Merhaba, Q NOTE 7000 HX tablet aldım ve bir kaç sorum var ( android ilk deneyimim )

Sponsorlu Bağlantılar

berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba, Q NOTE 7000 HX tablet aldım ve bir kaç sorum var ( android ilk deneyimim )
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Q NOTE 7000 HX tablet adlım tableti elime alır almaz direk tarayıcıya girdim film açtım ilk partını seyrettim görüntü kalitesi beklentimin biraz üstündeydi, fakat modeme çok uzak olmamak kaydı ile izlenebiliyor.

Sormak istediğim ve sizden öğrenmeyi umduğum bir kaç sorum var:

1- Tabletime ROOT yüklemem gerekiyor mu? ( gerekiyor ise yangi rom root vs..)

2- Oyun konusunda sıkıntı çeker miyim? ( çekersem tahmini hangi oyunlarda )

3-Cihaz yarım saatte bir kapanıyor 5-10 dk beklemek gerekiyor, bunun düzelmesi mümkün mü? mümkünse nasıl olabilir? ( aslında en önemli soru bu :D, birde şarjda iken kapanmıyor ama sürekli de şarjda tutamam ki :D )

!!!!! Eğer söylediğim kapanma sorunun çözümü varsa herkese tavsiye ederim cihazı, yoksa kimse almasın ben çöpe atmış olacağım çünkü.

Arkadaşlar burada kesinlikle yardım bulacağımdan eminim, şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

ags2002

ags2002

Üye
oncelikle hayirli olsun bende de sizin tabletin 1e1 benzeri mobee net7 vardi görünümü ve özellikleri ayni buna dayanarak cevap vermeye calisacagim

Rom ve root islerine gerek yok bunlar ileri duzey kullanicilar icin ki arasaniz da bulmaniz baya zor

oyun konusunda sıkıntı yasamamak icin 3d chainfaire diye bir prograam var onu kurmaniz gerekli eger hd oyun oynamak isterseniz mesela ben hd pes2012 nova hd moodern kombat gibi oyunlari actim ama en nihayetinde zorlamamak lazim elimizdeki ferrari degil

kapanma konusu batarya ile ilgili yeni aldiysaniz aldiginiz yere veya servise basvurun en iyi sartlarda sarji surekli kullanimla 4-5 saat gider fazla birsey beklemeyin

• Beğen
Tepkiler: berkkaralar1
berkkaralar1

berkkaralar1

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle hayirli olsun bende de sizin tabletin 1e1 benzeri mobee net7 vardi görünümü ve özellikleri ayni buna dayanarak cevap vermeye calisacagim

Rom ve root islerine gerek yok bunlar ileri duzey kullanicilar icin ki arasaniz da bulmaniz baya zor

oyun konusunda sıkıntı yasamamak icin 3d chainfaire diye bir prograam var onu kurmaniz gerekli eger hd oyun oynamak isterseniz mesela ben hd pes2012 nova hd moodern kombat gibi oyunlari actim ama en nihayetinde zorlamamak lazim elimizdeki ferrari degil

kapanma konusu batarya ile ilgili yeni aldiysaniz aldiginiz yere veya servise basvurun en iyi sartlarda sarji surekli kullanimla 4-5 saat gider fazla birsey beklemeyin

yorumun için çok teşekkür ederim dostum, servise gönderdim 8 gün önce. Hala bekliyorum. Senden bir ricam var ( özellikleri 1 e 1 demişsin ) cihazında sorunsuz çalıştırıp rahatça oynadığın oyunları yazar mısın. şimdiden teşekkürler. Benden sana tavsiye "dizikolik" programını yükle

Üst Alt