Müridim:off: :bilmm
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Ne haber Üstad nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Çok şükür refikim hayırdır, bu saatte inşallah?
Emrgncy112' Alıntı: Ne haber Üstad nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... Çok şükür refikim hayırdır, bu saatte inşallah?
Emrgncy Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür refikim hayırdır, bu saatte inşallah? Genişletmek için tıkla ... Biraz takılayım dedim, az sonra kaçarım
OttomaN TigeR' Alıntı: Çok şükür refikim hayırdır, bu saatte inşallah? Genişletmek için tıkla ... Biraz takılayım dedim, az sonra kaçarım
x-scarface Üye Emrgncy112' Alıntı: Ooooo cumali sende mi burdasın Nasılsın Kral Genişletmek için tıkla ... Evet halil abi burdayız Hamd olsun abim iyiyim seni sormalı
Emrgncy112' Alıntı: Ooooo cumali sende mi burdasın Nasılsın Kral Genişletmek için tıkla ... Evet halil abi burdayız Hamd olsun abim iyiyim seni sormalı
codblackops2 Üye Web Designer' Alıntı: Teşekkürler oldu sanırım Genişletmek için tıkla ... isminin yanında sarı bi ışık yanıyorsa olmuştur demektir
Web Designer' Alıntı: Teşekkürler oldu sanırım Genişletmek için tıkla ... isminin yanında sarı bi ışık yanıyorsa olmuştur demektir
OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Hamdolsun Üstadım Genişletmek için tıkla ... düzelttiğin için ayrıca teşekkürler refikim. Allah selamet versin
Emrgncy112' Alıntı: Hamdolsun Üstadım Genişletmek için tıkla ... düzelttiğin için ayrıca teşekkürler refikim. Allah selamet versin
x-scarface Üye codblackops2' Alıntı: isminin yanında sarı bi ışık yanıyorsa olmuştur demektir Genişletmek için tıkla ... Turuncu
codblackops2' Alıntı: isminin yanında sarı bi ışık yanıyorsa olmuştur demektir Genişletmek için tıkla ... Turuncu
codblackops2 Üye x-scarface' Alıntı: Turuncu Genişletmek için tıkla ... Ben sarı diye hatırlıyorum - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: Yanıyo şuan da oh be herşey rütbe değilmiş Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: Turuncu Genişletmek için tıkla ... Ben sarı diye hatırlıyorum - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: Yanıyo şuan da oh be herşey rütbe değilmiş Genişletmek için tıkla ...
Web Designer Üye Sarı gözüküyo Buarada Ayın üyesi = Ardacumhur' un size selamı var Ekenden işe gittiği için gelemiyor uyuyo
Sarı gözüküyo Buarada Ayın üyesi = Ardacumhur' un size selamı var Ekenden işe gittiği için gelemiyor uyuyo
x-scarface Üye Tahir' Alıntı: Selam alma verme bitsin artik muhabbet baslasin zor duruyor bakin Genişletmek için tıkla ... Selamsız muhabbet mi başlar - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Neyse ben yatayım iyi geceler abilerim kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: Sarı gözüküyo Buarada Ayın üyesi = Ardacumhur' un size selamı var Ekenden işe gittiği için gelemiyor uyuyo Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam.
Tahir' Alıntı: Selam alma verme bitsin artik muhabbet baslasin zor duruyor bakin Genişletmek için tıkla ... Selamsız muhabbet mi başlar - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Neyse ben yatayım iyi geceler abilerim kardeşlerim Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Web Designer' Alıntı: Sarı gözüküyo Buarada Ayın üyesi = Ardacumhur' un size selamı var Ekenden işe gittiği için gelemiyor uyuyo Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam.
codblackops2 Üye Web Designer' Alıntı: Sarı gözüküyo Buarada Ayın üyesi = Ardacumhur' un size selamı var Ekenden işe gittiği için gelemiyor uyuyo Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
Web Designer' Alıntı: Sarı gözüküyo Buarada Ayın üyesi = Ardacumhur' un size selamı var Ekenden işe gittiği için gelemiyor uyuyo Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam