Subway Surfers v1.8.0 Sınırsız Para Modlu APK Yeni Sürüm Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler :oke:

ghostmert14

Üye
kardeş bir yardımcı ol allah için ben simdi bunu indirdim ilk defa boyle seylere kalkısıyorum nasıl yapıcam bu hileyi nereye atmam ne yapmam lazım sana zahmet yazarmısın bana

musatan

musatan

Üye
Bunun para modu olmayan sürümünü nereden bulabilirim?

ghostmert14

Üye
kardeş bir yardımcı ol allah için ben simdi bunu indirdim ilk defa boyle seylere kalkısıyorum nasıl yapıcam bu hileyi nereye atmam ne yapmam lazım sana zahmet yazarmısın bana beyler lütfen bilen yokmu ?​

musatan

musatan

Üye
kardeş bir yardımcı ol allah için ben simdi bunu indirdim ilk defa boyle seylere kalkısıyorum nasıl yapıcam bu hileyi nereye atmam ne yapmam lazım sana zahmet yazarmısın bana beyler lütfen bilen yokmu ?​

İndirdiğin dosyayı rar dan çıkarıp telefonunun hafızasına at. Sonra telefondan dosyayı bulup aç. Yüklenmeye başlar. Yüklendikten sonra oyunu açıp oynayabilirsin.
Hile için extra bir şeye gerek yok.

coozz4243

coozz4243

Üye
1.8.1 versiyonu çıktı onunla birlikte gökyüzündeki siyah ekran problemi düzeltildi onuda paylaşabilirsen sınırsız para modlu olarak çok mutlu olurum

- - - Eklendi - - -

marketten

girgins

Üye
Telefonum Samsung Galaxy Young bir türlü açamadım şu oyunu yardımcı olucak varmı ?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

1.8.1 versiyonu çıktı onunla birlikte gökyüzündeki siyah ekran problemi düzeltildi onuda paylaşabilirsen sınırsız para modlu olarak çok mutlu olurum

- - - Eklendi - - -

marketten
buyur kardeş http://www.maxicep.com/android-oyun/subway-surfers-1-8-1-mod-sinirsiz-para-770712.html

- - - Eklendi - - -

kardeş bir yardımcı ol allah için ben simdi bunu indirdim ilk defa boyle seylere kalkısıyorum nasıl yapıcam bu hileyi nereye atmam ne yapmam lazım sana zahmet yazarmısın bana
şöyle yapacaksın kardeş oyunun apksini telefona yükle oyunu aç istediğin eşyayı satın al,para konusunda merak etme sınırsızdır...

- - - Eklendi - - -

Bunun para modu olmayan sürümünü nereden bulabilirim?
google amcadan arattırabilirsin...

- - - Eklendi - - -

Telefonum Samsung Galaxy Young bir türlü açamadım şu oyunu yardımcı olucak varmı ?
yeni sürümü çıktı birde onu dene...

mehmetcan32

Üye
nerden indirceZ

mehmetcan32

Üye
nerden indirecez ya bulamadım yardım

kubilay0676

Üye
ALLAH Razi Olsun kardes !!!!!

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

go44

Üye
Subway Surfers v1.8.0

Subway Surfers, son zamanlarda birçok örneğini gördüğümüz kaçma oyunlarından bir tanesi. Bu oyundaki konu, tren istasyonunda trenleri sprey ile boyarken yakalanan bir çocuğu ve onu köpeğiyle birlikte kovalayan görevli.

Görevliden kaçarken toplanması gereken altınlar ise oyunun puan kısmını oluşturuyor. Dokunmatik ekranda sağ ve sol yaparak yön değiştirebilen kahramanımız, yukarı ve aşağı komutlarıyla da önüne çıkan engelleri aşabiliyor.
Grafik ve ses olarak başarılı da bulunan oyun, hiç dinmeyen heyecanı ile özellikle de bu türü seven oyun severleri bekliyor.

★ Dünya Turu Avrupa'da devam bu sefer Roma'da !
★ Karakter Koleksiyonuna Roberto, İtalyan scooter çocuk eklendi,
★ Yeni Roma Metrosu,
★ Yumurta eklendi ,
★ Ekstra güç yükseltmeleri ile jetpack ı daha uzun sürede sürebilme...

[video=youtube;fUk_eBKL3q8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fUk_eBKL3q8[/video]

Market Linki
Gereken Android sürümü2.3.3 ve üzeri
Mevcut sürüm1.7.3
Boyutu28.18 MB
Market FiyatıÜcretsiz

Hangi linkten indirildiği zaman sınırsız para var... goole palymı yoksa şağıdaki indirme linkindemi ?

0MG90

0MG90

Üye
Tablette deneyeceğim teşekkürler :)

HardCoreyy

Üye
Cok Tesekkurler cok işime Yaradı

PersonelAdam

PersonelAdam

Üye
hocam galaxy gio da calisir mi

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Hangi linkten indirildiği zaman sınırsız para var... goole palymı yoksa şağıdaki indirme linkindemi ?
google play markette olmaz ki :D

- - - Eklendi - - -

hocam galaxy gio da calisir mi
bilmiyorum kardeşim denemeden birşey diyemem ki :)

- - - Eklendi - - -

Cok Tesekkurler cok işime Yaradı

:rica:

- - - Eklendi - - -

Tablette deneyeceğim teşekkürler :)
Rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

nerden indirecez ya bulamadım yardım
zippyshare resmin altında link var ona tıkla 5 saniye bekle reklamı geç karşına zippyshare sitesi çıkar ordan download now butonuna tıkla...

Üst Alt