bir şey öğretin bana :)

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Reis :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Çivili tahtayla halı yapmayı öğret hem marjinal bir fikir hemde kalpli halı yapar bi kıza hediye edersin :ok2:

Ne günlerdi ama ipi geçir tarakla düzelt yanları germemeye dikkat et vs vs :pro:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Çivili tahtayla halı yapmayı öğret hem marjinal bir fikir hemde kalpli halı yapar bi kıza hediye edersin :ok2:

Ne günlerdi ama ipi geçir tarakla düzelt yanları germemeye dikkat et vs vs :pro:

:oke: bize teklonoji tasarımda öğretmediler biz birşeyler icat ediyorduk :D

ka_za

ka_za

Üye
Origami numaralari öğren( kolaylari var) 3 5 tane onları öğret gul falan yap hediye et ortada somut bir calismada olur hem

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

haci tek ders saatimiz var yani yaklasik bi 45 dakika :) hali yetismez be :)

- - - Eklendi - - -

Origami numaralari öğren( kolaylari var) 3 5 tane onları öğret gul falan yap hediye et ortada somut bir calismada olur hem

origami iyi fikir olabilir.biZden once yaklasik bi 10 11 grup var,onlar yapmazsa dusunulebilir ;) sagol dostum :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Kuran okumayı öğretebilirsin

ka_za

ka_za

Üye

haci tek ders saatimiz var yani yaklasik bi 45 dakika :) hali yetismez be :)

- - - Eklendi - - -

origami iyi fikir olabilir.biZden once yaklasik bi 10 11 grup var,onlar yapmazsa dusunulebilir ;) sagol dostum :oke:

Ne demek. Aklıma gelirse yazarım daha.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Kuran okumayı öğretebilirsin

sonra hoca irticaci diye bassin ff i :D zaten bizim sinifin cogu kiz ve kapali.biliyorlardir yani ;)

- - - Eklendi - - -

bişeler bulabilirsin.
Etkinlikler var üniversite öğrencilerine yönelik uydurabilirsin en azından
fikir verir diye düşünüyorum.

dostum verdigin linkteki adobeyi inceledim de bize etkinlik degil;daha cok gorsel materyal gibi bi sey ogretmemiz lazim.pdr 2.siniftayim ve ogrenme psikolojisinden verdi hoca odevi.sanirim amaci bi seyleri ne kadar etkili ogretebilecegimizi gormek.umarim anlatabilmisimdir ;)

Web Designer

Web Designer

Üye
dostum verdigin linkteki adobeyi inceledim de bize etkinlik degil;daha cok gorsel materyal gibi bi sey ogretmemiz lazim.pdr 2.siniftayim ve ogrenme psikolojisinden verdi hoca odevi.sanirim amaci bi seyleri ne kadar etkili ogretebilecegimizi gormek.umarim anlatabilmisimdir ;)

O zaman çarkıfelek yaptır marangoza sende renkli kağıtlarla, bantlarla süsle dikkat ceksin.Her bir bölmede Zarflar olsun zarflarda da sorular olsun alanınla ilgili olması daha iyi olur bence.Mesela kendini iyi bi şekilde ifade edebiliyo mu onu ölçen sorular olabilir.Hem sınıf için keyifli olur.
Yada monopoly tarzı bişeler yapabilirsin.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

O zaman çarkıfelek yaptır marangoza sende renkli kağıtlarla, bantlarla süsle dikkat ceksin.Her bir bölmede Zarflar olsun zarflarda da sorular olsun alanınla ilgili olması daha iyi olur bence.Mesela kendini iyi bi şekilde ifade edebiliyo mu onu ölçen sorular olabilir.Hem sınıf için keyifli olur.
Yada monopoly tarzı bişeler yapabilirsin.

yalniz ayni seyi sinifa ogretmem ve yaptirmam gerekir.carkifelegi sinifta arkadaslara yaptiramam ki :) arkadasin dedigi gibi origami tarzi seyler olursa daha iyi olur ;) onerin icin yinde de tesekkur ederim :oke:

Web Designer

Web Designer

Üye

yalniz ayni seyi sinifa ogretmem ve yaptirmam gerekir.carkifelegi sinifta arkadaslara yaptiramam ki :) arkadasin dedigi gibi origami tarzi seyler olursa daha iyi olur ;) onerin icin yinde de tesekkur ederim :oke:

Rica Ederim :D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
daha farkli onerisi olan yok mu ya :)

Üst Alt