yaren_dede
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
toggler güzelmiş, Bu Avkon benim konudanmi? Birde Pilin ucundaki nokta varya biraz aşağıda kalmış ona dikkat etmemişim

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

toggler güzelmiş, Bu Avkon benim konudanmi? Birde Pilin ucundaki nokta varya biraz aşağıda kalmış ona dikkat etmemişim![]()
o kadar olsun dostum sıkıntı yok ben alıştım bu avkonlara 
Abi sadece şu ev ekranları yüzünden bana bir s^3 telefon aldıracaksınız![]()

Abi almayı planlıyorum aslında en iyi s^3 hangisi yani siz biliyorsunuzdur ben daha önce hiç kullanmadım
sağol dostum avkon senin yapımın benim konuo kadar olsun dostum sıkıntı yok ben alıştım bu avkonlara
- - - Eklendi - - -
yerli malı yurdun mali s^3 herkeste olmalı![]()

Abi almayı planlıyorum aslında en iyi s^3 hangisi yani siz biliyorsunuzdur ben daha önce hiç kullanmadım![]()

Abi bende onu düşündüm direk 808'e baktım zaten ama destek konusunda haklısın o yüzden birazda çekiniyorum ama şu ev ekranlarına hastayım o yüzden bir gün kesinlikle alıcam
ucuza 808 bulursan al diyecem fakat destekler yavaş yavaş kesiliyor![]()

s^3 konusunda bayağı bir cahilim abi symbian olarak kullandığım tek telefon 5800symbianın en iyi telefonu auto focus özelliği de önemli benim için![]()

s^3 konusunda bayağı bir cahilim abi symbian olarak kullandığım tek telefon 5800![]()

aynen o yüzden ufak ufak uzuyorum s^3 alırsam gelirim buraya
o telefon da bile auto focus özelliği var bizde yok
- - - Eklendi - - -
neyse konuyu dağıtmayak sait abi sopayla gelir şimdi![]()

beğendim
yeni toggle de yolda
gibi gözüküyor 
dostum ekranlar on numara olmuşbeğendim
yeni toggle de yolda
gibi gözüküyor
![]()
toggle nasıl olmuş iyimi
teşekkürler dostumtoggle nasıl olmuş iyimi

iyi de çok beyaz![]()

renklendirmek kolay ama güzel iş çıkması önemli![]()
temadan ikon çıkarıp da yapabilir misin

http://www.maxicep.com/symbian-3-te...-thabullr-belle-theme-798897.html#post6088976
- - - Eklendi - - -
bu temanın ikonlar güzel bi bak istersen
Hepsi nvg dostum olumsuz.
Hava saat nasıl olmuş