Sizce iyi mi? kötü mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Sizce iyi mi? kötü mü?
Merhaba :maxicep: halkı.sizce aşağıda vereceğim windows deneyim dizini temel puanı sayıları iyimi:

işlemci;saniye başına işlem sayısı:4.9

bellek(ram);saniya başına bellek işlemi sayısı:3.9

grafikler;windows aero için masaüstü performansı: 3.0

oyun grafikleri;3B iş ve oyun performansı:2.9

birincil sabit disk;disk veri aktarım hızı:5.9

sizce bu sayılar normalmı değilse kac olmalı.

- - - Eklendi - - -

Sanal bellek miktarını 16-50000mb arası yaptım perdormans artarmı yoksa daha yükseltiyimmi.en fazla 82gb yapabilirim

- - - Eklendi - - -

Max sanal bellek ramın 3 katı olması gerekiyormus.ben 60 katı falan yaptım:Dbişi olurmı ramın 894mb iişlemci 2.2ghz

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
İdare Eder..

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
dostum ram ekran kartı bit ne kadar onlar önemli :D

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
ram:894
ekran:320mb toplam bellek yazıyor.ayrılmış video belleği 198mb yazıyor.bitini bilmiyorum taş çatlasa 64mb dir.

baboş o pc den hayır gelmez ki :ehe emekliye ayır o pc yi bu ram ve ekran kartı oynatmaz hiçbişey :D

Cann Karyağdı

Cann Karyağdı

Üye
Bence Yeni Bi Ekran Kartı Taktır En az 128 bit ve 1 gb olsun 1 de 2x2 ram tak ondan hızlı pc olmaz bak görürsün :D

bayon

Üye
bence çok kötü benim eski sistemin aynısı ben buna 4 gb ram taktım bi de ati 5750 hd ekran kartı taktım ram 5.3 e yükseldi grafikte 7.3 oldu gerçekten çok çok rahat kullanıyorum artık. Hoş işlemci çok önemli ama benim 1.8 ghz çift çekirdek çok da etkilemiyo performansı

- - - Eklendi - - -

işlemci puanı 4.9 bu arada

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar için :tşk:Yeni parça alamam şuanda msi ge60 0nd 454tr almayı planlıyorum.bu pc yide torrentten falan bişi falan indirmek için kullanmayı planlıyorum.Fakat msi alana kadar bu pc ile başım derte;(.satsam satılmaz atsam atılmaz.İlk göz ağrım:D.bu kadar kötü olmasaydı habire bozulmasaydı, pc hakkında bu kadar şey öğrenemiyecektım.

hikmet366

hikmet366

Üye
güzel idare eder

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Cevaplar için :tşk:Yeni parça alamam şuanda msi ge60 0nd 454tr almayı planlıyorum.bu pc yide torrentten falan bişi falan indirmek için kullanmayı planlıyorum.Fakat msi alana kadar bu pc ile başım derte;(.satsam satılmaz atsam atılmaz.İlk göz ağrım:D.bu kadar kötü olmasaydı habire bozulmasaydı, pc hakkında bu kadar şey öğrenemiyecektım.

:ehe ilk göz ağrım öyle olur :kop2:

Üst Alt