştığı yan resimden sonra daha önce sızan resimlerin "doğru" olduğu kesinlik kazanmış oldu.
Bu arada önceki sızan resimlerdeki cihaz "prototip cihaz".
Asıl cihaz Sensation'un paylaştığı yeni görsellerdeki gibi -beklenen seviyede olmasa da- biraz daha şık olacaktır.

Üst Alt