Hikmet 366yı nasıl bilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
Hikmet 366yı nasıl bilirsiniz
Evet hikmet 366yı nasıl bilirsiniz.
Ben çok iyi yardım sever arkadaş kanka ve daha neler:)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
iyi bir arkadaş ama açtığı konular yüzünden forumdan soğuma seviyesine geldim :ehe

• Beğen
Tepkiler: achambo ve x-scarface
hikmet366

hikmet366

Üye
keşke böyle bir konu açmasaydın

yunus4554

yunus4554

Üye
iy biri

hikmet366

hikmet366

Üye
konu inşallah tartışmaya çıkmaz

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hikmet kızmıyorsun dimi yaptığın paylaşımlar gece 12 den Sonra paylaşılacak türden yani ortalık sakinleştiğinde paylaşılsa daha hoş olur, Çünkü bir teknoloji forumunda! teknoloji dışında bütün konuları açıyorsun yoksa açtığın konularla bir sorunum yok :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve -Akıncı
x-scarface

x-scarface

Üye
Hikmet iyidir saftır kalbi temizdir ancak takdir edersiniz ki küçük yaşının verdiği bi olgunluk eksikliğinden bir takım yanlışlar yapabiliyor ona da hak vermek lazım sevilmek istiyor kendine saygı duyulsun istiyor bunu da forumda rütbe artırarak yapacağını zannettiğinden dolayı bu hatalara düşüyor.

Ben hikmeti anlıyorum kötü bir niyeti yok ancak kendi öz eleştirimi de yapacak olursam an geliyor dayanamıyorum çıldırtıyor ama dediğim gibi bu çocuk temiz bir kardeş.

• Beğen
Tepkiler: ka_za, -Akıncı, MrExpert ve 2 diğerleri
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hikmet iyidir saftır kalbi temizdir ancak takdir edersiniz ki küçük yaşının verdiği bi olgunluk eksikliğinden bir takım yanlışlar yapabiliyor ona da hak vermek lazım sevilmek istiyor kendine saygı duyulsun istiyor bunu da forumda rütbe artırarak yapacağını zannettiğinden dolayı bu hatalara düşüyor.

Ben hikmeti anlıyorum kötü bir niyeti yok ancak kendi öz eleştirimi de yapacak olursam an geliyor dayanamıyorum çıldırtıyor ama dediğim gibi bu çocuk temiz bir kardeş.

iyi bir analiz dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve -Akıncı
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Kasıcı kesici bir arkadaş :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
yunus4554

yunus4554

Üye
beylr simdi hikmeti niye bazilari disliyo sinir bozucu yorumlar yapiyo gecenlerde bir konuda 3 4 kisi hikmeti asaliyo birakin bu isleri biz kardeşiz evet cok konu aciyo cok konuya yorum yapiyo olayi burdan degendirin maxicep seviyor diye hep aktif rutbe ne ya yani en buyuk rutbe olursa kral mi oluyo yo oyle bisi arkadslar ne olursa olsun her ZAMAN BİZ BİR AİLEYİZ birileri asalamayin kimse kimseden ustun degildir herkese iy forumlar.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kimse kimseyi aşağılamiyor ve kim hangi rütbeyi nasıl alıyor biz görüyoruz yani o konuda bir sorun yok. Biz Hikmeti seviyoruz ama hikmet olduğu için seviyoruz :) yani çok konu açtığı için değil :oke:

• Beğen
yunus4554

yunus4554

Üye
kimse kimseyi aşağılamiyor ve kim hangi rütbeyi nasıl alıyor biz görüyoruz yani o konuda bir sorun yok. Biz Hikmeti seviyoruz ama hikmet olduğu için seviyoruz :) yani çok konu açtığı için değil :oke:

yani ustunuze alinmayin abi sozum mecliS disi :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hiko iyidir severim :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hikmet iyidir ya severim onu aras abinin dediklerine tamamen katılıyorum :good:

• Beğen
marist

marist

Üye

:oke: :alkis:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
son aylarda forumu ismiyle çalkalayan biri :ehe

• Beğen
Tepkiler: ka_za
hikmet366

hikmet366

Üye
Benim olumlu yônlerimi dùşünerek cevap verdıniz içın teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
iyi bir arkadaş. Biraz rutbe duskunu ama uzaklastırma aldgnda hatasını anlamıstır. :)

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ağ hikmet ağ aras abi açıklamayı yapmış :ehe

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve -Akıncı

Üst Alt