İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Arkadaşlar merhaba, vodafone kullanıyorum internet paketi aldım tam olarak nasıl kullanacağımı çözemedim telefonun şebeke ayarlarından 3G'yi açtım. Tam olarak bu paketi nasıl kullanabilirim. Teşekkürler..

ayarlar/şebeke/mobil veri "açık" yaptın mı yeterli.

hllsvrn

hllsvrn

Üye

ayarlar/şebeke/mobil veri "açık" yaptın mı yeterli.

Veri bağlantısı ve Veri dolaşımı seçenekleri bulunuyor.. Veri bağlantısını aç dediğim zaman internete giriyor evet! Daha öncede kullandım ben faturalı hat kullanıyorum veri bağlantısını aç dediğim zaman tamamen aldığım paket dışına çıkıp kullandığım kadar fatura gelmesin? Bunu merak ediyorum sadece teşekkürler..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Veri bağlantısı ve Veri dolaşımı seçenekleri bulunuyor.. Veri bağlantısını aç dediğim zaman internete giriyor evet! Daha öncede kullandım ben faturalı hat kullanıyorum veri bağlantısını aç dediğim zaman tamamen aldığım paket dışına çıkıp kullandığım kadar fatura gelmesin? Bunu merak ediyorum sadece teşekkürler..

onun hatla ilgisi yok. Hattina bir internet paketi tanimliysa telefondan veri kullandiginda operatorun o verileri paket verinden duşer. Hattina tanimli veri paketti yoksa faturana kullandigin veri karşiligi yansitilir.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Hayırlısıyla Haziran ayında Lumia 520 mi alıcam. Yavaş yavaşta yaklaşıyoruz. Zaten artık bende Wp8 bölümünde takılmaya başladım. Şimdi iki şey soracağım;
- Herhangi bir yerden açıklama var mı Lumia 520 nin çıkış tarihi ile ilgili? İnşallah o da 720 gibi ayın başında gelir.
- Lumia 620 Turkcell ile geldiği için Turkcell ve Nokia Shop tan satıldı. 520 ise açık pazardan girecek. Peki çıktığında da Turkcell de satılır mı? Ayrıca telefonu Turkcell den mi almak iyidir, yoksa Nokia Shop tan mı? ROM olarak.

Lumia520 haziran ayinin başlarinda 599TL fiyatla satişa cikicak. Bunun dişinda net bir tarih yok. Cihazi nereden aldiginizin bir onemi yok. Her halukarda ayni romlar var sadece operatore ait bir kac resim ve uygulama yuklu gelebilir onlari da silebilirsiniz.

sezrar

sezrar

Üye
Arkadaşlar NFC özelliğini kullanarak alışveriş yapan oldu mu hiç,deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim,teşekkürler.

PureFood

PureFood

Üye
İlk defa internet paylaşımını açtım. Sayemde yazık internete girenler oldu :D

yeminli06

yeminli06

Üye
Bunun olayı nedir kilit ekranı olarak kullanılmıyor uygulama gibi, gereksiz :/

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
lumia 920 kullanıcalarının dikkatine :D Sizinde açma kapama düğmeniz hafiften çökük mü

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:no:

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Nokia Lumia 820 Siyah dilaverbaba2 :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bunun olayı nedir kilit ekranı olarak kullanılmıyor uygulama gibi, gereksiz :/

programa bir kullanıcı şu şekilde yorum bırakmış:
Bu bir deneme olayı. Nokia lumialar için bir daha ki güncellemesinde yapacak kilitlediğimizde böyle saati göstersin ve çift dokunma ile açılsın diye. Bu app sadece tanıtım amaçlı.

bu arada Gold'da webe özel Lumia 820 999TL'ye, Lumia 620 ise 748TL'ye düşmüş, alacak arkadaşlara duyurulur!! :)

Lobin12

Lobin12

Üye
Nokia Lumia 720 Mavi ile aranıza katıldım :aha:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
920 Kullanıcılarına bi soru sordum :/ Tuş kilidi tuşunuz hafiften içeri çökük mü yoksa bitek benim ki mi böle :(:(

Takipçi Satın Al

Üst Alt