Nokia Lumia 928 İlk İnceleme!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Lumia 928Nokia Lumia 920
Uzunluk: 133.0 mm
Genişlik: 68.9 mm
Kalınlık: 10.2 mm
Ağırlık: 162.0 g
Hacim: 92.75 cm3
Uzunluk: 130.3 mm
Genişlik: 70.8 mm
Kalınlık: 10.7 mm
Ağırlık: 185 g
Hacim: 99 cm³

Cihazın Lumia 920 ile karşılaştırması.
Öncelikle Lumia 928'in Lumia 920'ye göre daha az konuşma süresi sunmasına karşılık daha fazla bekleme süresine sahip olduğunu belirtelim.
Cihaz 162 gr'lık ağırlığıyla Lumia 920'ye göre %12,5 daha hafif. 10.2 milimetrelik inceliğiyle de Lumia 920'den daha ince ama uzunluk olarak biraz daha uzun.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bence tasarımı on numara yapmışlar kasa şekli çok hoşuma gitti ve beyazı çok iyi duruyor teşekkürler :oke:

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
abi tasarım çok güzel ya bu nokia benim kafamı karıştırıp duruyor off :ehe:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler

kursat99

kursat99

Üye
Şimdi bu cihaz 920'ye yakın özelliklerde çıktı. Ben salı günü tanıtılacak Lumia 925 (veya artık adı neyse) ten çok büyük şeyler bekliyordum. Bu cihaz Lumia 925 in arkasında fazla satmaz gibime geliyor. Nokia da böyle bir pazarlama hatası yapmaz. O yüzden ben salı günü tanıtılacak cihazın çok büyük değişikliklerle geleceğini düşünmüyorum. Birde NL928 in sadece Amerika'da çıkması benim düşünceme ters. Etkinlikte Nokia Lumia Max denen cihaz da çıkabilir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ardaaaaaaaaa

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, ardacumhur ve Web Designer
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gerçekten güzel bir cihaz.
Lumia 920'nin tasarımında yaptıkları ufak tefek hataları gidererek mükemmelleştirmişler.
Donanım olarak çok farkı olsaydı Lumia 920'yi verip yerine alınabilirdi.
Ancak daha önce de söylediğim gibi Lumia 920'cilerin daha iyi biraz cihaz için biraz daha sabretmeleri mantıklı olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
su gibi olmuş telefon her tarafından zarafet ve kalite akıyor.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
tapatalk

tapatalk

Üye
920 daha guzel bence bu biraz xperia terk olmus

BelaMonte

BelaMonte

Üye
beyler bu telefonun türkiyeye gelmemesi çok iyi olmuş en azından bizim tel eskimez :D şaka bi yana bu telefonun kamerası 920 ile ne kadar farkı var? videoda muhteşem görünüyor o kumsaldaki resimler filan ama benim 920 o kadar canlı çekmiyor? sizdede öylemi.s ?

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Bence tasarima aldanmamak gerek...
Bekleyelim az daha donanimi daha iyi olani gelsin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence yakinda lumia920 de bununla ayni kalitede cekim yapacaktir. Sonucta kamera ve donanim ayni. Bu cihazdaki yazilim lumia920'ye de guncelleme olarak gelecek zaten.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia tasarım olarak incelip,donanım olarak daha da şişmesi gerek bence:)

PureFood

PureFood

Üye
bence yakinda lumia920 de bununla ayni kalitede cekim yapacaktir. Sonucta kamera ve donanim ayni. Bu cihazdaki yazilim lumia920'ye de guncelleme olarak gelecek zaten.

Nokia Amerika bu kadar ilgi göstermedi 920'ye.. :hih: Üvey evlat mualemesi görmesin şimdi bizimki..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Fransız kaldım muhabbet ne? :)

Web Designer

Web Designer

Üye
Haber için Teşekkürler Abi :)
Ben tasarım olarak kesinlikle NL920 diyorum çünkü bi benzeri yok çok Özel:)

Üst Alt