Subway Surfers v1.8.0 Sınırsız Para Modlu APK Yeni Sürüm Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

homevisit

Üye
gio da calisirmi

zassaz898

zassaz898

Üye
:tşk:

19991996

Üye
Uygulama yüklenmedi diyo.

stef77

stef77

Üye
bazı telefonlar yetersiz olduğu için yüklenmedi yazar

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Yüklendi harika ama oyun birbirine giriyor.Havayı berbat yapmışlar.Ve bu sadece bende olmuyor.

stef77

stef77

Üye
ya ben bunu yükledim sonra sınırsız para olduğu için sıkılıp diğer sürümünü yükledim ama daily challenge 00.00.00 sürekli hiç düzelmiyo bi yardım etsen kardeş

Downey

Downey

Üye

pasha2020

Üye
merhaba ben galaxy pocket kullanıyorum 2.3.6 sürümü var fakat yüklenemedi diyor nasıl yüklerim?

sniqht

Üye
REISIM SAOL!

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bunu yükledim sonra sınırsız para olduğu için sıkılıp diğer sürümünü yükledim ama daily challenge 00.00.00 sürekli hiç düzelmiyo bi yardım etsen kardeş
telefonda verileri kalmış olmayasın ?

- - - Eklendi - - -

merhaba ben galaxy pocket kullanıyorum 2.3.6 sürümü var fakat yüklenemedi diyor nasıl yüklerim?
eski sürümü kaldır tekrar yükle...
:rica:

- - - Eklendi - - -

Önemli değil kardeşim...

stef77

stef77

Üye
stef77

stef77

Üye
yok kalmamış bir şey eminim

darkorbitay

darkorbitay

Üye

Talliminati

Talliminati

Üye
Merhaba ben bu dosyayı indirip astro manager ile kurmaya çalıştığımda 'yüklenmedi' hatası alıyorum. Her şeyi denedim apk manager ile de denedim. Uygulama izinleri açık, silip başan da kurdum neden olmuyor?

seedofchucky

seedofchucky

Üye
bunun bir sonu gelmeli ya bütün dünyayı dolaşıyor sanki birşeyi değiştiğde yok

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

- - - Eklendi - - -

Merhaba ben bu dosyayı indirip astro manager ile kurmaya çalıştığımda 'yüklenmedi' hatası alıyorum. Her şeyi denedim apk manager ile de denedim. Uygulama izinleri açık, silip başan da kurdum neden olmuyor?
eski sürümü kaldırdınız mı?

- - - Eklendi - - -

yok kalmamış bir şey eminim
o zaman bilmiyorum :bilmm

perfect59

perfect59

Üye
Teşekkürler skor kasmak kolay oldu artık sanırım bu güncelleme ile:thumbup::thumbup:

Üst Alt