pRime.
Üye
yine söyluyorum 1.5,1.6 ve 1.7 diyorsun ama telefondan magazaya girince sadece 1.3 ve 1.7 versiyonu gorunuyor. Ayrıca evet böyle hatalar da olabilir. Misal bir arkadaşımız gecen gün wp icin yazdigi oyuna guncelleme hazirlayip onaya gonderdi ama oyun guncelleme yerine başka bir oyun olarak yayinlandi. Magazadan kullanicilar bu durumu şikayet edebiliyor. Ve biz de şikayetimizi ilettik durum duzeltildi.
Söylediklerimin de arkasındayım meego Türkiye de symbian Türkiye,android Türkiye veya windowsphone Türkiye sitelerinden farksızdır benim gözümde ve forum kurallarına göre de linklerini paylaşmak yasaktir.
Gereksiz dedigin konu ve haberler de kişiye gore degilir sana gereksiz gelebilir hergün o sayfaları ziyaret eden yüzlerce kişiye gerekli geliyor demek ki. Ayrıca kimseye çıkışmadıgım gibi sana da çıkışmiyorum. Nasıl ki sen savunmayın deme hakkına sahipsen ben de savunma hakkına sahibim.
benim aklımda 1,5 sürümü vardı diye kalmış. bunu deneyeli de bir süre oldu zaten. biz baktığımızda en az üç uygulama görmüştük önemli olan o ve 1.6 sürümünü kurabilmiştik güncelleme gelip gelmediğini anlayabilmek için.
iyi de mağaza sistemi akılsız mı uygulama güncellemesi olduğunu anlayamayıp ayrı olarak yayınlıyor? sizin bu anlattığınıza göre wpstore bunu uygulama sayısını artırmak için yayınlıyor o halde.
symbian türkiye gibi sitelerin meego türkiye ile alakası yok. ki symbian türkiye denen zatı ben kendim araştırıp ne tür dümenler çevirdiğini ortaya çıkardım. meego türkiye ise resmi bir platformdur. zaten sitede de yazar. meego.org'un türkiye şubesi gibi düşünün. her haberi ve uygulamasını paylaştığınız wpcentral'ın aksine. zaten aslen meego türkiye sitesi forum bile değil. bilgi içeren dökümanlar ve blog içerir. daha iyi iletişim için forum da sonradan eklenmiştir. biz de burada yararlı gördüğümüz dökümanları paylaşıp çalıntı olmasın diye ana kaynağını gösteriyoruz. o sitenin zaten reklama ihtiyacı yok. okur sayısı yeterince fazla. aktif olduğu zamanlarda günlük aldığı yaklaşık hit 10bin civarında. o siteler hakkında hiçbir bilginiz olmadan. ona buna "yasaktır" dememenizi öneririm.
o konularun çoğu gereksiz çünkü haberler öyle bir noktaya geliyor ki şuna benzer başlıklar görüyoruz: "lumiaların kılı döndü" bu tip haberler haliyle gereksiz oluyor. mantıklı düşünen herkese de gereksiz gelecektir.