İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefon pil tasarrufundayken wi-fi bağlanmıyormu ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güç tasarrufunun wifi bağlantısına etkisi yoktur. Ekran kilitlendiğinde ise Ayarlar/wifi/ileri düzey/Ekran zaman aşımına uğr.bağ.açık tut derseniz bağlantınız devam eder

PureFood

PureFood

Üye
Ben aylardır güç tasarrufunu kullanmıyorum :D ama kapatıyordu bendeki hep :hmmm

power_24

Üye
lumia 720 alan arkadasımız öncelikle hayırlı olsun iyi gunlerde kullanırsın inş. kaç tl ye aldın telefonunu ve nerden aldın ?

PureFood

PureFood

Üye

5700 gitmiş Lumia 570 olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bişi sormak istiyorum. bi aksilik çıkmazsa lumia 820 almayı düşünüyorum önümüzdeki haftasonu. şöyle geçmiş mesajlara falan baktım da sanırım rehber yerine kişiler diye geçiyormuş wp'da ve telefonu ilk aldığımızda hotmail hesabımız ile bağlıyormuşuz (ki bi kere bağladıktan sonra geri dönüşü yokmuş, signout olayı) hesabı bağladığımızda hotmaildeki (ve hatta facebooktaki) TÜM kişiler telefona mı geliyor? yahu yüzlerde görüşmediğim insan var hotmailimde, telefonda aşırı bi kalabalıklık yapmaz mı? bilgilendirebilir misini beni?

IVI-Elia

Üye
bişi sormak istiyorum. bi aksilik çıkmazsa lumia 820 almayı düşünüyorum önümüzdeki haftasonu. şöyle geçmiş mesajlara falan baktım da sanırım rehber yerine kişiler diye geçiyormuş wp'da ve telefonu ilk aldığımızda hotmail hesabımız ile bağlıyormuşuz (ki bi kere bağladıktan sonra geri dönüşü yokmuş, signout olayı) hesabı bağladığımızda hotmaildeki (ve hatta facebooktaki) TÜM kişiler telefona mı geliyor? yahu yüzlerde görüşmediğim insan var hotmailimde, telefonda aşırı bi kalabalıklık yapmaz mı? bilgilendirebilir misini beni?

Yeni bir Outlook hesabı açarak telefonunuzda onu açın.Ayrıca Hotmaik tarihe karıştı...Ayrıca filtreleme özelliği ve kişi silme özelliği var merak etmeyin...

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Sim karttan aktardığınız kişilerle Hotmail kişilerinizi filtreleyebiliyorsunuz :good:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet yapar, bu yüzden sana önerim outlook.com'dan yeni bir microsoft hesabı al ve bundan sonra yola bu hesap ile devam et. :oke: diğer (face,twitter ve hotmail) hesaplarını gerekirse tanımladıktan sonra filtreleyebilirsin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herkes hazırda bekliyormuş :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Web Designer

abcderhan

Üye
yakınlarda çıkacak 1 gb ram li telefon var mi acaba(600 800tl falan)

abcderhan

Üye
8 aydır telefonsuzum bir lumia alamadım hala
ah lumia ah

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Herkes hazırda bekliyormuş :kıskıs:

yoo ne güzel işte burayı o yüzden seviyorum herkes birbirine yardımcı olmak için hazırkıta bekliyo :)

kolaylık açısından evet tüm kişilerin gelmesi aslında iyi ama bi hesapta fazla fazla çok kişi olunca evet en mantıklısı yeni hesap açtıktan sonra hepsini tek tek telefona kaydetmek gibi duruyo :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt