İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Evet gene ben gene sorun :) Sorunum azaldı ama :) Şarjım çok az gidiyor ya muzik dinliyip whatsapp ta da takılırsam biraz tamam gün ortasında gidiyo şarj :/ Ve bu forma telefondan girdim bi sıkıntı yok ama yorum yazmak istedigim de buraya tıklıyorum klavye açılıyor 1 saniye geçmeden geri gidiyo bi telefondan yorum yapamadım :(

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ve bu forma telefondan girdim bi sıkıntı yok ama yorum yazmak istedigim de buraya tıklıyorum klavye açılıyor 1 saniye geçmeden geri gidiyo bi telefondan yorum yapamadım :(

mobil sürümü seçersen bir problem olmaz

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Peki şarjımın 1 veya 1+ günü çıkarması için nasıl ayarlamalar yapmam lazım şarj yaparken olur ayarlardan değişimler olur günün yarısında bi kaç ünlük telefonu şarja takmak sıkıcı bi durum çünkü :(

- - - Eklendi - - -

bişi daha danışayım :) Normal telefonuma attıgım müziklerden zil sesi yapamıyor muyum nokia nın olanlarından mı kullanmaz zorundayım :/

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Peki şarjımın 1 veya 1+ günü çıkarması için nasıl ayarlamalar yapmam lazım şarj yaparken olur ayarlardan değişimler olur günün yarısında bi kaç ünlük telefonu şarja takmak sıkıcı bi durum çünkü :(

- - - Eklendi - - -

bişi daha danışayım :) Normal telefonuma attıgım müziklerden zil sesi yapamıyor muyum nokia nın olanlarından mı kullanmaz zorundayım :/

ben dün saat 15.30 da şarjdan aldım internete girdim güncelleme yaptım biraz oyun oynadım şuan hala bitmedi :)

telefonu pcye bağla bilgisayarımda telefonunu bul sağ tıkla aç de ringtones'in içine at müzikleri

Lumiance

Lumiance

Üye

bunu kullan

serinaga

serinaga

Üye
Evet gene ben gene sorun :) Sorunum azaldı ama :) Şarjım çok az gidiyor ya muzik dinliyip whatsapp ta da takılırsam biraz tamam gün ortasında gidiyo şarj :/ Ve bu forma telefondan girdim bi sıkıntı yok ama yorum yazmak istedigim de buraya tıklıyorum klavye açılıyor 1 saniye geçmeden geri gidiyo bi telefondan yorum yapamadım :(

Kaybolan klavye çözümü için Maxicep sayfasının en aşağısında bulunan mobil yada mobil light seçeneğini seç ...

Aşağıdaki konuyu bir incele istersen ...

http://www.maxicep.com/windows-phon...meye-basladiysa-iceri-798054.html#post6082976

- - - Eklendi - - -

o program 30 saniyelik yapıyo bilgisayardan zil sesleri klasörine atak daha mantıklı bence(h)

Şunu da unutmamak gerekir, 30 Sn.den uzun olan mp3'leri zil sesi olarak atayamıyorsunuz, listede görünmüyor ...

YkPkY

YkPkY

Üye
Recep kelimesine büyük harfle başlarsan Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor. Küçük harfle başlarsan "recep bey amca ile yaşamak istiyorum" diye uzuyor cümle :))
bi öncekinin gerisine devam etseydin şaşırırdın

charmingraul

charmingraul

Üye
henüz lumia almadım (ama düşünüyorum :)) ancak bi yerde şöyle bişi okudum (belki de burda okudum emin değilim)
telefon kendini kullanılmadığında uyku modu gibi bişeye alıyormuş. hani pcde bi süre sonra monitörün kapanması daha da bi süre sonra uyku moduna geçmesi gibi. hangi durumda mousu hareket ettirince pc daha çabuk açılıyo?? buna benzer bi durum wp8 telefonlarında da oluyor diye bi yerde okudum. yanlış da bilgilendirmek istemem ama.

Teşekkür ederim bilgi için ama sanırım bu söylediğiniz şeyle alakalı değil az önce telefonla uğraşırken parlaklık ayarını otomatikten çıkardığımda orta seviyeye getirdiğimde bahsettiğim sorun kalmadı acaba gerçekten bununla mı ilgili diye tekrar otomatiğe aldım ve yine geç tepki vermeye başladı otomatikten çıkardığımda ise normal haline dönüyor neden böyle birşey yaptı ben de anlayamadım önceden sorun yoktu

PureFood

PureFood

Üye
Yav zaten 10,15 bilemedin 20.saniyede telefonu açıyoruz kasmaya gerek yok :D ha melodi çok güzel az kasılayım yavaş hareket edeyim millet inceden duysun o sırada telefonu da görsün diye düşünülüyorsa o ayrı :D

csH

csH

Üye
Yav zaten 10,15 bilemedin 20.saniyede telefonu açıyoruz kasmaya gerek yok :D ha melodi çok güzel az kasılayım yavaş hareket edeyim millet inceden duysun o sırada telefonu da görsün diye düşünülüyorsa o ayrı :D
alarm sesi yaptığımda başa dönmesi sinir ediyo biraz :D

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bir sorum olacak subway surfers wpye geldi mi ?

narnia16

narnia16

Üye
bir sorum olacak subway surfers wpye geldi mi ?

Henüz gelmedi.Bir ara gelecek diye duyumlar çıkmıştı ama sonradan doğru olmadığı söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam.Net bir bilgi yok yani.

sezrar

sezrar

Üye
Arkadaşlar mağazada fildo dışında bildiğiniz, kendinden bağımsız müzikleri açabilen bir mp3indirme programı var mı acaba? Teşekkürler..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Şunu da unutmamak gerekir, 30 Sn.den uzun olan mp3'leri zil sesi olarak atayamıyorsunuz, listede görünmüyor ...

ben ringtones klasörüne 5 megabayt lık şarkıyı komple atıyorum hepsini zilsesi olarak seçebiliyorum valla :D hatta hiç kısa şarkı yok hepsi uzun :oke: ha drm korumalı olayı var ki onuda goldwave ile aşıyorum :naughty:

PureFood

PureFood

Üye
yav bu 35mm mi ne var ya sinema uygulaması. ne iyiymiş o :D

Üst Alt