Nokia Lumia 928 İlk İnceleme!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Abi benim mat siyah hayranlığımı biliyorsundur, bu cihaza da hiç ısınamamıştım beni çok etkilememişti bu fotoğrafı görene kadar :hmmm

:oke: Asalet tasarımla birleşince böylesine albenisi olan bir cihaz gayet normal aslında. Tasarım benimde hoşuma gitti cidden, hele şu oval köşelere mest oldum. :)

ecel54

ecel54

Üye
tasarım güzelde verizon yazısı pek hoş durmuyor. 4G yazısıda olmasa iyiymiş

Symbianize

Symbianize

Üye
İşlemcisi falan nedir yazmıyor

uMTOku

Üye
LCD den amolede? Hata yapmışlar Kamera disında lumiaya göre bi artısı yok bence gereksiz olmuş

volkan crazy

volkan crazy

Üye
kamera hala 8.7mp neden 12 falan koymuyorlar?nokiaya çok sövdüm ama şu anda ciddi anlamda en iyi tasarıma sahip telefon tartışmam bile

mpsi önemli deil merceği önmlli 808 pruwievle lumia 920 kamera testlerine bak bi

bozokluht

bozokluht

Üye
işlemci nedir acaba ? Bi yerlerde s4 Pro 4 çekirdek gördüm ama benim bildiğim 2 çekirdek olacaktı

hasansen_83

hasansen_83

Üye
HAAC microfon bizim tlf larda yokmu ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
hani ince ve daha hafif model olacaktı tam tersi iyice kalınlaşmış ağırlık aynı sanırsam.
inşallah 14 mayıs da dört dörtlük bir cihaz tanıtır...

hasansen_83

hasansen_83

Üye
iki len 3 çun farkı ne kı :)3 daha fazlamı ses alıyor daha net?

manyaklar61

manyaklar61

Üye
NOKIA LUMIA 928:

EKRAN: 4.5 inç WXGA HD OLED; Çözünürlük 1280 x 768, En-Boy Oranı 15:09, Piksel yoğunluğu 334 ppi, ClearBlack ekran, güneş ışığı okunabilirlik Geliştirme (İBBS), Yüksek Parlaklık Modu (HBM); , yenileme hızı 60Hz, Süper hassas kapasitif dokunmatik ekran.

BATARYA: 2000 mAh( BV 4-KB)

İŞLEMCİ: 1.5GHz çift çekirdekli Qualcomm MSM8960 İŞLEMCİ

KAMERA: Carl Zeiss Tessar f/2.0 ile PureView 8.7MP Otomatik Odaklama, 26mm Gerçek 16:9 optik , 1.4 sensör; Optik Görüntü sabitleme; , Sabit Görüntüler için Xenon Flash, Video için LED; HD 1080p Video @ 1.2 MP ÖN KAMERA hd video kaydı

SES:Nokıa Lumıa 928'de 3 adet mikrofon var ses kayıt optimazyonu saglaıyor.

telefon 16 mayısat abd virizon ile satışa çıkacak global satış için şuan bilgi yok.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Daha iyi bir cihaz beklenecek heralde bu 920 den kasa ve ufak tefek şeyler için gelişmiş olabilir ama daha iyisi gelince bakacağız

zorbaa

Üye
NOKIA LUMIA 928:

EKRAN: 4.5 inç WXGA HD OLED; Çözünürlük 1280 x 768, En-Boy Oranı 15:09, Piksel yoğunluğu 334 ppi, ClearBlack ekran, güneş ışığı okunabilirlik Geliştirme (İBBS), Yüksek Parlaklık Modu (HBM); , yenileme hızı 60Hz, Süper hassas kapasitif dokunmatik ekran.

BATARYA: 2000 mAh( BV 4-KB)

İŞLEMCİ: 1.5GHz çift çekirdekli Qualcomm MSM8960 İŞLEMCİ

KAMERA: Carl Zeiss Tessar f/2.0 ile PureView 8.7MP Otomatik Odaklama, 26mm Gerçek 16:9 optik , 1.4 sensör; Optik Görüntü sabitleme; , Sabit Görüntüler için Xenon Flash, Video için LED; HD 1080p Video @ 1.2 MP ÖN KAMERA hd video kaydı

SES:Nokıa Lumıa 928'de 3 adet mikrofon var ses kayıt optimazyonu saglaıyor.

telefon 16 mayısat abd virizon ile satışa çıkacak global satış için şuan bilgi yok.

bu batarya az olmus ya millet buyutuyor Nokia kucultuyor ne is anlamadim gitti

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu batarya az olmus ya millet buyutuyor Nokia kucultuyor ne is anlamadim gitti

az gibi duruyor ama 3g goruşme haric diger butun kategorilerde lumia920'den daha uzun şarj omru veriyor.

Üst Alt