İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yoo ne güzel işte burayı o yüzden seviyorum herkes birbirine yardımcı olmak için hazırkıta bekliyo :)

kolaylık açısından evet tüm kişilerin gelmesi aslında iyi ama bi hesapta fazla fazla çok kişi olunca evet en mantıklısı yeni hesap açtıktan sonra hepsini tek tek telefona kaydetmek gibi duruyo :)
Outlook hesabını cihaza tanımladıktan sonra, verilerimi aktar seçeneği ile başka bir cihazdan kişilerini aktarabilir yada sim kişilerini aktarma yapabilirsin, bu sana yardımcı olur. Kişiler artık microsoft hesabında yer alacağı için telefon ve simkart bu aşamadan sonra artık devre dışı kalır.:)

Şunu da belirtmekte fayda var Ahmet A. kişisi ms hesabında (telefonda),hotmail, facebook ve twitter hesaplarında da yer alıyorsa telefon bu hesablarda ki kişiyi tek bir isim altında birleştirip, aynı anda sosyal ağ bildirimlerini ve iletilerini kontrol etmenide sağlıyor.

serinaga

serinaga

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Web Designer
ardacumhur

ardacumhur

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Web Designer
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kadromuz sağlam maşallah abi. :nazar: Bu arada Tuğgeneral ve Kurmay Albay görünmüyor!!!:hmmm Bugün alay bizim :oley

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve Web Designer
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün! :)

- - - Eklendi - - -

eeeee şöyle bir sorunum oluştu: :(

Önemli:Bu cihaz, mini-UICC SIM kart (yalnızca mikro-SIM kart olarak da bilinir) ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mikro-SIM kartlar standart SIM kartlardan küçüktür. Uyumlu olmayan SIM kart kullanımı karta veya cihaza zarar verebilir ve karta yüklü olan verileri bozabilir.

bu Mikro-SIM kartı TIMlerden karşılıyorlar di mi? süreci var mıdır bunun?

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün! :)

- - - Eklendi - - -

eeeee şöyle bir sorunum oluştu: :(

Önemli:Bu cihaz, mini-UICC SIM kart (yalnızca mikro-SIM kart olarak da bilinir) ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mikro-SIM kartlar standart SIM kartlardan küçüktür. Uyumlu olmayan SIM kart kullanımı karta veya cihaza zarar verebilir ve karta yüklü olan verileri bozabilir.

bu Mikro-SIM kartı TIMlerden karşılıyorlar di mi? süreci var mıdır bunun?
Micro sim kartı her hangi bir t-tim'e müracaat ettiğinde 16TL karşılığında hemen alabilirsin.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bi de ona 16 lira mı gidecek? eskisi ne oluyo onlar mı alıyo bende mi kalıyo?

Eski kartınızı kesip kullanabilirsiniz.Operatör mağazaları sizing için bunu kesiyorlar ücretsiz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Eski kartınızı kesip kullanabilirsiniz.Operatör mağazaları sizing için bunu kesiyorlar ücretsiz

yalnız bi yerde okuduğum kadarıyla 64bit olmayan ilk standart sim kartlarını kessek de telefon görmüyormuş -ki benimki 64 değil standart :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
yalnız bi yerde okuduğum kadarıyla 64bit olmayan ilk standart sim kartlarını kessek de telefon görmüyormuş -ki benimki 64 değil standart :D
Belli olmuyor, benimde sim kart standarttı telefonu aldığımda kestiler ilk denemelerde görmedi ama tam vazgeçecektim ki gördü cihaz. Ben yinede mikro sim kart aldım.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
numara filan değişmiyor di mi? hemen veriyorlardır umarım 16 lirayı boşa almıyorlardır...

recep288

recep288

Üye
820:d

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu hesap kesimi gelsin o zamana kadar indirim bitmezse ben de L820'yi Gold'dan 999TL'ye alıcam kısmetse :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt