MSİ hakkında görüşleriniz ve önerileriniz neler

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
MSİ hakkında görüşleriniz ve önerileriniz neler
merhaba;
msi laptop almayı düşünüyorum sizce msi nasıl bir marka
alacağım laptop ge60 0nd serisi fakat 2 laptop arasında kararsız kaldım linklkler;

sizce hangisinbi almalıyım 2sininde özellikleri aynı gibi gözüküyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
biri windows 8'li diğeri free dos sana özelden söyledim zaten ayrıca 454 son çıkan sürüm eski sürümlerde fan sorunu vardı son sürümlerde yok i5'in 459 i7'nin 412 sürümü bunların bazılarında fan sorunu hard diskte bad sektör sorunu çıkabiliyordu 454 (i5) ve 453 (i7) sürümlerinde bu sorunlar ortadan kalktı bunlar western digital hard disk bulunuyor ve henüz kullanan kimsede fan sorunu çıkmadı ek olarak son sürümde de boost sorunu vardı ekran kartı tam performans vermiyordu biostan kilitli idi bios 513 sürümünden 514 sürümüne güncellendi ve boost sorunu ortadan kalktı netice olarak i5 alacaksan 454 i7 alacaksan 453.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
i7 nin oyunda pek etkisi olmadığını düşünürsek i5 almak daha mantıklı ve daha ucuz gibi

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar başka fikri yokmu kimsenin

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bi daha söyleyeyim mi :ehe
İ5 dedik yeter çok bile 454 ü al

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Almadan önce bayabi araştırmazsam içime sınmıyor.netten 454 incelemesi bulamadım ge60 genel incelemesi var.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba.Vatanbilgisayardan baktığım Msi Ge60 0nd 454tr modelindeki işlemci 3210 ve 2.5/max 3.1GHz fakat diğer bütün sitelerde Msi Ge60 0nd 454tr modelleri 3230 işlemci ve 2.6/max 3.2GHz
vatanbilgisayar mı bir yanlışlık yapık acaba ben vatandan almak istiyorum.Netten alasım yok.(Mersin şubesinden).cevaplarını bekliyorum........

www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-0nd-454tr-ge60-notebook-core-i5-25ghz-8gb-750gb-156-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=64376

- - - Eklendi - - -

Tabi haftasonu %25 indirim olursa olmazsa pcdepodan alacam gibi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bunu bi koşu gidip vatana sorsan iyi olur.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Ev yakın değil 95km falan mesafe :)

- - - Eklendi - - -

Üye olmaya çalıştım siteye. Mobilden olamadım kotada doluk.netede giremıom.pc suiteden nete baglanamıyorum.vısta desteklemıyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ev yakın değil 95km falan mesafe :)

- - - Eklendi - - -

Üye olmaya çalıştım siteye. Mobilden olamadım kotada doluk.netede giremıom.pc suiteden nete baglanamıyorum.vısta desteklemıyor.

Müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım aramıs.ama bişi öğrenememiş.

- - - Eklendi - - -

3210 ile 3230 arasında pek bı fark varmı ghz dısında

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bu iki laptop arasından hangisi daha iyi

benim gördüğüm tek fark 459 freedos 454 ise win8

sizin bildiğiniz başka fark varmı

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bu iki laptop arasından hangisi daha iyi

benim gördüğüm tek fark 459 freedos 454 ise win8

sizin bildiğiniz başka fark varmı
yooo.. ama pc ile gelen win8 den hayır gelmez... single language

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Stoklar bitmeden alma imkanım olur inşallah:>

aaeerr

aaeerr

Üye
Bence laptopta kesinlikle ASUS :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bence laptopta kesinlikle ASUS :)

Msi de kaliteli asusta msi de taiwan asıllı 2 side kendi donanımını üretiyor.Ve msi nin oyun laptoplarının fiyatı asusa göre yarı yarı ya:D

- - - Eklendi - - -

Şuan pc depo.comda laptobun fiyatı 905 USD ve 1886 tl

fakat şuan 1662 tl 905usd ye denk gelıyor.bankaya gidip 1662tl versem 905 usd alsam pcdepo.com dan da 905usd ödeyip alsam nasıl olur.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yabancı ülkelere baktığınızda türkiye fiyatıyla hemen hemen aynı fiyata satılıyor diğer markalarda bu söz konusu değil.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Sitelerin heps9e baktım en ucuz suan 905 usd pcdepoda.:zuhaha:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence freedos almanız daha mantıklı çünkü Win8SL(single language) sürümlerinde başka bir işletim sistemi kurmak çok zor olabiliyor :hmmm

Ayrıca bu notebooklar resmen canavar

• Beğen
Tepkiler: ozakin70