xperia z hakkında bilmek istedikleriniz varsa burda sorablirisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

fastbrian

Üye
    Konu Sahibi
xperia z hakkında bilmek istedikleriniz varsa burda sorablirisiniz
arkadaslar xperia z mi yeni aldım telefonu 1 haftadir kullanıyorum alacak olup teredütte kalanlar varsa sorularını cevaplayablirim

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardes suyun altinda video foto cekebiliyormuyuz

skywalker06

skywalker06

Üye
Tuzlu suya soktuğunda deniz gibi garanti dışı kalıyor mu yada birşey oluyor mu birde su altında dokunmatiği çalışıyor mu

fastbrian

Üye
    Konu Sahibi
skıntısız çalısıyor cekimde yapıyor fakat tuzlu suda denemedim deneyenler var ondada başarılıymış

zaferozkan

zaferozkan

Üye
3 ay önce nexus4 aldim. Bugünde turkcell de gittim gördüm cihazi. Gerçekten güzel olmuş. Sorum su; sence bunu verip z almaya değer mi. Nexus u tercih sebebimde saf android ve güncelleme önceliği idi.

kilicaslan17

Üye
Su geçirmez özelliği ve kasası beni çok cezbetti.Harika bi tipi var telefonun.Ön camıda oldukça sağlam.Benim sorum performansıyla ilgili.
-S3 gibi yada diğer samsung modelleri gibi rehberi 5 saniyede mi açıyor yoksa direk mi giriyor?
-Sorun yaşadığın oyunlar var mı?

muratvemine

muratvemine

Üye
Wifi çekim gücü berbat bi telefonmus.S3 ve s4 karşılastırma fırsatın oldumu?

oski1256

Üye
Walla bende aldım yeni şu ana kadar yüklediğim oyunlarda hiç bir sorun çıkarmadı rehberde menüde vs hiç bir kasma olmuyor 2 gb ramden 600 küsürünü kullanıyor cihaz , yalnız şöyle bişey var fotoğraf çekiyosun telefonda süper pc ye atınca bekledğiniz gibi olmuyor

fastbrian

Üye
    Konu Sahibi
Su geçirmez özelliği ve kasası beni çok cezbetti.Harika bi tipi var telefonun.Ön camıda oldukça sağlam.Benim sorum performansıyla ilgili.
-S3 gibi yada diğer samsung modelleri gibi rehberi 5 saniyede mi açıyor yoksa direk mi giriyor?
-Sorun yaşadığın oyunlar var mı?
öncelikle şunu söyliyim telefon gercekten cok hızlı ön ve arkasi kesinlikle cizilmiyor performansı cok iyi fakat tek sikayetim telefonun cok ısınması ısınınca oyunları kasıyor örneğin nova3 gibi

- - - Eklendi - - -

Wifi çekim gücü berbat bi telefonmus.S3 ve s4 karşılastırma fırsatın oldumu?
ben samsung u pek sevmiyorum fakat wifi cekim gücünde herhangi bir skıntı yok o konuda kesinlikle cihaza güvenebilirsin

- - - Eklendi - - -

3 ay önce nexus4 aldim. Bugünde turkcell de gittim gördüm cihazi. Gerçekten güzel olmuş. Sorum su; sence bunu verip z almaya değer mi. Nexus u tercih sebebimde saf android ve güncelleme önceliği idi.
gercekten değecek bir telefon ve internette gezinmeyi seviyorsan bu telefonun hızına inanamiycaksn gercekten cok gızlı ayrıca oyun seviyorsan kesinlikle onlardada cok basarılı fakat ısındıgı zman biraz kasma yapabiliyor oda günümüz akıllı telefonlarının en önemli sorunu

Üst Alt