Çivili tahtayla halı yapmayı öğret hem marjinal bir fikir hemde kalpli halı yapar bi kıza hediye edersin
Ne günlerdi ama ipi geçir tarakla düzelt yanları germemeye dikkat et vs vs![]()
bize teklonoji tasarımda öğretmediler biz birşeyler icat ediyorduk 
Çivili tahtayla halı yapmayı öğret hem marjinal bir fikir hemde kalpli halı yapar bi kıza hediye edersin
Ne günlerdi ama ipi geçir tarakla düzelt yanları germemeye dikkat et vs vs![]()
hali yetismez be 
Origami numaralari öğren( kolaylari var) 3 5 tane onları öğret gul falan yap hediye et ortada somut bir calismada olur hem

haci tek ders saatimiz var yani yaklasik bi 45 dakikahali yetismez be
- - - Eklendi - - -
origami iyi fikir olabilir.biZden once yaklasik bi 10 11 grup var,onlar yapmazsa dusunulebilirsagol dostum
![]()
Kuran okumayı öğretebilirsin
zaten bizim sinifin cogu kiz ve kapali.biliyorlardir yani Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbişeler bulabilirsin.
Etkinlikler var üniversite öğrencilerine yönelik uydurabilirsin en azından
fikir verir diye düşünüyorum.
dostum verdigin linkteki adobeyi inceledim de bize etkinlik degil;daha cok gorsel materyal gibi bi sey ogretmemiz lazim.pdr 2.siniftayim ve ogrenme psikolojisinden verdi hoca odevi.sanirim amaci bi seyleri ne kadar etkili ogretebilecegimizi gormek.umarim anlatabilmisimdir![]()
O zaman çarkıfelek yaptır marangoza sende renkli kağıtlarla, bantlarla süsle dikkat ceksin.Her bir bölmede Zarflar olsun zarflarda da sorular olsun alanınla ilgili olması daha iyi olur bence.Mesela kendini iyi bi şekilde ifade edebiliyo mu onu ölçen sorular olabilir.Hem sınıf için keyifli olur.
Yada monopoly tarzı bişeler yapabilirsin.
arkadasin dedigi gibi origami tarzi seyler olursa daha iyi olur 
yalniz ayni seyi sinifa ogretmem ve yaptirmam gerekir.carkifelegi sinifta arkadaslara yaptiramam kiarkadasin dedigi gibi origami tarzi seyler olursa daha iyi olur
onerin icin yinde de tesekkur ederim
![]()