İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben bi ilk ay 250 denerim, baktım dediğiniz gibi yetmeyecek 500e geçerim o zaman :) bilgiler için teşekkürler. aldığım zaman buraya daha fazla uğrayacağım kesin :)

ekleme: turkcell için sınırsız 1GB 25TL yazıyor sitesinde???

sadece sosyal ağlar, haberleşme, mesajlaşma amaçlı kullanacaksan 500 mb yeter. ama arada facebook'ta youtube'ta video izlersen 1 gb anca yeter.

sezrar

sezrar

Üye
evet araştırdım baya, tüm olumlu özelliklerini biliyorum sadece aklımı kurcalayan donma sorunuydu.
şimdi asıl merak ettiğim soruya gelmek istiyorum!
evde ve iş yerinde wifi olması durumunda, sadece iş-ev arası yol üzeri ve haftasonları dışarıda iken internet pakedi ne kadar harcıyor? :) minimum almam gereken paket kaçlıktır? çok fazla video hastası değilim, bana ana ekranındaki canlı kutucuklar, whatsapp ve face gibi sosyal programlar yeter. paket öneriniz nedir kullan biri olarak?? :)

hangi operatör kullanıyorsun şu an goremiyorum telefondan giriyorum. Yani şimdi ben Türkcell kullanıyorum 20 tl konuşma yapıyorum 7 lira daha vererek 500 mb alıyorum rahat rahat yetiyor. Radyo sürekli dinlersen çok yiyor. Video indirmeler falan da baya gidiyor ama tabii yoğun kullanman lazım. Yani diğer oprt bilmiyorum ama 500 mb dediğin kullanım şekline yeter de artar. Daha az bile alabilirsin hatta. Sadece kullanmıycağın zaman dolaşımı kapattığına emin ol boşuna gitmesin

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

Kesin bir tarihi olsa diğer zamanlarda kim alışveriş yapar ki Vatan'dan :kıskıs:

Bilemiyoruz şansına denk gelirse ;)

benim bimeks tercihimin nedeni yaptığın alışverişe %35e kadar hediye çeki vermesi. %10 bile çek verse ekstradan alacağım h.kartı ve diğer şeyler beleşe geliyo :)

hangi operatör kullanıyorsun şu an goremiyorum telefondan giriyorum. Yani şimdi ben Türkcell kullanıyorum 20 tl konuşma yapıyorum 7 lira daha vererek 500 mb alıyorum rahat rahat yetiyor. Radyo sürekli dinlersen çok yiyor. Video indirmeler falan da baya gidiyor ama tabii yoğun kullanman lazım. Yani diğer oprt bilmiyorum ama 500 mb dediğin kullanım şekline yeter de artar. Daha az bile alabilirsin hatta. Sadece kullanmıycağın zaman dolaşımı kapattığına emin ol boşuna gitmesin

ben de turkcell kullanıyorum. sanırım 20TL ile nar pakedi yapıyorsun, üstüne 7TL ile nasıl 500MB oluyor? kampanyaya ait link varsa özelden atarsan sevinirim. şu net pakedi olayını da kafamda şekillendirmem lazım :)

umutley

Üye
Arkadaşlar benide lumia 820 kullananlar arasına ekliyebilirsiniz :) alalı 2 haftayı geçti ve memnunum ama bir sorunum var şimdi bende 2.2 gb boş alan var mağazadan dark knight rises oyununun denemesini indiricem 774mb ama dene dediğimde telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız diyor oyunu indirmiyor aynı şekilde yüksek boyutlu diğer oyunlardada bu sorun var nasıl aşabilirim bu sorunu şimdiden teşekkürler.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Mağazadaki en iyi facebook uygulaması hangisi ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
benim bimeks tercihimin nedeni yaptığın alışverişe %35e kadar hediye çeki vermesi. %10 bile çek verse ekstradan alacağım h.kartı ve diğer şeyler beleşe geliyo :)

Hediye çeki'ni aynı gün kullanamıyorsun dolayısıyla aynı ürün için de kullanamyorsun :evet:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar benide lumia 820 kullananlar arasına ekliyebilirsiniz :) alalı 2 haftayı geçti ve memnunum ama bir sorunum var şimdi bende 2.2 gb boş alan var mağazadan dark knight rises oyununun denemesini indiricem 774mb ama dene dediğimde telefonunuzdaki depolama limitine ulaştınız diyor oyunu indirmiyor aynı şekilde yüksek boyutlu diğer oyunlardada bu sorun var nasıl aşabilirim bu sorunu şimdiden teşekkürler.

oyun magazada o kadar gorunebilir ama telefona kurulunca baya bir yer kapliyor. Ayarlara girip en alttaki hafiza yonetiminden gereksiz dosyalari silmeyi dene. Diger klasorundeki gereksiz dosyalari silerek hafizada yer acar. Bunun dışında medya dosyalarin varsa sd kartta depola.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
ben limitsiz kullaniyorum. Nokia Counters dan bir kac kere takip ettim aylık 5-6gb ortalamam var. Bence normal bir kullanim icin Turkcell kullanıyorsaniz 19.90TL'ye 1GB limitsiz paket yapın.

