iPone 4 mü? Note 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
iPone 4 mü? Note 2 mi?
Hangisi ve neden, yardımcı olursanız sevinirim daha doğrusu fikir verirseniz.

Note 2 daha güzel gibi ama karar veremedim, gerçi aklım s4 de ama tuzlu o biraz :)

Kerim.

Kerim.

Üye
tabiki note2

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, Penci Hoca ve _ardaa
_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
düşünmeye bile gerek yok diyosun

MaxipmaN

Üye
note 2 tabı

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
iPhone 4 şuan 1000 tl Note 2 1700 tl. Neden 4S ile karşılaştırmadın anlamadım :D

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Note 2

• Beğen
zx6r

zx6r

Üye
​Taş yerinde ağırdır. İphone ..

PriZm

PriZm

Üye
Kullanmaktan ve kullanılmasından en nefret ettiğim lafı kullanacağım.

TARTIŞMASIZ Note 2

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca ve _ardaa
Yunkaai

Yunkaai

Üye
​Taş yerinde ağırdır. İphone ..

Bu kadar fan olma....

Biri tek çekirdek biri dört.En basit bu farkıda göz önüne almadan hala iphone diyosan sen sadece fanboy sun

• Beğen
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Note2 yerine S4 almaya bak.

• Beğen

Samet.25

akil var mantık var note 2 ile iPhone 4 değil 5 bile zor kiyaslanir bence hatta kıyaslanmaz bile

PriZm

PriZm

Üye
Note 2 ile S4 arasında 500 tl fark var.Eğer o farkı verebilecekse S4 alsın.

Şahsen bende S4 alabilecek kadar para olsaydı yinede Note 2 alırdım.S4 ün 1080P de nasıl süründüğünü biliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Penci Hoca ve _ardaa
_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
akil var mantık var note 2 ile iPhone 4 değil 5 bile zor kiyaslanir bence hatta kıyaslanmaz bile
bizde akıl mantık yok mu diyorsun :)
Note 2 ile S4 arasında 500 tl fark var.Eğer o farkı verebilecekse S4 alsın.

Şahsen bende S4 alabilecek kadar para olsaydı yinede Note 2 alırdım.S4 ün 1080P de nasıl süründüğünü biliyoruz.

o farkı vermek istemiyorum, sen epey memnun gibisin cihazdan.

1080p hem çekiyor hem oynatıyor cihaz dimi, beni asıl cezbeden de ekranı diyebilirim.

PriZm

PriZm

Üye
bizde akıl mantık yok mu diyorsun :)

o farkı vermek istemiyorum, sen epey memnun gibisin cihazdan.

1080p hem çekiyor hem oynatıyor cihaz dimi, beni asıl cezbeden de ekranı diyebilirim.

Cihazdan son derece memnunum.1080P video çekiyor ve oynatıyor.

Detaylı sorular sorabilirsin.

zx6r

zx6r

Üye

Bu kadar fan olma....

Biri tek çekirdek biri dört.En basit bu farkıda göz önüne almadan hala iphone diyosan sen sadece fanboy sun

Şöyle söyliyim güzel kardeşime ben bu işin içerisindeyim, toptan distribütör bayi olarak çalışıyorum. Samsung'un cihazları bana göre hiç bir şekilde kaliteli cihaz değil. Pazara hakim olma seviyeleri, piyasadaki satış tutundurma çabaları, cihazın piyasadaki satış durumu pek de iyi değil zira Samsung'u sattığın zaman daha çok zarar ediyorsun ayrıca olayın bir de zevk meselesi var İphone daha prestij sahibi bir cihaz ve boyut olarak ta makul masaya koyduğun zaman ben buradayım diyor.

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi

Cihazdan son derece memnunum.1080P video çekiyor ve oynatıyor.

Detaylı sorular sorabilirsin.

Fotoğraf kalitesini pek beğenmesem de video kalitesini karşılaştırma imkanım olmadı.

oyunlarda genel performans nasıl, net performansı nasıl.

bir de S4'le gelen bazı yenilikler buna da gelecek mi mesela ekrana bakmayınca video'nun durması yada video oynarken ekranın üstüne alıp başka işlem yapma gibi.

aslında çok soru var ama şimdilik bunlar yeterli.

PriZm

PriZm

Üye
iPhone'u sırf hava atmak için kullanan kesim, telefon olarak kullanan kesim ve jb yaparak modlu kullanan kesim.

Birşey demiyorum.YORUMSUZ.

PriZm

PriZm

Üye
Fotoğraf kalitesini pek beğenmesem de video kalitesini karşılaştırma imkanım olmadı.

oyunlarda genel performans nasıl, net performansı nasıl.

bir de S4'le gelen bazı yenilikler buna da gelecek mi mesela ekrana bakmayınca video'nun durması yada video oynarken ekranın üstüne alıp başka işlem yapma gibi.

aslında çok soru var ama şimdilik bunlar yeterli.

1) Youtube dan Note 2 ile çekilmiş videolara bakabilirsin.

2) İnternet hızı harika.Flash player dolu 16* tane sekme açıyorum tek kasma yada yeniden yükleme olmuyor.
(Telefonun kendi tarayıcısı max 16 sekmeye izin veriyor.)

3) hepsi gelecek.

Üst Alt