ardacumhur
Üye
920 Kullanıcılarına bi soru sordum :/ Tuş kilidi tuşunuz hafiften içeri çökük mü yoksa bitek benim ki mi böle![]()
maalesef

920 Kullanıcılarına bi soru sordum :/ Tuş kilidi tuşunuz hafiften içeri çökük mü yoksa bitek benim ki mi böle![]()

hosbulduk
Sanırım aramızdaki ilk 720 kullanıcımız sensin. Hayırlı olsun
Hemen listeye ekleyelim. Kulübe hoşgeldin.
Telefon pil tasarrufundayken wi-fi bağlanmıyormu ?
benimki kapatmıyor
bağlanıyor ama ekran kitlenirse bağlantı kapanıyor

bişi sormak istiyorum. bi aksilik çıkmazsa lumia 820 almayı düşünüyorum önümüzdeki haftasonu. şöyle geçmiş mesajlara falan baktım da sanırım rehber yerine kişiler diye geçiyormuş wp'da ve telefonu ilk aldığımızda hotmail hesabımız ile bağlıyormuşuz (ki bi kere bağladıktan sonra geri dönüşü yokmuş, signout olayı) hesabı bağladığımızda hotmaildeki (ve hatta facebooktaki) TÜM kişiler telefona mı geliyor? yahu yüzlerde görüşmediğim insan var hotmailimde, telefonda aşırı bi kalabalıklık yapmaz mı? bilgilendirebilir misini beni?
bişi sormak istiyorum. bi aksilik çıkmazsa lumia 820 almayı düşünüyorum önümüzdeki haftasonu. şöyle geçmiş mesajlara falan baktım da sanırım rehber yerine kişiler diye geçiyormuş wp'da ve telefonu ilk aldığımızda hotmail hesabımız ile bağlıyormuşuz (ki bi kere bağladıktan sonra geri dönüşü yokmuş, signout olayı) hesabı bağladığımızda hotmaildeki (ve hatta facebooktaki) TÜM kişiler telefona mı geliyor? yahu yüzlerde görüşmediğim insan var hotmailimde, telefonda aşırı bi kalabalıklık yapmaz mı? bilgilendirebilir misini beni?

Evet yapar, bu yüzden sana önerim outlook.com'dan yeni bir microsoft hesabı al ve bundan sonra yola bu hesap ile devam et.bişi sormak istiyorum. bi aksilik çıkmazsa lumia 820 almayı düşünüyorum önümüzdeki haftasonu. şöyle geçmiş mesajlara falan baktım da sanırım rehber yerine kişiler diye geçiyormuş wp'da ve telefonu ilk aldığımızda hotmail hesabımız ile bağlıyormuşuz (ki bi kere bağladıktan sonra geri dönüşü yokmuş, signout olayı) hesabı bağladığımızda hotmaildeki (ve hatta facebooktaki) TÜM kişiler telefona mı geliyor? yahu yüzlerde görüşmediğim insan var hotmailimde, telefonda aşırı bi kalabalıklık yapmaz mı? bilgilendirebilir misini beni?
diğer (face,twitter ve hotmail) hesaplarını gerekirse tanımladıktan sonra filtreleyebilirsin.Herkes hazırda bekliyormuş![]()

yakınlarda çıkacak 1 gb ram li telefon var mi acaba(600 800tl falan)
o fiyata çok zor...Herkes hazırda bekliyormuş![]()