Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ana başlıkta yükleme talimatlarına baksaydın bu kadar uğraşmazdın kardeşim :)

Kardeşim 3 yıldır ugrasıyorum emin olabilirsinki yanlıs bir işlem yapmadım bu arada laubaliliğede gerek yok :)
- -

ben burda kimseye lavbalilik yapmıyorum!
- - - Eklendi - - -

abi aynayı hallettimde ben bu gorunumu istiyorum nasıl olcak

mifini kullanman gerek

kahraman474

Üye
widgetler çok şeffaf aga birşey gözükmuyo

J_c_k

Üye
kamera sorunu halledildi mi? 808'de hızlı cekimlerde her fotoyu 34 mp çekiyordu fazla yer kaplıyordu fotograflar. Ayrıca tercihlere girmiyordu. Konuda son bir kaç sayfaya baktım bir şey göremedim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kamera sorunu halledildi mi? 808'de hızlı cekimlerde her fotoyu 34 mp çekiyordu fazla yer kaplıyordu fotograflar. Ayrıca tercihlere girmiyordu. Konuda son bir kaç sayfaya baktım bir şey göremedim.

tercihler sorunu halledildi. Kamera kalitesi artırıldığı için boyuk o kadar fazla.

- - - Eklendi - - -

widgetler çok şeffaf aga birşey gözükmuyo

orjinal mifleri coreye atman gerek

sLeepLe

sLeepLe

Üye
anıl maximodu yükleyip istediğin mif dosyasını öyle uygulasana. özür dilerim hakan konuya yazdım ama.. ayrıca labalik yaptı diyen arkadaşlar konuyu düzgünce okuyun talimatları harfiyen uygulayın hiç bir sorun çıkmaz. hakan her şeyi test edip yapıyo ve güzelce anlatmış.

Anil-D

Anil-D

Üye
bi deniyim tesekurler abi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anıl maximodu yükleyip istediğin mif dosyasını öyle uygulasana. özür dilerim hakan konuya yazdım ama.. ayrıca labalik yaptı diyen arkadaşlar konuyu düzgünce okuyun talimatları harfiyen uygulayın hiç bir sorun çıkmaz. hakan her şeyi test edip yapıyo ve güzelce anlatmış.

estağfurullah., yazın yardım edin tabikide...

- - - Eklendi - - -

bi deniyim tesekurler abi

rica ederim kardeşim

furkitare

furkitare

Üye
Whatsappta kamera açılmıyor, direkt fotoğraf çekip atmıyorum. Fotoğraf kalitesi 0.3 mpye asla dönmüyor. Normal ayarlardan yapmaya çalışsam bile olmuyor. Resimlerin boyutlarını ancak düzenleyiciden yapabiliyorum. Mert abinin cfwsi çok güzeldi ama linkleri uçmuş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Whatsappta kamera açılmıyor, direkt fotoğraf çekip atmıyorum. Fotoğraf kalitesi 0.3 mpye asla dönmüyor. Normal ayarlardan yapmaya çalışsam bile olmuyor. Resimlerin boyutlarını ancak düzenleyiciden yapabiliyorum. Mert abinin cfwsi çok güzeldi ama linkleri uçmuş

whats app son sürümünü kur. Ayrıca cfw yi yüklerken, yükleme talimatlarını dikkate almalısın. Sorunsuz olması için şart onlar.

tupyupp

tupyupp

Üye
Arkadaşlar bir sorun var eğer çözüm çıkmazsa yeni konuya yazacağım evols da opera mobile 12 kuruluydu sildim daha alt versiyon kurdum fakat giriş ekranı özellik desteklenmiyor hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorun var eğer çözüm çıkmazsa yeni konuya yazacağım evols da opera mobile 12 kuruluydu sildim daha alt versiyon kurdum fakat giriş ekranı özellik desteklenmiyor hatası alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

attım pm gelmedimi? Formatlayıp kur operayı bakalım çalışacakmı

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici

güncelleme daha çıkmayacak. Ayna widgeti sorunu senle kaynaklı. C6 da Çalışan diyen war.

yazılımı tekrar atinca çalışıyor ayna widgeti aynı sorun bende de vardı

- - - Eklendi - - -

abi bu ayna widgetini gomsen yada halletsen hem aynam calısmıyor hem bu cok guzel olurmu

yazılımı tekrar yükle çalışıyor ayna widgeti aynı sorun bende de vardı tekrar yükleyince düzeldi

- - - Eklendi - - -

abi aynayı hallettimde ben bu gorunumu istiyorum nasıl olcak

symbian^3 bölümünde widgetlerde stars widget diye ara vardi

tupyupp

tupyupp

Üye
Yok abi gelmedi PM. Abi format da atamam ki o kadar şey yükledim tekrardan hepsini yüklemek falan bu operanın kalıntılarını bilgisayardan temizleyemez miyiz? dosya yollarını ve isimlerini öğrenemez miyiz ? :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok abi gelmedi PM. Abi format da atamam ki o kadar şey yükledim tekrardan hepsini yüklemek falan bu operanın kalıntılarını bilgisayardan temizleyemez miyiz? dosya yollarını ve isimlerini öğrenemez miyiz ? :(

o zaman konu aç. En iyi temizleme uygulamasını söylerler sana uygulamalarla aram yok yardımcı olamıyorum malasef.

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi opera sorunu bendede var 12 kurulu ama hic bir şey inmiyor uc kullanıyorum bende

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende mini ve mobilde herhangi bir sorun yok operalar gayet guzel calisiyor indirmelerde hicbir sorun yasamadim daha.

achambo

achambo

Üye
bende de opera sorunu yok

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
mobile cleaner diye bi pro var işine yararsa

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sistemde sorun yaşayanlar tekrardan flaşhlayın. Ayrıca sonradan yaptığınız modlar varsa onlar uyumsuzlukta yaratabilir.

Anil-D

Anil-D

Üye
telde bir şey yokki uyumsuz olsun operadan biseyındırirken tak atıyor ucda mediafireden indirmıyor kaldım boyle yenden yukledim sonuc aynı?

Üst Alt