Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rutbeler Değişebilir
Sponsorlu Bağlantılar
ErayDemir16
Üye
Konu Sahibi
Rutbeler Değişebilir
Bence böyle bir forumda askeri rütbeler biraz saçma bi değişiklik olursa daha iyi olabilir.Acemi çırak usta master gibi...
canersonmez94
Üye
Katiliyorum bununla ilgili admin veya moderatörlerle iletişime geçin ve anket yapmalarini isteyin bakalim ne olacak
x-scarface
Üye
Arkadaşlar rütbe değiştirmek bu kadar köklü otrumuş bir forum için zor ve meşakatli olacaktır şöyle ki;
14 üye rütbesinin tek tek ikonlarının editlenmesi , sistemde adlarının değiştirilmesi ve mesaj sayısı atamaları vs uğraş ister.
Artı olarak bu konuda pek bir alternatif olduğunu sanmıyorum
TheLastWarrior
Üye
bencede rütbe iyi usta çırak felan bunlarda fazla alternatif yok
1STayTRue35
Üye
Arkadaşlar rütbelere bu kadar takılmayın önemli olan o değil askeri veya normal olması fark etmez yani sonuçta
Buraxlive
Üye
Rütbemi bilmiyorum desem yeridir mobilden göremiyorum zaten Böyle şeylere takılmayada gerek yok önemli olan bilgi alışverişini sorunsuz yapabilmek.
DosTKaM
Üye
Yok Böylesi Daha İyi Bnce.
marist
Üye
Zaten sitede rütbe amaç değiL , araçtır. ÖnemLi oLan forumun içindeki biLgiLerdir.
Akıncı
Üye
hiç gerek yok oturmuş bir sistemi değiştirmek olmaz diğer sitelerden farkın olmalı burası MAXİCEP
Şehriyar
Üye
"Rütbe sayısı çok fazla hepsini karşılayacak bundan daha iyi başka bir hiyerarşik düzen yok"
Gibi bir şey söylenmişti diye hatırlıyorum bundan önceki yıllarda bu konu hakkında..
messevim
Üye
yok kalsın. Hiç olmzzsa askere gıtmeden rütbeleri öğrenmiş oluyoruz.
yaren_dede
Üye
bence böyle iyi usta-çırak ile onbaşı-yüzbaşı arasında bir fark yok zaten ast üst ilişkisi hepsinde amaç aynı