Asphalt 7 artık iOS’da ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 7 artık iOS’da ücretsiz
Oyun dünyasının önemli yapımcısı Gameloft’un geliştirdiği sevilen yarış oyunu Asphalt 7: Heat’ın iOS için geliştirilen sürümünün kısa bir süreliğine ücretsiz olarak indirime sunulduğu açıkladı.

Özellikle Türkçe dil seçeneğiyle birlikte Türk oyun sevenlerin kalbini çalmayı başaran yapım, sürekli güncellenerek daha heyecanlı ve daha keyifli bir hal almayı başarıyor. Oyuna JAGUAR XKR ve MAZDA FURAI araçları henüz daha 7 Mayıs tarihinde yayınlanırken, oyunda 60’ı aşkın araç ve 6 farklı oyun modu bulunuyor.

Kısa bir süreliğine ücretsiz olarak indirime sunulan oyuna, link üzerinden erişebileceksiniz.

http://www.maxicep.com/portal/asphalt-7-artik-iosda-ucretsiz.html

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman ve Dede

ilyas2107

Üye
eyvallah kardeşim indiriyorum şimdi tşk ederim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:hmmm :tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Samet.25

Darisi androidin basina gerci netten yukluyoruz ama sikinti cikariyo bisuru

fk555897

fk555897

Üye
AppStore'daki ücretsiz uygulamaları sevmiyorum. Çoğunda reklam var doğu da uygulama içi satış istiyor. Mesela Real Racing 2'yi Real Racing 3'ten çok seviyorum. Bu oyunu yarın indirip deneyeceğim ama yüksek bir beklentim yok.

sekil_27

sekil_27

Üye
Arkadaslar programı paylaştım;iphone farklı yoldan uygulama yükleme konusuna bakın;asphalt 7,asphalt 6,Mostar Wanted gibi oyunları zaten ücretsiz yüklüyorsunuz ;tercih sizlerin ve birçok ücretli uygulamaları;yapmanız gereken proyu kurup ismini Appiah'ın Store'den alıp yazmanız ;

- - - Eklendi - - -

Bu arada telim iphone 4(6.1.3) jb siz belirteyim ;jb yapmanıza gerek yok yani

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Keşke para vermeseydim.

Symbianize

Symbianize

Üye
Asphalt zaten hep indirime giriyor neyse fırsatı kaçırmamak lazım

Samet.25

AppStore'daki ücretsiz uygulamaları sevmiyorum. Çoğunda reklam var doğu da uygulama içi satış istiyor. Mesela Real Racing 2'yi Real Racing 3'ten çok seviyorum. Bu oyunu yarın indirip deneyeceğim ama yüksek bir beklentim yok.

Appstoredekileri begenmiyosan android marketi gorme bile kardes her uygulama reklamli oyunlari uygulamalari guncelleyip daha kotu yapiyolar onune gelen uygulama yapiyo ve girince sacma sacma uygulamalar karsiliyo kaliteli uygulama istiyosan aramak zorundasin vs vs google in android marketi acil duzenleyip gelistiricileri uyarmasi lazim bence

Symbianize

Symbianize

Üye

Appstoredekileri begenmiyosan android marketi gorme bile kardes her uygulama reklamli oyunlari uygulamalari guncelleyip daha kotu yapiyolar onune gelen uygulama yapiyo ve girince sacma sacma uygulamalar karsiliyo kaliteli uygulama istiyosan aramak zorundasin vs vs google in android marketi acil duzenleyip gelistiricileri uyarmasi lazim bence
Bunun sebebi Google Playde denetim yok yılda bir denetleyip uygulama siliyorlar appstore da ise bir prosedür kitabı var geliştiriciye veriliyor ve içinde bissürü kural var geliştirici uygulama geliştirirken o kurallara uyuyor uymazsa uygulaması onaylanmıyor ve mağazaya alınmıyor oyüzden appstore elit bir mağaza öyle androiddeki çöp uygulamalar yok

sekil_27

sekil_27

Üye
Kardes burası android bölümü deil;Eski bir android kullanıcısı olarak yorum yazmadan duramadım;android genelde gb(2.3.3--7) ye kadar olan sürüme göre ayarlı büyük çogunlugu uygulama ve oyunların ,suankilerse 4.1--2 diye baslıyor ve sıkıntısı düzenlenmedigi için uyumsuzluk gösteriyor bir sürü farklı işlemci rem,ekran boyutunu göre ayarlamak kolay deill; İos ise sadece İphone ve ipada hitap ediyor ve bunların ekran boyutu,işlemci,rem v.s uygulanması daha basit olay genelde bu;İOS nin tek olması avantaj yani

Üst Alt