Hikmet 366yı nasıl bilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

MrExpert

MrExpert

Üye
Biraz daha olgun davranması gerekli.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
doctorrr

doctorrr

Üye
Biz Oğuz'la ağır fanatiğiyiz kendisinin. Hastasıyız valla. Severek takip ediyoruz. Di mi Oğuz ?

• Beğen
Tepkiler: MrExpert ve -Akıncı
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Galiba benim yasitimsin rutbeyi kafaya takma fazla mesela bana bak :D

ka_za

ka_za

Üye
Yaşını bildim ifşa ettim :) şaka bir yana çok konu açıyor ama içinden ilgimi ceken konular oluyor hoşuma gidiyor ve bu kadar konu açan kisi ne amaçla olursa olsun foruma katkı sagliyodur. Bana göre bu forumda olmazsa olmazlardan

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Heroata
Heroata

Heroata

Üye
Yaşını bildim ifşa ettim :) şaka bir yana çok konu açıyor ama içinden ilgimi ceken konular oluyor hoşuma gidiyor ve bu kadar konu açan kisi ne amaçla olursa olsun foruma katkı sagliyodur. Bana göre bu forumda olmazsa olmazlardan

Kessinlikle katiliyorum

• Beğen
Tepkiler: ka_za
hikmet366

hikmet366

Üye

sağol

• Beğen
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Hikmet cok tatliii :)

hurol1

Üye

Aynen :oke:

Matthe

Matthe

Üye
Bu çocuk en azından boş boş post kasmıyor, bi işler yapıyor forumu sadece gelip yazı yazmak için kullanmıyor, hizmet veriyor aynı zamanda. Symbian için CFW'ler yapıyor falan. Yaşı daha küçük olabilir ama bu istikrarıyla ilerde forumun babası olur diye düşünüyorum. Keşke biraz daha güler yüzlü olsa atarlı giderli cevaplar vermese :islik

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
hikmet bence iyi biri

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Golge etme baska ihsan istemem

Buraxlive

Buraxlive