Android sorun çıkartmaya devam ediyo

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Android sorun çıkartmaya devam ediyo
Ya bu nedir telefonu alalı 1 ay oldu yemin ediyorum androidden soğudum. Her gün ayrı bi hata alıyorum. Şimdide google çalışmayı durdurdu diyo google playdan hiç birşey indiremiyorum. Birde com.google.procces.gapps işlemi durduruldu diyor bunlar nedir anlamadım google play neyse onu anladıkta bu son hata ne anlamadım bunlardan nasıl kurtuluruz deli oldum ya :off:

PriZm

PriZm

Üye
Gapps' ı bozmuşsun bir şekilde.O yüzden Google ile bağlantılı bütün uygulamalar hata veriyor.

Format atmayı dene.Olmazsa temiz bir flashdan başka çaren yok.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Gapps ın ne olduğunu bile bilmiyorum daha nasıl bozayımki kardeşim. Flash yapıcam iyi güzelde şimdi onun için uğraşma var :S

PriZm

PriZm

Üye
Ben Galaxy S kullanırken rom atmaya kernel atmaya üşenmiyordum ya.:)

Gapps=Google uygulamaları.

Eğer gapps bozulursa google ile alakalı bütün uygulamalar hata verir. (Youtube,g mail,senkronizasyon,play store vs)

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Bu sorun daha öncedende vardı 1 haftadır var yani belki düzelir diye formatlamıştım zaten ama gene çıkmaya devam ediyo. Ben şimdi buna sağlam flash atıcamda sağlam bi kernel + rom olsun uğraştığımada deysin ama dimi :)

PriZm

PriZm

Üye
Orjinal kullanacaksan kies den direkt son versiyonu baştan yükle.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Valla şimdi orjinalimi istememin sebebi garanti. Yoksa niye ben rom + kernel atmıyayımki :) Bi kere root lamıştım 2 - 3 gün sonra korkudan unroot yapmıstım :ehe

PriZm

PriZm

Üye
:ehe yükle o zaman :ehe

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Aslında şimdi rom + kernel attık iyi güzel garantide değil tak diye birşey oldu garantilik e ozamanda yollıyamıycam napıcam ozaman bu kafamda kalan soru işaretlerini kaldırsam direk sağlam rom ve kernel arayışına giricem :D

Atacan-

Atacan-

Üye
Arkadaşım cihazı rootlu ve sayacı sıfırlamadan garantiye verdi ve orjinal yazılımı yüklü şekilde geri aldı. Sorun felan çıkmadı bakmıyorlar bile. Şarj soketinde sorun olmuştu cihazın arızasıda buydu.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Bakmıyolar derken nasıl yani ? Hiçmi bakmıyolar ? Bakmıyolarsa niye garantiden çıkıyo olayları gecıyo anlamadım sımdı :hmmm

Heroata

Heroata

Üye
Aslında şimdi rom + kernel attık iyi güzel garantide değil tak diye birşey oldu garantilik e ozamanda yollıyamıycam napıcam ozaman bu kafamda kalan soru işaretlerini kaldırsam direk sağlam rom ve kernel arayışına giricem :D

Ben de korktum fakat benim gibi baslarda dikkatli olursan iyi olur.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende gonderdim uc dort telefonumu sorun cikmiyor ama korun tasi gibi sana bakarlar bana kizma o zaman:D

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
bende gonderdim uc dort telefonumu sorun cikmiyor ama korun tasi gibi sana bakarlar bana kizma o zaman:D

Kafamı daha çok karıştırdınız şimdi telefonu satıcam bu sorunlardan dolayı o olucak.

TheMadness

TheMadness

Üye

Kafamı daha çok karıştırdınız şimdi telefonu satıcam bu sorunlardan dolayı o olucak.

Ya kernel yükle güzel bi rom bul kullan işte. Garantiye yollarken sayaç sıfırla ve stock rom kur bu kadar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Ya kernel yükle güzel bi rom bul kullan işte. Garantiye yollarken sayaç sıfırla ve stock rom kur bu kadar

Eyw hocam iyi güzel diyorsunuz o işe girdim yapmaya karar verdim tamam ama rom ve kernelde anlamam güzeli kötüsü ne bileyim. Yardımcı olunması için konu açtım ama kimse ilgilenmedi bile.

Takipçi Satın Al

Üst Alt