Bol şanslar Oğuzhan... sağol abi :) sen katılacak mısın Hidayet abi?
Oğuzhan Üye Emrgncy112' Alıntı: Bol şanslar Oğuzhan... Genişletmek için tıkla ... sağol abi sen katılacak mısın Hidayet abi?
Emrgncy112' Alıntı: Bol şanslar Oğuzhan... Genişletmek için tıkla ... sağol abi sen katılacak mısın Hidayet abi?
doctorrr Üye .TremmerT.' Alıntı: Ben katılmıycam S3 mini sizin olsun Genişletmek için tıkla ... Coolsun man.
Oğuzhan Üye .TremmerT.' Alıntı: Ben katılmıycam S3 mini sizin olsun Genişletmek için tıkla ... 2. Ol tablet al?
Oğuzhan Üye İpod shuffle? - - - Eklendi - - - Sumdi diyelim ki ben 1. oldum ee ben android dusmaniyin tukurdugumu yalarim herhalde
İpod shuffle? - - - Eklendi - - - Sumdi diyelim ki ben 1. oldum ee ben android dusmaniyin tukurdugumu yalarim herhalde
Legendary. Üye Bana verirsin karşim nolcak - - - Eklendi - - - Ahmet abi dövsende,sövsende seviyoruz seni
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: İpod shuffle? - - - Eklendi - - - Sumdi diyelim ki ben 1. oldum ee ben android dusmaniyin tukurdugumu yalarim herhalde Genişletmek için tıkla ... İzmirLee sen kazan o telefonu 500 e alirim senden
Kabız Civciv' Alıntı: İpod shuffle? - - - Eklendi - - - Sumdi diyelim ki ben 1. oldum ee ben android dusmaniyin tukurdugumu yalarim herhalde Genişletmek için tıkla ... İzmirLee sen kazan o telefonu 500 e alirim senden