Xperia neo v telefonum tam bi fiyasko

Sponsorlu Bağlantılar

mumya64

Üye
    Konu Sahibi
Xperia neo v telefonum tam bi fiyasko
Xperia neo v telefonum 4.0.4 e güncelleyince yemin ederim çok kötü telefon oldu 300tllik telefonun verdiğini veremez oldu maxi plus 5bile hiç kasmıyo benim telefonum birşey varmış gibi kasıyo 750 tllik telefonun hakkını veremiyor bu sony yazılımcılarında hepsinin Allah belasını versin lütfen yardım edin :( :( :(

çomolokko

Üye
ne yalan söylm benim arkadaştada Arc S var oda ICS güncellemesi yaptıktan sonra telefon donmaya başladı hemde öyle böyle değil çocuk bi rehberi açıyo abartmıyorum 7-8 saniyede geliyo.galeriyi açıyo 10 saniye.Benim Galaxy Wonder bile eziyo onun telefonu :)

kurd-0

Üye
yükle viper 5.0 romunu gör teli o zaman

Matthe

Matthe

Üye
:hmmm

Invoke

Invoke

Üye
Rehberin 7-8 snde gelmesi ilk 4.0.4ün bir eksiğiydi. Galeride fln sorun yoktu ama. Sonra 4.1.b.0.587 diye bir yayınladılar 4.0.4 o da, bu sefer 3-4sn içinde geliyordu rehber. Menü geçişlerinde flnda sıkıntı var mı diyecem kesn vardır herkes de oluyor :D Bende niye kasmıyor bu stock romlar onu anlayamadım bir türlü. Neyse ya stock gb indirip flashtool ile stock gbyi flashlayacaksın. Ya da Bootloaderı kır custom rom yükle mesela TheUltimateHD(Görüntü güzel kasma yok ama oyunlarda sıkıntı yapablr fazla ram kalmaz ama eğer custom rom deneyeceksen bir dene derim ben baya bir süre kullandım sorunsuz) ya da Viper ya da PacmanRom(3 romu karıştırıp güzel bir şey yapmışlar Jelly bean bu icsde değil) ya da Cynagonmodu yapıştır. :) Yapacak bir şey yok başka :D

crismax

crismax

Üye
yükle viper 5.0 romunu gör teli o zaman
ne zamnadan beri viper 5 romu kullanıyorsun hani uhd desen anlicaz ama viper rom ics romların en dandiği biraz daha araştırsan iyi olur

- - - Eklendi - - -

Xperia neo v telefonum 4.0.4 e güncelleyince yemin ederim çok kötü telefon oldu 300tllik telefonun verdiğini veremez oldu maxi plus 5bile hiç kasmıyo benim telefonum birşey varmış gibi kasıyo 750 tllik telefonun hakkını veremiyor bu sony yazılımcılarında hepsinin Allah belasını versin lütfen yardım edin :( :( :(
doğrudur bu cihazlar kaldırmıyor ics yi ama illa ics kullnacam diyorsan rom yapman gerekiyor eğer teline rom atabiliyorsan bu işleri de forum da var onu öğrenmen lazım ics için ultimade hd 2.0.3 gb için atomic gb yüklemen lazım

- - - Eklendi - - -

ne yalan söylm benim arkadaştada Arc S var oda ICS güncellemesi yaptıktan sonra telefon donmaya başladı hemde öyle böyle değil çocuk bi rehberi açıyo abartmıyorum 7-8 saniyede geliyo.galeriyi açıyo 10 saniye.Benim Galaxy Wonder bile eziyo onun telefonu :)
eğer arkadaşın telini rootlayıp atomic gb romunu atarsa senin telin arc s in tozunu yutar ...

mumya64

Üye
    Konu Sahibi
Rom atmayı bilmiyorum :(((

Invoke

Invoke

Üye
Rom atmayı bilmiyorum :(((

http://www.maxicep.com/android-modi...tool-nasil-kullanilir-ozellikleri-654062.html

Bunu kullan ve flashtool indir.
Adb driversı yükle.
Attığım konudaki herşeyden önce kısmını uygula ve bir de bootloaderı kilidini açmayla ilgili olan kısmı.

Sonra:

Bunu kur pcye.
Dosyaları bir klasöre çıkar ve SE_Extreme_Tweak_Installer bunu çalıştır. Telefon aynı flashtooldaki ayarlarla pcye bağlı olsun.
Select Option yazan yerden CWM for Neo/Ray/Arc/Arc/Pro yazar bunu seç. Install'a bas. Yüklenecek tel kapanacak filan. Kısa bir işlem zaten sen bir iki dk. bekle sonra telefonu aç.
Açarken sürekli olarak geri tuşuna bas çek. Açılırken bas bas çek. Sonra Clockworkmod açılacak.
Ordan install zip from sd card. diyeceksin. Yükleyeceğin romun üzerine gel yükle işte :) (Tabi önceden romu indirip sdye atacaksın.-en alttaki linkte var.)
**Bir de rom yüklemeden önce clockworkmodedan wipe cache partition ve wipe data/factory reset yap ki eski romun kırıntıları kalmasın. Yeni romun düzgün çalışsın hatta yapmazsan hiç açılmayıp açılış ekranında da kalabilir ama korkma geri dönüp yaparsn düzelir.
**Bir de o romu yüklemeden önce o roma uygun kerneli yüklemen lazım. Nightelf kernel uyumludur atomic roma
Kerneli indir(en alttaki linktte var) ve flashtool ile flashlayacaksın. Şöyle anlatayım: Flashtooldan yukardaki şimşeğe fastboot modu seç. Telefonu pcye bağlarken en sağdaki tuşa(büyük iht. neo v. de böyle olması lazım ben de ses açma ama arc s filan en sağdaki) basılı tutarak tak. (Tel kapalı olsun. Ve usb hata ayıklaması ile bilinmeyen kaynaklar açık olsun.)
Flashtoolda yazar zaten fastbootta bağlandı diye anlarsın. Sonra o flashtoolda gelen pencereden select kernel to flash de. indirdiğin kerneli seç (Boot.img). Bitti.
Takıldığın yeri yaz.

Burdan da faydalanabilirsin:

------
Sabahtan beri anlatıyorum da verdiğim rom GB romu yani önce GBye dönmen lazım. O hepsinden kolay.

Burdan telefonuna uygun stock gb romu indir.
Sonra En üstteki olay flashtool ile flashlayacaksın en üstteki linkte anlatmış zaten vatandaş. Çok karışık oldu ama çok basit sen anlamadığını sor.

Üst Alt