Remember Me
Üye
rica ederim...Teşekkürler skor kasmak kolay oldu artık sanırım bu güncelleme ile![]()
rica ederim...Teşekkürler skor kasmak kolay oldu artık sanırım bu güncelleme ile![]()
kardeş bir yardımcı ol allah için ben simdi bunu indirdim ilk defa boyle seylere kalkısıyorum nasıl yapıcam bu hileyi nereye atmam ne yapmam lazım sana zahmet yazarmısın bana beyler lütfen bilen yokmu ?
rica ederimTeşekkürler![]()

buyur kardeş http://www.maxicep.com/android-oyun/subway-surfers-1-8-1-mod-sinirsiz-para-770712.html1.8.1 versiyonu çıktı onunla birlikte gökyüzündeki siyah ekran problemi düzeltildi onuda paylaşabilirsen sınırsız para modlu olarak çok mutlu olurum
- - - Eklendi - - -
marketten
şöyle yapacaksın kardeş oyunun apksini telefona yükle oyunu aç istediğin eşyayı satın al,para konusunda merak etme sınırsızdır...kardeş bir yardımcı ol allah için ben simdi bunu indirdim ilk defa boyle seylere kalkısıyorum nasıl yapıcam bu hileyi nereye atmam ne yapmam lazım sana zahmet yazarmısın bana
google amcadan arattırabilirsin...Bunun para modu olmayan sürümünü nereden bulabilirim?
yeni sürümü çıktı birde onu dene...Telefonum Samsung Galaxy Young bir türlü açamadım şu oyunu yardımcı olucak varmı ?
Hangi linkten indirildiği zaman sınırsız para var... goole palymı yoksa şağıdaki indirme linkindemi ?
Subway Surfers v1.8.0
Subway Surfers, son zamanlarda birçok örneğini gördüğümüz kaçma oyunlarından bir tanesi. Bu oyundaki konu, tren istasyonunda trenleri sprey ile boyarken yakalanan bir çocuğu ve onu köpeğiyle birlikte kovalayan görevli.
Görevliden kaçarken toplanması gereken altınlar ise oyunun puan kısmını oluşturuyor. Dokunmatik ekranda sağ ve sol yaparak yön değiştirebilen kahramanımız, yukarı ve aşağı komutlarıyla da önüne çıkan engelleri aşabiliyor.
Grafik ve ses olarak başarılı da bulunan oyun, hiç dinmeyen heyecanı ile özellikle de bu türü seven oyun severleri bekliyor.
★ Dünya Turu Avrupa'da devam bu sefer Roma'da !
★ Karakter Koleksiyonuna Roberto, İtalyan scooter çocuk eklendi,
★ Yeni Roma Metrosu,
★ Yumurta eklendi ,
★ Ekstra güç yükseltmeleri ile jetpack ı daha uzun sürede sürebilme...
[video=youtube;fUk_eBKL3q8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fUk_eBKL3q8[/video]
Market Linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızGereken Android sürümü 2.3.3 ve üzeri Mevcut sürüm 1.7.3 Boyutu 28.18 MB Market Fiyatı Ücretsiz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
google play markette olmaz kiHangi linkten indirildiği zaman sınırsız para var... goole palymı yoksa şağıdaki indirme linkindemi ?

bilmiyorum kardeşim denemeden birşey diyemem kihocam galaxy gio da calisir mi

Cok Tesekkurler cok işime Yaradı

Rica ederimTablette deneyeceğim teşekkürler![]()

zippyshare resmin altında link var ona tıkla 5 saniye bekle reklamı geç karşına zippyshare sitesi çıkar ordan download now butonuna tıkla...nerden indirecez ya bulamadım yardım
benim tlefonum galaxy ace ama yüklenmedi diyoRica ederim kardeşim![]()