Nokia Counters'ı nasıl indirebilirim ?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Yaaa ben bu telefonu ne zaman çözücem :/ Navigasyonu anlayamadım bugun babama gösteriyim dedim ama yapamadım :(:(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harita üzerinden hedef belirle, belirlenen hedef üzerine tıkla ve yol tarifleri al de. Daha sonra sayfayı yukarı itekle ve navigasyonu başlat bu kadar.

Sürüş üzerinden ise, seçeneklerr/hedef konum belirle/bul>adres.../başlat. İyi sürüşler

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar telefonu ısınma, zil sesinin takılı kalması, görüşmelerde yaşadığım ses gidip gelmeleri sorunları nedeniyle servise vermiştim. Bir gün sonra geri aldım. Sadece yazılımı tekrardan atıp vermişler geri. Aynı sorunlar artarak devam ediyor. Sadece bugün bir arkadaşım sesin gidip geliyor sürekli dedi, başka bir arkadaşım sesin sürekli derinden geliyor dedi, başka bir arkadaşımla daha konuşurken önce ses birkaç saniyeliğine gitti ve görüşme kapandı, ikinci kez hemen arkadaşımı aradım bu sefer görüşme bittiğinde görüşmeyi sonlandır 5 kez bastıktan sonra çalıştı. Bu sorunları yaşadığım 3 arkadaşta farklı operatörlerden hepsiyle farklı mekanlardayken konuştum. Konuşurkende resmen ağzımı telefona yapıştırarak ve yüksek sesle konuşuyorum. Ama sonuç hep aynı. Bir arkadaşımda ver tekrar servise geri verdiklerden 3-4 gün sonra tekrar ver aynı şikayetlerle toplamda 3 kere verip aldıktan sonra 4. kez götürdüğünde direkt olarak değişim talep et. Değiştirmek zorundalar dedi. Sizce KVK değişimi kabul eder mi dersiniz? Uğraşayım mı acaba?

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Telefon pilinin fazla gitmesi için yapmam gerekenler neler acaba ( Uygulama açma kapama gibi yada şarj ederken ki yapabilceklerim neler )

csH

csH

Üye
benim şarjla ilgili bi sorum olacaktı usb uzatma kablosu almıştım telefonla gelen usb kablosu biraz kısa olduğu için uzatma kablosuyla telefomum kablosunu birleştirip öyle şarj ettim batarya programıyla şarj olurken baktığımda saatte%53 dolduğunu yazıyo ve yaklaşık 1 saat 55 dakikada falan doluyordu daha sonra uzatma kablosunu çıkarıp sadece telefonun kablosunu kullandığımda saatte%77 yazıyor ve 1saat 10 dakikada falan doluyor acaba hangi türlü doldurayım şarjımı yavaş şarj etmesi daha iyi olabilir mi ve bu neden kaynaklıyordur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sizce KVK değişimi kabul eder mi dersiniz? Uğraşayım mı acaba?
Eğer sıkıntılar devam ediyorsa uğraşmalısın. Tekrar servise ver ve servis formuna değişim talebini eklet. Akabinde eğer red gelirse Tüketici hakem heyetine başvurmalısın.

serinaga

serinaga

Üye
benim şarjla ilgili bi sorum olacaktı usb uzatma kablosu almıştım telefonla gelen usb kablosu biraz kısa olduğu için uzatma kablosuyla telefomum kablosunu birleştirip öyle şarj ettim batarya programıyla şarj olurken baktığımda saatte%53 dolduğunu yazıyo ve yaklaşık 1 saat 55 dakikada falan doluyordu daha sonra uzatma kablosunu çıkarıp sadece telefonun kablosunu kullandığımda saatte%77 yazıyor ve 1saat 10 dakikada falan doluyor acaba hangi türlü doldurayım şarjımı yavaş şarj etmesi daha iyi olabilir mi ve bu neden kaynaklıyordur

Orijinal aksesuarlardan şaşma ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
[video=youtube;4krRXFd8CfA]http://www.youtube.com/watch?v=4krRXFd8CfA&feature=player_embedded[/video]

Windows Phone ve Android'de resmi youtube uygulamalarının karşılaştırması.

ÖEY

ÖEY

Üye
Eğer sıkıntılar devam ediyorsa uğraşmalısın. Tekrar servise ver ve servis formuna değişim talebini eklet. Akabinde eğer red gelirse Tüketici hakem heyetine başvurmalısın.
2-3 kullanıp tekrar bir servise vereyim o zaman. Verirken de dediğin gibi değişim talebi yaparım.

Üst Alt