Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce bu PC yi alayım mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
messevim
Üye
Konu Sahibi
Sizce bu PC yi alayım mı ?
arkadaşlar özelliklerine göre fiyatı nasıl ? sizce alayım mı ? kararsız kaldım. ve de casper iyi midir acaba. hiç kullanmadım. i5 olması dikkatimi çekti. acil önerilerinizi bekliyorum . hayırlı forum lar
link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
konun
Üye
kardeş bu fiyata alınmayacak gibi değil ama oyun falan hastasıysan hiç bişey bekleme ama yok film izlerim internette takılırım ok ozman ekran kartı belli değil ne olduğu ha oyun oynayayım son oyunları falan açsın diyosan 1500 tlye electro worlde ati hd 6670 takılı direxct 11 ekran kartlı süper sistem var intel i5 ghz de yüksek turbolu yinede karar senin ben oyuncu olduğum için almam bu cihazı casperada güvenim yok compaq veya hp olucak bana
Uhops
Üye
Alma bence casper hem iyi deil hem ekranı küçük hemde bu fiyata daha iyi bir pc bulabilirsin
kardeş bu fiyata alınmayacak gibi değil ama oyun falan hastasıysan hiç bişey bekleme ama yok film izlerim internette takılırım ok ozman ekran kartı belli değil ne olduğu ha oyun oynayayım son oyunları falan açsın diyosan 1500 tlye electro worlde ati hd 6670 takılı direxct 11 ekran kartlı süper sistem var intel i5 ghz de yüksek turbolu yinede karar senin ben oyuncu olduğum için almam bu cihazı casperada güvenim yok compaq veya hp olucak bana