hardisk hakkinda bir sorum var.

Sponsorlu Bağlantılar

berkeha

Üye
    Konu Sahibi
hardisk hakkinda bir sorum var.
arkadaslar yeni bir bilgisayar alicam ama malum sinavlar flan biraz geciktiricem aklima soyle bir fikir geldi 1tb harici hardisk alsam pc yi alana kadar istedigim oyunlari onu bunu atsam bi daha oyun satin almaya gerek kalmaz arkadaslardan toplarim birde hafiza sikintim olmaz ama bir sorum var akadaslar simdi hardiski aldim oyunumuda attim icine bilgisayara oyunu atmadan hardisk uzerinden oynayabiliyo muyum simdiden tesekkurler.

hikmet366

hikmet366

Üye
taşınabılır hard disklerde oynayabilırsin

berkeha

Üye
    Konu Sahibi
sagol sevindim ya :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Yalnız Uzun Süre Haricinden Oynama Yakabilirsin Hem USB Portunu Hemde Hariciyi..

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Bu yanma durumu pcnin kendi harddiski içinde geçerli değil mi?

Symbianize

Symbianize

Üye
Hayır değildir. Birinde pcnin kendi harddiskini kullanıyosun diğerinde ise harici bir cihaz eğer okuma hızı yavaş ise oyunlarda takılma bile yapar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ve harici hard disk e işletim sistemi kurmayı düşünme :)

sena5135

sena5135

Üye
kullanmanı tavsiye etmem

Uhops

Uhops

Üye
Oyunların setupunun riplenmiş halini indir oynuyacak oldugunda pcne kurup oyna

berkeha

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun peki size 1 yada 1,5 tb bir harddisk önerin desem ne bilim özellik bakımından fena olmayan en ucuz ne kadar olur ?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Arkadaşlar yorumlarınız için sağolun peki size 1 yada 1,5 tb bir harddisk önerin desem ne bilim özellik bakımından fena olmayan en ucuz ne kadar olur ?

Eger anakartında usb 3.0 var ise; usb 3.0 destekleyen bir hdd al derim. Biraz daha para koyarsın ama verdiğin paraya değer.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
eğer alacaksan adaptörlü büyük 7200 rpm haricilerden al aksi halde daha düşük performans ve arıza yaşaman muhtemel :oke: