MSİ hakkında görüşleriniz ve önerileriniz neler

Sponsorlu Bağlantılar

ynsblk07

Üye
selam arkadaşlar, bir problemim var. nokıa c7 kullanıcısıyım. telefonumu kardeşime vermiştim o da telefon ayarlarında şifreleme bölümünden telefona şifre koymuş sonra elinden düşürmüş şifreleme sırasındayken pili çıkarmayaın telefonu kapatmayın yazıyormuş. şuan telefonu açamuyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi zorluklar var mesala single languageye format atarken

Ge60 0nd 459tr var freedos ama fiyatı daha fazla diğer özellikleri aynı.

Ve ben format atmıyı bilniyorum laptobu kargodan alıpta bilgisayarcıya götürmek istemiyorum.

- - - Eklendi - - -

Ge60 0nd 459tr var freedos ama fiyatı daha fazla diğer özellikleri aynı.

Ve ben format atmıyı bilniyorum laptobu kargodan alıpta bilgisayarcıya götürmek istemiyorum.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Ge60 0nd 459tr var freedos ama fiyatı daha fazla diğer özellikleri fazla.

- - - Eklendi - - -

Ge60 0nd 459tr var freedos ama fiyatı daha fazla diğer özellikleri fazla.

Bilgisayarcılar zaten parayı format atmaktan kazanıyor...
Arkadaşım bilmiyorsun tamamda Googledan araştırıp öğrenmek ne kadar zor olabilirki? bilgisayarcıya format attırmak ihtiyacı duyuyorsun

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım bilmiyorsun tamamda Googledan araştırıp öğrenmek ne kadar zor olabilirki? bilgisayarcıya format attırmak ihtiyacı duyuyorsun

2 laptobunda özellikleri aynı tek fark biri win8sl diğeri freedos.fiyat ise freedos olanın daha pahalı.böyle durumda win9 single languagelı almak daha mantıklı.bu arada freedosların yanında driver cd si geliyormu?

- - - Eklendi - - -

2 laptobunda özellikleri aynı tek fark biri win8sl diğeri freedos.fiyat ise freedos olanın daha pahalı.böyle durumda win9 single languagelı almak daha mantıklı.bu arada freedosların yanında driver cd si geliyormu?

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows 8 Single Language'yi bir araştır derim :hmmm

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Single Language'yi bir araştır derim :hmmm

gözümü korkuttunuz:zuhaha;
win95 gibi konuşuyorsunuz:zuhaha:
araştırayım bi

- - - Eklendi - - -

Baktım.kan revan bi durum göremedim ama single language dediği için otomatik ingilizcemi olacak.

- - - Eklendi - - -

selam arkadaşlar, bir problemim var. nokıa c7 kullanıcısıyım. telefonumu kardeşime vermiştim o da telefon ayarlarında şifreleme bölümünden telefona şifre koymuş sonra elinden düşürmüş şifreleme sırasındayken pili çıkarmayaın telefonu kapatmayın yazıyormuş. şuan telefonu açamuyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

servise gönder fazla kurcalamadan.(keşke konu acaydın)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Single language ingilizcemi olacak.

- - - Eklendi - - -

Single language ingilizcemi olacak.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
adrsteki ürün incelemesinden yola çıkarak MSI bilgisayarlar hakkında bilgi edinebilirsin.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
adrsteki ürün incelemesinden yola çıkarak MSI bilgisayarlar hakkında bilgi edinebilirsin.

fakatlinkteki gt70 serisi

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
fakatlinkteki gt70 serisi

Driver cd sini sormussun ustte ewt free dos larin yaninda o yil cikan son isletim sistemine ait driver cdsini veriyorlar bagzisi eski sistemede yuklenebiliyor yani 7,vista,xp gibi olmazsa netten bulursun sıkıntı olmaz:D

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Driver cd sini sormussun ustte ewt free dos larin yaninda o yil cikan son isletim sistemine ait driver cdsini veriyorlar bagzisi eski sistemede yuklenebiliyor yani 7,vista,xp gibi olmazsa netten bulursun sıkıntı olmaz:D

:tşk:.drivereleri güncel tutmak zorundamıyım.güncellemesem bişi olurmu cok perofrmans kaybı yaşarmıyım

ozakin70

ozakin70

Üye
:tşk:.drivereleri güncel tutmak zorundamıyım.güncellemesem bişi olurmu cok perofrmans kaybı yaşarmıyım

:rica: Yani:thumbup: ne kadar guncel o kadar iyi performans 6 aydan 6 aya sitesine girer bakarsin yada guncellemeler acik olursa windows oto. yukler

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Tamam.
Win8 single language kullanıp mennun kalan varmı arkadaşlar.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Suan elimde win7 kurmuslar yarin win8 pro kurup deniycem pc cok super

sx077d mi.pro kurduktan sonra crysis 3 far cry3 gibi oyunları yüksek ayarda açmaya çalış kasma olacakmı

- - - Eklendi - - -

Bir pc den win8 pro setup indirdim cd ye attım sonra bıostan cd yı seçtim diyelim.otomatik win8 pro kurulcakmı.****** olayından korkuyorum.yükleme sırasında ****** ister format yarım kalır ****** yazamazsam nolcak nasıl yapacam.ve win8 kurduktan sonra laptop yanında geelen cd den driverleri yükledikten sonra internet ek olarak driver yüklemek zorundamıyım(güncelleme hariç).

ozakin70

ozakin70

Üye
Arkadasim cdyi taktik filormati attik ******.mi istedi sonra diyip geciyoruz ve tamamliyoruz formattan once indirdigin win8 ***** uygulamasini calistiriyorsun sistem yeniden baslatiliyor ve islem tamm orjinal win8 ama bunu yaptiktan sonra guncellemeleri kapatiyorsun yoksa sahtecilik verir verirse sorun olmaz yine ayni iskemi tekrarlarsin driver konusuna gelince zaten cdsinde gelen surumler kararli surum en az 3ay daha guncelleme gelmez o zamana kadar cdsindekileri kullanirsin sorun verirse netten guncellemesini yaparsin:thumbup:

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim cdyi taktik filormati attik ******.mi istedi sonra diyip geciyoruz ve tamamliyoruz formattan once indirdigin win8 ***** uygulamasini calistiriyorsun sistem yeniden baslatiliyor ve islem tamm orjinal win8 ama bunu yaptiktan sonra guncellemeleri kapatiyorsun yoksa sahtecilik verir verirse sorun olmaz yine ayni iskemi tekrarlarsin driver konusuna gelince zaten cdsinde gelen surumler kararli surum en az 3ay daha guncelleme gelmez o zamana kadar cdsindekileri kullanirsin sorun verirse netten guncellemesini yaparsin:thumbup:

kolaymış.hemen bi win7 cd si bulmalıyım:D

ozakin70

ozakin70

Üye
kolaymış.hemen bi win7 cd si bulmalıyım:D

Ha win7de su sorun var driver cdsindekilerin hepsi calismiyor calisanlarida tek tek icinden alip kurmalisin 3 saatini alir yanliz:D
Zaten cd ustunde win8 64bit ile uyumludur diye yaziyor

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Win 8 pro yüklesem