:) :disko:
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: ooo kanka hoşgeldinya Genişletmek için tıkla ... sağol kanka
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: sağol kanka Genişletmek için tıkla ... foruma girebilmek için ne yaptın kanka dk sanıye gün saydınmı
_YldzEnes_' Alıntı: sağol kanka Genişletmek için tıkla ... foruma girebilmek için ne yaptın kanka dk sanıye gün saydınmı
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: saymazmıyım aklımdan ayin 8 saat 18 hiç çıkmadi Genişletmek için tıkla ... haha iyi bır ders oldumu ya daha tşk mesajı yazcan mı
_YldzEnes_' Alıntı: saymazmıyım aklımdan ayin 8 saat 18 hiç çıkmadi Genişletmek için tıkla ... haha iyi bır ders oldumu ya daha tşk mesajı yazcan mı
OttomaN TigeR Üye x-scarface' Alıntı: Kendi kendine hoşgeldin diyeni de ilk kez gördüm Genişletmek için tıkla ... kutlamalarda garip geliyor ama hoşgeldim/hoşgeldin konusunda gayet normal.
x-scarface' Alıntı: Kendi kendine hoşgeldin diyeni de ilk kez gördüm Genişletmek için tıkla ... kutlamalarda garip geliyor ama hoşgeldim/hoşgeldin konusunda gayet normal.
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi hikmet366' Alıntı: haha iyi bır ders oldumu ya daha tşk mesajı yazcan mı Genişletmek için tıkla ... mesaj kasmaktan değil çok fazla saçma diyor - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: hoşgeldin. http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/ Genişletmek için tıkla ... hikmet bu sana idi
hikmet366' Alıntı: haha iyi bır ders oldumu ya daha tşk mesajı yazcan mı Genişletmek için tıkla ... mesaj kasmaktan değil çok fazla saçma diyor - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: hoşgeldin. http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/ Genişletmek için tıkla ... hikmet bu sana idi
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: mesaj kasmaktan değil çok fazla saçma diyor Genişletmek için tıkla ... tamam işte o kasmaya gırıyor banada öyle yazıyordu bende uzaklaştırma aldım
_YldzEnes_' Alıntı: mesaj kasmaktan değil çok fazla saçma diyor Genişletmek için tıkla ... tamam işte o kasmaya gırıyor banada öyle yazıyordu bende uzaklaştırma aldım
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Kendi kendine hoşgeldin diyeni de ilk kez gördüm Genişletmek için tıkla ... baktım bana konu açan yok bende kendi kendime açtım - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: kutlamalarda garip geliyor ama hoşgeldim/hoşgeldin konusunda gayet normal. Genişletmek için tıkla ... adam haklı beyler dağılın - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: tamam işte o kasmaya gırıyor banada öyle yazıyordu bende uzaklaştırma aldım Genişletmek için tıkla ... ama bir kere uyarı aldım sonra daha hiç kasmadim bir gece gececilerde takıldım saten örnek olarak da gececilerdeki yorumumu gösteriyor
x-scarface' Alıntı: Kendi kendine hoşgeldin diyeni de ilk kez gördüm Genişletmek için tıkla ... baktım bana konu açan yok bende kendi kendime açtım - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: kutlamalarda garip geliyor ama hoşgeldim/hoşgeldin konusunda gayet normal. Genişletmek için tıkla ... adam haklı beyler dağılın - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: tamam işte o kasmaya gırıyor banada öyle yazıyordu bende uzaklaştırma aldım Genişletmek için tıkla ... ama bir kere uyarı aldım sonra daha hiç kasmadim bir gece gececilerde takıldım saten örnek olarak da gececilerdeki yorumumu gösteriyor
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: okul olduğu için 11de yatıyorum artık hafta sonuna Genişletmek için tıkla ... inşallah
_YldzEnes_' Alıntı: okul olduğu için 11de yatıyorum artık hafta sonuna Genişletmek için tıkla ... inşallah
_YldZEneS_ Üye Konu Sahibi atlantis52' Alıntı: Hoşgeldin kardeş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeş