Rutbeler Değişebilir

Sponsorlu Bağlantılar

ErayDemir16

ErayDemir16

Üye
    Konu Sahibi
Rutbeler Değişebilir
Bence böyle bir forumda askeri rütbeler biraz saçma bi değişiklik olursa daha iyi olabilir.Acemi çırak usta master gibi...

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Katiliyorum bununla ilgili admin veya moderatörlerle iletişime geçin ve anket yapmalarini isteyin bakalim ne olacak

x-scarface

x-scarface

Üye
Arkadaşlar rütbe değiştirmek bu kadar köklü otrumuş bir forum için zor ve meşakatli olacaktır şöyle ki;

14 üye rütbesinin tek tek ikonlarının editlenmesi , sistemde adlarının değiştirilmesi ve mesaj sayısı atamaları vs uğraş ister.
Artı olarak bu konuda pek bir alternatif olduğunu sanmıyorum :bilmm

• Beğen
Tepkiler: Joker
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bencede rütbe iyi usta çırak felan bunlarda fazla alternatif yok :hmmm

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Arkadaşlar rütbelere bu kadar takılmayın önemli olan o değil askeri veya normal olması fark etmez yani sonuçta :ok2:

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Rütbemi bilmiyorum desem yeridir mobilden göremiyorum zaten :D Böyle şeylere takılmayada gerek yok önemli olan bilgi alışverişini sorunsuz yapabilmek.

DosTKaM

DosTKaM

Üye
Yok Böylesi Daha İyi Bnce. :)

marist

marist

Üye
Zaten sitede rütbe amaç değiL , araçtır. ÖnemLi oLan forumun içindeki biLgiLerdir.

Akıncı

Akıncı

Üye
hiç gerek yok oturmuş bir sistemi değiştirmek olmaz diğer sitelerden farkın olmalı burası MAXİCEP :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
"Rütbe sayısı çok fazla hepsini karşılayacak bundan daha iyi başka bir hiyerarşik düzen yok"

Gibi bir şey söylenmişti diye hatırlıyorum bundan önceki yıllarda bu konu hakkında..

messevim

messevim

Üye
yok kalsın. Hiç olmzzsa askere gıtmeden rütbeleri öğrenmiş oluyoruz.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bence böyle iyi usta-çırak ile onbaşı-yüzbaşı arasında bir fark yok zaten ast üst ilişkisi hepsinde amaç aynı

• Beğen
Tepkiler: MrTech
esokmen

esokmen

Üye
ugrasmaya gerek yok :)

yunus4554

yunus4554

Üye
Rütbemi bilmiyorum desem yeridir mobilden göremiyorum zaten :D Böyle şeylere takılmayada gerek yok önemli olan bilgi alışverişini sorunsuz yapabilmek.

nsl goremiyon abi ya ismine bas tamamdir tak diye karsinda

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
Bence böyle guzel :)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
gerek yok bence

Üst Alt