eyup ensar
Üye
evet öyle olmuş abiBen AVEA kullanıyorum, 3G hep açık, hiç sorun yaşamadım ...
- - - Eklendi - - -
Sona doğru gevşekten sarmaya başlamış seviyom seviyom![]()

evet öyle olmuş abiBen AVEA kullanıyorum, 3G hep açık, hiç sorun yaşamadım ...
- - - Eklendi - - -
Sona doğru gevşekten sarmaya başlamış seviyom seviyom![]()

Sorunum azaldı ama
Şarjım çok az gidiyor ya muzik dinliyip whatsapp ta da takılırsam biraz tamam gün ortasında gidiyo şarj :/ Ve bu forma telefondan girdim bi sıkıntı yok ama yorum yazmak istedigim de buraya tıklıyorum klavye açılıyor 1 saniye geçmeden geri gidiyo bi telefondan yorum yapamadım 
Ve bu forma telefondan girdim bi sıkıntı yok ama yorum yazmak istedigim de buraya tıklıyorum klavye açılıyor 1 saniye geçmeden geri gidiyo bi telefondan yorum yapamadım![]()

Normal telefonuma attıgım müziklerden zil sesi yapamıyor muyum nokia nın olanlarından mı kullanmaz zorundayım :/Peki şarjımın 1 veya 1+ günü çıkarması için nasıl ayarlamalar yapmam lazım şarj yaparken olur ayarlardan değişimler olur günün yarısında bi kaç ünlük telefonu şarja takmak sıkıcı bi durum çünkü
- - - Eklendi - - -
bişi daha danışayımNormal telefonuma attıgım müziklerden zil sesi yapamıyor muyum nokia nın olanlarından mı kullanmaz zorundayım :/

bişi daha danışayımNormal telefonuma attıgım müziklerden zil sesi yapamıyor muyum nokia nın olanlarından mı kullanmaz zorundayım :/
o program 30 saniyelik yapıyo bilgisayardan zil sesleri klasörine atak daha mantıklı bence
bunu kullan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evet gene ben gene sorunSorunum azaldı ama
Şarjım çok az gidiyor ya muzik dinliyip whatsapp ta da takılırsam biraz tamam gün ortasında gidiyo şarj :/ Ve bu forma telefondan girdim bi sıkıntı yok ama yorum yazmak istedigim de buraya tıklıyorum klavye açılıyor 1 saniye geçmeden geri gidiyo bi telefondan yorum yapamadım
![]()
o program 30 saniyelik yapıyo bilgisayardan zil sesleri klasörine atak daha mantıklı bence![]()
bi öncekinin gerisine devam etseydin şaşırırdınRecep kelimesine büyük harfle başlarsan Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor. Küçük harfle başlarsan "recep bey amca ile yaşamak istiyorum" diye uzuyor cümle)
henüz lumia almadım (ama düşünüyorum) ancak bi yerde şöyle bişi okudum (belki de burda okudum emin değilim)
telefon kendini kullanılmadığında uyku modu gibi bişeye alıyormuş. hani pcde bi süre sonra monitörün kapanması daha da bi süre sonra uyku moduna geçmesi gibi. hangi durumda mousu hareket ettirince pc daha çabuk açılıyo?? buna benzer bi durum wp8 telefonlarında da oluyor diye bi yerde okudum. yanlış da bilgilendirmek istemem ama.
alarm sesi yaptığımda başa dönmesi sinir ediyo birazYav zaten 10,15 bilemedin 20.saniyede telefonu açıyoruz kasmaya gerek yokha melodi çok güzel az kasılayım yavaş hareket edeyim millet inceden duysun o sırada telefonu da görsün diye düşünülüyorsa o ayrı
![]()

bir sorum olacak subway surfers wpye geldi mi ?
alarm sesi yaptığımda başa dönmesi sinir ediyo biraz![]()

Şunu da unutmamak gerekir, 30 Sn.den uzun olan mp3'leri zil sesi olarak atayamıyorsunuz, listede görünmüyor ...
hatta hiç kısa şarkı yok hepsi uzun
ha drm korumalı olayı var ki onuda goldwave ile aşıyorum 
yav bu 35mm mi ne var ya sinema uygulaması. ne iyiymiş o![]()

Hee öyle desene, ben hiç kurmadım alarm wp'de, malum telefon kapalıyken izin vermiyor![]()