QT ,Phyton ve Belle sistem yapisina hakim olan arkadaslara cagri!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
QT ,Phyton ve Belle sistem yapisina hakim olan arkadaslara cagri!
Arkadaslar,

Benim kendi CFW'mde kullandigim S-Cleaner isimli temizlik programinin veritabanini vakit buldukca guncelliyorum. Belle sistem genelinde bilgi sahibi olanlarla el ele versek, soyle guzel bir sistem temizlik programi yapsak??? Programin adi da Maxi Cleaner olsa :D

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
güzel olur kardşim banada öğretsene 3 5 bişey :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Diğer Proje Bitmeden Bide :ehe
Bu Arada Bende Boş Durmuyorum DM de Olan Text Operator Logo Maker PC Uygulamasını Telefona Uyarladım :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
fatih54102

fatih54102

Üye
Cleaner uygulaması yapmak kolay hazır veritabanı hazırlarsanız gereksiz dosyaları kapsayan ini formatında ben yardımcı olabilirim.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Diğer Proje Bitmeden Bide :ehe
Bu Arada Bende Boş Durmuyorum DM de Olan Text Operator Logo Maker PC Uygulamasını Telefona Uyarladım :D

Helal sana. Ne zaman kullanmaya basliyoruz? :)
Bu arada "projeler bitmez Symbian olmez" diyelim :D Proje cilgini yapalim forumdaki herkesi :)

- - - Eklendi - - -

Cleaner uygulaması yapmak kolay hazır veritabanı hazırlarsanız gereksiz dosyaları kapsayan ini formatında ben yardımcı olabilirim.

Ben program olarak kullaniyorum, ve veritabani hazir. Ekleme yapiyorum firsat buldukca. Bir ara paylasacagim. Peki nasil-neyle kullanmayi dusunuyorsun bu veritabanini?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

:)

Bu arada "projeler bitmez Symbian olmez" diyelim :D Proje cilgini yapalim forumdaki herkesi :)

Renk Yaptım, Bir Küçük Sorun Var Formatı GIF Değil.. :)

- - - Eklendi - - -

Ben program olarak kullaniyorum, ve veritabani hazir. Ekleme yapiyorum firsat buldukca. Bir ara paylasacagim. Peki nasil-neyle kullanmayi dusunuyorsun bu veritabanini?

Eğer Aynı S-Cleanerdan Bahsediyorsak Sanırım Onun Veri Dosyası Metin Halinde İdi :)

achambo

achambo

Üye

- - - Eklendi - - -

proje çılgınları diye grup açın bence:D

ilk üyelerden biri olurum:)

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

:)

Renk Yaptım, Bir Küçük Sorun Var Formatı GIF Değil.. :)

- - - Eklendi - - -

Eğer Aynı S-Cleanerdan Bahsediyorsak Sanırım Onun Veri Dosyası Metin Halinde İdi :)

Kesinlikle ayni programdir :)

.cfg = .txt ;)

- - - Eklendi - - -

iki dosya var;

1. sistem temizligi
2. sistemdeki artik dil dosyalari icin.

Bu ara .rsc uzantili gereksiz dosyalari da ekleyecegim.

- - - Eklendi - - -

proje çılgınları diye grup açın bence:D

ilk üyelerden biri olurum:)

Cilgin sayisini arttiralim, bakalim sonuc ne olacak? :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
Anil-D

Anil-D

Üye
banada 3 5 şey ogretin bende yapmak istiyorum

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
aynen ufak işleri yapalım yardımcı olalım

achambo

achambo

Üye
:) qt öğrenek mi:D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
iyi olur nasıl öğrenicik

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bunlardan Önce Programlama Mantığı, Sonra Algoritma, Sonra C, Sonrada Qt Öğrenmek Daha Faydalı Olur :oke:

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ben Hemen Hemen Bitirdim İşlerimi, İstek Ve Yapılacak Olanlarda Eklenirse Artık Biryerden Başlayabiliriz :)

• Beğen
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
ah şu ingilizce tam konuşsak ne güzel olur

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben Hemen Hemen Bitirdim İşlerimi, İstek Ve Yapılacak Olanlarda Eklenirse Artık Biryerden Başlayabiliriz :)

Simdiden tesekkurler kardesim. Bu aralar CFW den uzaklastim, konuyu kafamda toparlayinca sana iletirim.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

- Veritabani kisisellestirilebilir olmali,(kullanici tarafindan gelistirilmeye/guncellenmeye acik olmali)
- Sistemden temizlenmesini istedigimiz dil dosyalari icinden secim yapabilmeliyiz, (dileyen istemedigi tum dil dosyalarini secebilmeli)

Ilk etapta onemli olanlar bunlar. Gozden kacirdigim noktalar varsa, fikri olan arkadaslar belirtirlerse kolayca tespit edebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Üst Alt