Pff aynen
Konuş ama samimi şekilde,sınırı fazla geçmedikçe![]()
benden sana tavsiye kızlar ilgiyi,sevilmeyi, onları güldüren erkekleri çok sever. okul çıkışlarında takıl ona evine götür istemiyorum gelme desede yinede takıl peşine. sürekli gül ki oda gülsün.
hep yanlış adımlardan aceleden kaynaklanıyor bu sorunlar...
- - - Eklendi - - -
hep yanlış adımlardan aceleden kaynaklanıyor bu sorunlar...

dedikoduların yalan olduğunu ona göster güvenini kazan
sende lazer var mı? hani şu küçük ufak tefek olan şeylerden. Baktığını anladığın zaman lazeri onun gözüne tut.
Yaklaşmıyor bana . Sürekli kaçıyor yaptığı tek şey bakmak .
sende lazer var mı? hani şu küçük ufak tefek olan şeylerden. Baktığını anladığın zaman lazeri onun gözüne tut.
lazer tutarsın sonra öyle bir toparlarsın ki durumu kız bir bakmış konuşuyorsunuz 
konuşacak bir şey bulamazsan işin zor bir kızla konuşurken öyle işte diye biten bir konuşma oluyorsa ve bir sessizlik oluyorsa kızın gözünde yavaş yavaş düşersin Alev'in de dediği gibi kızlar kendini güldüren, muhabbet ederken kendisini sıkmayanlardan hoşlanır. Özgüveni tam olanlardan hoşlanır. Onunla bakışıp durman da onun senin özgüvenin hakkında fikir verir
- - - Eklendi - - -
aslında şahane fikirmişlazer tutarsın sonra öyle bir toparlarsın ki durumu kız bir bakmış konuşuyorsunuz
![]()
bunu yaptığında gülücektir kesin.
Amaç ne?
O öyle ama benim asıl sorunum şu sabır yok bende.
bunu yaptığında gülücektir kesin.
o zaman kaybeden sen olursun
kızdan kıza değişiyor. nasıl bi kız süslü mü? dedikodu sever mi? magazin sever mi? sessiz biri mi?Bana bi kaç örnek konuşma verin ne olduğunu bileyim
kızdan kıza değişiyor. nasıl bi kız süslü mü? dedikodu sever mi? magazin sever mi? sessiz biri mi?