android

Sponsorlu Bağlantılar

jakobs21

Üye
    Konu Sahibi
android
symbian bellenin kaynak kodları açık ama neden kimse android portlamıyo
hiç oyun portlamıyo kimse öncdden portlanıyodu saygılar...

kelooo

Üye
hangi açık sistem kardeşim yok öyle bir şey şu symbiana android yükleme sevdasından bir vazgeçmek bilemediniz al bir android olsun bitsin

kcr

Üye
symbian bellenin kaynak kodları açık ama neden kimse android portlamıyo
hiç oyun portlamıyo kimse öncdden portlanıyodu saygılar...

Bu konuda forumda yeterince bilgi var. Araştırırsan niye olmayacağını da görürsün.

h.ozdemir09

Üye
n9a android portlanmak üzere bilginiz olsun :) bu da fotoğrafı https://www.dropbox.com/s/5t1elyg5jkh4jsz/N9%20android.jpg

MaxipmaN

Üye
800mhz telefonlar kağnı gibi androidde bi de ram olayı var boş işlerle kafa yormayın

Anil-D

Anil-D

Üye
harbi adamlar n9 android yapmış

MaxipmaN

Üye
meegoya yaparlar symbiana ... kafasını yaparlar meego açık kaynak kodlu symbian yarı açık olarak kabul edebiliriz kişisellştirme imkanı iyi çünkü

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
n9 da yıllardır android var zaten !!!

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
meegoya yaparlar symbiana ... kafasını yaparlar meego açık kaynak kodlu symbian yarı açık olarak kabul edebiliriz kişisellştirme imkanı iyi çünkü

Symbian tam kapalı kaynak, bizim yaptığımız sadece dosyalara müdahale etmek.. :oke:
N9 a portlandığını daha önceden görmüştüm youtubede..

dejavu178

dejavu178

Üye
n9 'a coktan portlanmıstı zaten

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
800mhz telefonlar kağnı gibi androidde bi de ram olayı var boş işlerle kafa yormayın
kardeş sen şakamısın 800mhz diyorsunda zaten android kullanan telefonlarınkı kaçki? giriş seviyesi androidlerinki zaten bu degerde hatta daha düşükleri bile var

mesela

SAMSUNG GALAXY PRO
HTC Cha-Cha
SAMSUNG GALAXY ACE
HTC WİLDFİRE S
HTC EXPLORER

erolustun

Üye
Bugun internette bir teknoloji sitesinde makale okudum. Artik normal bilgisayarlarda da Android isletim sistemi icin yapilmis uygulamalari calistirmaya imkan veren bir yazilimdan bahsediyordu. Okudugum kadariyla once uygulamayi bilgisayara kuruyorsun, sonra da Android uygulamalari bilgisayar uzerinden calistiriyorsun. Programin farkli isletim sistemlerine uyumlu versiyonlari mevcutmus. Windows XP'den Mac OS'ye kadar. Android'e gecme meselesi uygulama ve oyun probleminden kaynaklaniyorsa bence boyle bir uygulamanin Symbian OS versiyonu yapildigi takdirde sorun buyuk olcude asilmis olur.

- - - Eklendi - - -

Bugun internette bir teknoloji sitesinde makale okudum. Artik normal bilgisayarlarda da Android isletim sistemi icin yapilmis uygulamalari calistirmaya imkan veren bir yazilimdan bahsediyordu. Okudugum kadariyla once uygulamayi bilgisayara kuruyorsun, sonra da Android uygulamalari bilgisayar uzerinden calistiriyorsun. Programin farkli isletim sistemlerine uyumlu versiyonlari mevcutmus. Windows XP'den Mac OS'ye kadar. Android'e gecme meselesi uygulama ve oyun probleminden kaynaklaniyorsa bence boyle bir uygulamanin Symbian OS versiyonu yapildigi takdirde sorun buyuk olcude asilmis olur.

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
O coktandir var

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin

Bir Emulator İle Ne Kadar Verim Alınabileceği PPSPP Adlı Uygulamayı Biraz İnceleyince Fark Edilebilir.. Dediğiniz Böyle Bir Uygulama Symbian İçin Yapılmaya Çalışılırsa RAM, CPU, GPU, Vs Donanımların Tam Ve Verimli Bir Şekilde Kontrolü Ve Yönetimi Sağlanması Gerekir, Ki Böyle Bir Projede 3-5 Kişi İle Olmaz.. Symbian Projesinin Yazılım Departmanında Çalışan Bir Eleman Kadar Symbian Kodlara Sahip Ve Hakim Olabilen 10 Kişilik Bir Ekip Gerekir.. :oke:

erolustun

Üye

Bir Emulator İle Ne Kadar Verim Alınabileceği PPSPP Adlı Uygulamayı Biraz İnceleyince Fark Edilebilir.. Dediğiniz Böyle Bir Uygulama Symbian İçin Yapılmaya Çalışılırsa RAM, CPU, GPU, Vs Donanımların Tam Ve Verimli Bir Şekilde Kontrolü Ve Yönetimi Sağlanması Gerekir, Ki Böyle Bir Projede 3-5 Kişi İle Olmaz.. Symbian Projesinin Yazılım Departmanında Çalışan Bir Eleman Kadar Symbian Kodlara Sahip Ve Hakim Olabilen 10 Kişilik Bir Ekip Gerekir.. :oke:

Mevcut imkanlarla olmayacagini ben de biliyorum ama bizimkisi biraz da olmayacak duaya amin demek sanirim.

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Tek umudunuz nitdroid ekibi :) tabi soylentiler dogruysa

MaxipmaN

Üye
kardeş sen şakamısın 800mhz diyorsunda zaten android kullanan telefonlarınkı kaçki? giriş seviyesi androidlerinki zaten bu degerde hatta daha düşükleri bile var

mesela

SAMSUNG GALAXY PRO
HTC Cha-Cha
SAMSUNG GALAXY ACE
HTC WİLDFİRE S
HTC EXPLORER

tabi çok performanslıya bu saydıkların 256 ram 680 mhz ile aceden bile duşuk c601 mesela meegoda bile %100 uyarlanamayan yazılım symbiana mı yapılacak ahaha

Metalist_Angel

Metalist_Angel

Üye
Kardes sikinti ram se onu takma androidde hafiza kartini ram olarakta gosterebiliyorsun hiza gelince 800 mhz den 1ghz ye oc yaparlar olurbiter ayrica meegoda yarim yamalak oldu belki symbianda hic olmaz bunu zaman gosterir tabi yapan olursa ben sadece elindeki makineyi kucumseme diyorum rahat kaldirir oyunlarda sorun yasarsin bitek o kadar

sinanadsoy

Üye
abi galaxy ıce de 800 küsür hız 512 ram.mi ne var bende 701 var 1.3 hız 512 haksızlık değilmi güzelim telefonlar harcanıyor

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Kaynak dosyalarını bulunduda portlaması kaldı... :)
Symbian kapalı kaynak işletim sistemi. N9 da yıllardır var çünkü N9 (Linux tabanlı) Meego. Açık kaynak yani. Androidde Linux tabanlı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt