Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhteşem WP Surface Tablet Konsepti: Surface N (Nova)
Sponsorlu Bağlantılar
bulutsuzgece
Üye
Konu Sahibi
Muhteşem WP Surface Tablet Konsepti: Surface N (Nova)
Çinli grafikerKuanGaa Chen tarafından hazırlanan Windows Phone Surface Nova Tablet konsepti gerçekten göz alıyor.
İzleyelim
alical33
Üye
bu inanılmaz birşry
flutewoddy
Üye
Çok güzel
achambo
Üye
güzelmiş
kaygisiz43
Üye
Renklerin değişmesi olayı gerçekten harika birde o fotoğraf özelliği çok hoşuma gitti benden 10/9
pirenuri
Üye
Yazılımını Wp8 olarak ayarlasaymış yazılım süper olurmuş o bildirimler kısayol butonları felan efsane
yeminli06
Üye
Bir bilgi var mı ne zaman çıkar özellikleri ne olur bekliyorum tablet almayı ama android falan istemiyorum Windows 8 istiyorum bulamıyorum iyi bir tablet
_JacKoLovsKi_
Üye
konsept tek kelime ile mükemmel ama bunun konsept olarak kalacağına eminim malesef
Haklısın.
Hologram vb abartılara girmeseydi gerçeğe bir nebze dönüşme ihtimali vardı.
papakudioflu
Admin
DeEenzameMan
Üye
Mobil link
PureFood
Üye
Ağzım açık kaldı...
n000k
Üye
tablet mi? ben daha çok telefon gözüyle baktım.. mesaj bölümü vardı ayrıca reklamın sonunda hologram bir el makinayı kavrıyo..bence surface phone olarak tasarlamış, 5'' lik ama süper olmuş..
DenizhaNq
Üye
o bildirimler menüdeki o olay muhteşemdi...
ecel54
Üye
telefon bu. zaten tabletler için windows rt kullanılıyor
suyunsesi
Üye
Abi telefon üreticileri ne diye yapmaz ki böyle şeyler. Yap dünya çapında birinci ol, tasarımcılarınız ayakta mı uyuyo kardeşim. Bence bazı şeyler zaten yapılabildiği halde mahsus yapmıyorlar.
omerk88
Üye
Muhteşem görünüyor
dilmenibrahim
Üye
Bence Gerekli bir şey Bu sadece WP mu yoksa Nokia ortaklı markamı