Samsun galaxy s3

Sponsorlu Bağlantılar

pc-destek

Üye
    Konu Sahibi
Samsun galaxy s3
arkadaşlar öğrenciyim yeterli param yok kvkli alamiyorum orjinalle birebir alabileceğim bi site veya bi arkadaş varsa burdan yorum atsin paslaşalim..

Orjinal s3 ile birebir menülü tipa tip aynisi spot s3 ariyorum..

Iyi günler..

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
bence iphone 4s veya 5 replika al.sanalpazar.com da var

pc-destek

Üye
    Konu Sahibi
s3 iyi değil mi yani spot ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Replika telefon (birebir benzeyen ama orjinal olmayan) tercih listende en alttaki seçeneğin olsun.

Spot ise garanti sorununuz olduğu zaman bu telefon ve sizin baş başa kalmanız demektir. Ücretsiz tamir yapılacak arızalar bile can sıkıcı fiyatlara gelebilir.

Sizin bütçeniz ne kadar? Sana ona göre telefon önerisi yaparız.

pc-destek

Üye
    Konu Sahibi
250 falan var ama hepsini bağlamak istemiyorum benim durumum bildiğiniz gibi değil arkadaşlar ben okumama rağmen ek işte calısıyorum tüm aile bireylerimiz calısıyor 4 tane kardeşim var hepsine ben bakıyorum kötü birşeye de düşmek istemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. şimdi ki çevremdeki arkadaşlarıma bakıyorum hepsinde iphone galaxy s3 xperia insanın zoruna gidiyor ister istemez arkadaşlar yememden içmemden kıstım üstüme başıma almıyorum yardımcı olursanız sevinirim bütçem belli :/ s3 birebir aynı olan telefondan arıyorum :(

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
Yanlis anlama benim oglaninda etrafinda iphone 5 s3 var ama o c7 kullaniyo hic de bana onlardan al demiyo bence sen biraz guru yapmissin .

pc-destek

Üye
    Konu Sahibi
aynen abi biraz öyle oldu sanırım.. elimde 9 aydır 1100 var kulanıyorum.. s3 müthiş birşey bu sahibindede satılan andoridli s3 ler işimi görürmü kalite olarak ne dersiniz ?

Samet.25

aynen abi biraz öyle oldu sanırım.. elimde 9 aydır 1100 var kulanıyorum.. s3 müthiş birşey bu sahibindede satılan andoridli s3 ler işimi görürmü kalite olarak ne dersiniz ?

Isini gormez onlar onlarda cin mali cin mali alican biri bakiyim dicek rezil olacan arama filan sikintili oluyo sarj en fazla 10dk gidiyo vs vs sana tavsiyem illa elinde guzel bisey gozuksun diosan 2.el n8 filan al

e_cakmak

Üye
cin malina girme üzülürsun. spot orjinal al 1000 tl sifiri var. yada ikinci el bak. ama orj al.

Takipçi Satın Al

Üst Alt