x-scarface
Üye
bu iste , heLaL sana:
![]()

bu iste , heLaL sana:
![]()

Nokta
Aynen oyLe Bırak ModeLLigi faLan bir yere kadardır modeLLik isLeri bitti mi bir cop gibi atarLar Kenara. Yani HaLat eLindeyken sagLam Kazıga bagLa esegini.okuLu kazandın mı isin sagLam oLur ek is oLarakta yapabiLrsin bu isi.
Haydi basarıLar Sana , herseyin HayırLısı oLur inS.

Noktayı Koymana sevindim![]()
![]()
canımsınız hepiniz 
canımsınız hepiniz
![]()

Senin erkeklerle yarisamaz abi![]()

Hepinize teşekkür ediyorum bugün kararımı ilettim zaten tamamdır çok şükürZaten yeterince öneri gelmiş bende farklı bir şey önermeyeceğim.Fakat daha önce benzer bir durum yaşadığımdan daha rahat konuşabilirim.
Ben şu an paramı müzikten kazanıyorum.Lise zamanımda bir akrabamın grubundaki basist ayrılmıştı.Akrabamda bana gruba katılmamı bu sayede hem deneyim kazanacağımı hemde para kazanacağımı söyledi.Fakat kabul etseydim hem bir çok gün okulu kırmam hemde normal zamanda 3-4 saat uyku sürem olacağından arada bir ekstradan okulu kırmam gerekiyordu.Yani okul hayatım bitmesede başarılı okul hayatım bitecekti.Kabul etmedim, liseyi bitirdim, üniversiteyi bitirdim.Fakat şuan okuduğum yerden değil müzikten para kazanıyorum.Şimdi sorsalar lisedeki teklifi kabul eder misin diye yine etmem.Çünkü bu tarz işler riskli.Bir gün sonra olacağının garantisi yok, kapı dışına konulabilirsin.Kabul etmezsen hedeflerine daha geç ulaşabilirsin fakat hayatın o işe bağlı olmaz, alternatifin olur.Hayat konusunda bu kadar risk almak bana göre fazla.Manken olacaksan zaten olursun.Sadece bir kaç sene geç olur![]()
Sağolasın bartu abim 
dostum yerinde olsam dakka durmaz anlasmayi kabul ederdim ama bnm okuldan pek bi beklentim yok o yuzden senin var ama neye var ilerde hayaline ulasabilecekmisin goz onune al eger hayallerine ulasman riskliyse mankenligi dusun derim

twitter adresimde var fotoğraflar kabul muHala bekliyoruz bak![]()

Riskli değil okulum puan olarak bölgenin en iyi anadolu lisesi 456 puanla girdim onun için maalesef kabul etme olanağım çok azdı zatendostum yerinde olsam dakka durmaz anlasmayi kabul ederdim ama bnm okuldan pek bi beklentim yok o yuzden senin var ama neye var ilerde hayaline ulasabilecekmisin goz onune al eger hayallerine ulasman riskliyse mankenligi dusun derim

twitter adresimde var fotoğraflar kabul mu
- - - Eklendi - - -
Twitter adresini ver o zaman![]()
twitter da aramaya fatih topcu yaz çıkar en başta mastelaa diye![]()