İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende en başa Allah yazınca devamı şöyle oldu: "Allahtan rahmet diliyorum sana da iyi geceler herkese iyi geceler herkese ..." :d:

• Beğen
Tepkiler: antdn, YkPkY ve OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
içerik yok

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım yazacaklarını unuttun :allalla:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Yaa bu telefon bana kafayı yedircek normal wifi den whatsappa giriyorum ama normal dışarda internetten giremiyorum bağlı değil diyor whatsappın ayarlarında lumia 920 ������
Bence yazı fontunu değiştir.

Ayarlar/şebeke/veri bağlantısı açıktır umarım.

serinaga

serinaga

Üye
Mobildeyim, hiç bir şey görünmüyordu :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Açık açık çok canımı sıkıyo bu telefon ya daha kaç gün oldu alalı :/baglantı durumu kırmızı renkte baglı değil yazıyor hesap türü bilinmeyen yazıyor hesap son kullanma tarihindede aynı şey yazıyo . Face flan yada başka sitelere giriyorum ama whatsappa bi türlü yazdıgım gitmiyo saat işareti duruyo öle ama wifi dan girdigimde bi sıkıntı olmuyor yazışıyorum resim aktarabiliyorum sorunsuz bi şekilde

power_24

Üye
Açık açık çok canımı sıkıyo bu telefon ya daha kaç gün oldu alalı :/baglantı durumu kırmızı renkte baglı değil yazıyor hesap türü bilinmeyen yazıyor hesap son kullanma tarihindede aynı şey yazıyo . Face flan yada başka sitelere giriyorum ama whatsappa bi türlü yazdıgım gitmiyo saat işareti duruyo öle ama wifi dan girdigimde bi sıkıntı olmuyor yazışıyorum resim aktarabiliyorum sorunsuz bi şekilde
wifi den sıkıntı olmuyorsa hattından dır.şahsen benım hat turkcell wifi gibi hızlı ve akıcı tavsiyem hattının değişmesi

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: csH
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Galiba yaptım Avea vap taydı bende Avea interneti aktifleştirdim onun yerine oldu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[video=youtube;isKPxCvFEGo]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=isKPxCvFEGo[/video]

video karşılaştırması

charmingraul

charmingraul

Üye
Arkadaşlar bugün telefonumu gayet normal bir şekilde kullanıyordum hiçbir sorun yoktu fakat telefonu yarım saat yanımdan ayırdım ve telefonu kullanmak için elime alıp tuş kilidine bastığımda çok geç tepki verdiğini farkettim telefonu kapatıp açtım ama değişen birşey olmadı. Tuş kilidine basıyorum öyle siyah ekrana bir iki saniye bakıyorum kilit ekranı anca karşıma geliyor bu durum canımı sıkmaya başladı neden kaynaklanıyor olabilir veya ne yapabilirim ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefonu şarj ederken %100 olunca çıkarmamla 6 saat şarjda kalması aynı şey demi ?

power_24

Üye
Arkadaşlar bugün telefonumu gayet normal bir şekilde kullanıyordum hiçbir sorun yoktu fakat telefonu yarım saat yanımdan ayırdım ve telefonu kullanmak için elime alıp tuş kilidine bastığımda çok geç tepki verdiğini farkettim telefonu kapatıp açtım ama değişen birşey olmadı. Tuş kilidine basıyorum öyle siyah ekrana bir iki saniye bakıyorum kilit ekranı anca karşıma geliyor bu durum canımı sıkmaya başladı neden kaynaklanıyor olabilir veya ne yapabilirim ?
mesela benim telefon da hemen açılmıyor yarım sn liğine beklıyor gibi o kadar da normal

- - - Eklendi - - -

Telefonu şarj ederken %100 olunca çıkarmamla 6 saat şarjda kalması aynı şey demi ?
hiç karşılaştırmadım ama pek fark olacagını sanmıyorum

- - - Eklendi - - -

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

henüz lumia almadım (ama düşünüyorum :)) ancak bi yerde şöyle bişi okudum (belki de burda okudum emin değilim)
telefon kendini kullanılmadığında uyku modu gibi bişeye alıyormuş. hani pcde bi süre sonra monitörün kapanması daha da bi süre sonra uyku moduna geçmesi gibi. hangi durumda mousu hareket ettirince pc daha çabuk açılıyo?? buna benzer bi durum wp8 telefonlarında da oluyor diye bi yerde okudum. yanlış da bilgilendirmek istemem ama.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Arkadaşlar telefonu ısınma, zil sesinin takılı kalması, görüşmelerde yaşadığım ses gidip gelmeleri sorunları nedeniyle servise vermiştim. Bir gün sonra geri aldım. Sadece yazılımı tekrardan atıp vermişler geri. Aynı sorunlar artarak devam ediyor. Sadece bugün bir arkadaşım sesin gidip geliyor sürekli dedi, başka bir arkadaşım sesin sürekli derinden geliyor dedi, başka bir arkadaşımla daha konuşurken önce ses birkaç saniyeliğine gitti ve görüşme kapandı, ikinci kez hemen arkadaşımı aradım bu sefer görüşme bittiğinde görüşmeyi sonlandır 5 kez bastıktan sonra çalıştı. Bu sorunları yaşadığım 3 arkadaşta farklı operatörlerden hepsiyle farklı mekanlardayken konuştum. Konuşurkende resmen ağzımı telefona yapıştırarak ve yüksek sesle konuşuyorum. Ama sonuç hep aynı. Bir arkadaşımda ver tekrar servise geri verdiklerden 3-4 gün sonra tekrar ver aynı şikayetlerle toplamda 3 kere verip aldıktan sonra 4. kez götürdüğünde direkt olarak değişim talep et. Değiştirmek zorundalar dedi. Sizce KVK değişimi kabul eder mi dersiniz? Uğraşayım mı acaba?

tabiki bence uğraş. değişime zorla. zaten sorunları halledemezlerse değişim yapmak zorundalar.

- - - Eklendi - - -

benim şarjla ilgili bi sorum olacaktı usb uzatma kablosu almıştım telefonla gelen usb kablosu biraz kısa olduğu için uzatma kablosuyla telefomum kablosunu birleştirip öyle şarj ettim batarya programıyla şarj olurken baktığımda saatte%53 dolduğunu yazıyo ve yaklaşık 1 saat 55 dakikada falan doluyordu daha sonra uzatma kablosunu çıkarıp sadece telefonun kablosunu kullandığımda saatte%77 yazıyor ve 1saat 10 dakikada falan doluyor acaba hangi türlü doldurayım şarjımı yavaş şarj etmesi daha iyi olabilir mi ve bu neden kaynaklıyordur

usb şarzdayken ben bazen telefonun bilgisayarı şarj ettiğini düşünüyorum :D

- - - Eklendi - - -

bu arada dün bişey denedim çok dikkatimi çekti.tüm lumiacılar mutlaka denesin.
mesaj,mail,internette yorum vs. klavyede yazı yazarkan akıllı metin tamamlama olayında " Recep " yazın,baş harf büyük olsun ve sonra gelen kelimelerin hep ilkine baştakine tıklayın ve sonra okuyun.en rahat yeni mesaj yazarkan okursunuz.bi deneyin şaşıracaksınız

Recep kelimesine büyük harfle başlarsan Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor. Küçük harfle başlarsan "recep bey amca ile yaşamak istiyorum" diye uzuyor cümle :))

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Üst Alt