pc mefta laptop önerebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Hoparlörün altta olması sorun çıkarmaz bende de asus dizüstü var hoparlör altta yeni aldım hem toz girip kötü görüntü oluşturmuyor hem de sesi gayet yeterli düzeyde çıkıyor.. Freedos'tu benimki de internetten indirebilirsiniz windows 7/8 kurabilirsiniz ya da satın alabilirsiniz..

Bilgi icin tesekkur bole bi laptop almisim tabi win8 yuklicem uygulama sorunlari azalmis zaten

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Vay arkadas ise bak ya pazari unuttum siparis verdim kargo bekletiliyor diyor pazartesi yola cikacakmis

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdir dun yani 6/5/2013 saat 16:00 da siparisi verdim bugun ayni saatte elimde olacagi soyleniyor haydi hayirlisi:D

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Bugun pcyle ugrastigim icin cevap yazamadim ASUS K55VJ SX077D yi aldim gayet guzel win7de cok guzel ama yarin win8 i yukleyecegim yeni notebooka yeni dos lazim:thumbup:
bu arada elinize aldiginizdaki hafiflik ve oturaklik cok guzel ince ve cok şık hoparlorun alt olmasi biraz sorun ama masada fena degil yinede ben 1+1 hoparlorumu kullancam ekrana gelirsek bilmiyorum ben 19" lik masaustunden buna gecince biraz degisik geldi tam yorum yapamicam cunku eski monutorumun ozellikleri ustundu bayagi bu yaninda biraz sonuk kaldi zor alisacak gibiyim neyse ileri gunlerde oyun ve win8 kalitesinden de bahsederim:thumbup:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hayırlı olsun pcdepodanmı aldın?:)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Win8 kurdum driver cdsinide yukledim tadindan yenmez oldu :D
assassin's creed 3- nfs hot pursuit - ets2 ve gta san in gta 4 modlusunu kurdum pc cok guzel calistiriyor hic sıkıntı yok donma kasma yok

¡¡¡Yanliz driver yuklerlen farkettim bi intel 4000 bide nvidia 635M diye iki tane grafik sistemi kurdu anlamadim pc ozelliklerinde rami 2gb degil 1740 küsür mb gosteriyor sizce ne onlar ¡¡¡¡

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Netteki arastirmalarima gore 2 ekran karti varmis dusuk islemler icin inteli yuksek islemlerde nvidiayi kullaniyormus ilginc:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hemen hemen tüm laptoplarda böyle hatta 3 tane olan bile var :)

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Hemen hemen tüm laptoplarda böyle hatta 3 tane olan bile var :)

İlginc geldi tabi ama sonradan cok.mantikli geldi yani sonucta laptop yani surekli prizde degil sistemin enerji somurmemesi gerek:D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Oky:D

Üst Alt