Doğu Anadolu'dan kış manzaraları

Sponsorlu Bağlantılar

kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
Doğu Anadolu'dan kış manzaraları

BÖLGEDE GECE EN DÜŞÜK HAVA SICAKLIĞI SIFIRIN ALTINDA 28 DERECE İLE ARDAHAN'DA YAŞANDI.

VAN'IN MURADIYE ILCESINDEKI SELALE, DOGU ANADOLU BOLGESINDE ETKILI OLAN SOGUK HAVA NEDENIYLE DONDU.

VAN'IN EDREMIT ILCESINDE BIR EVIN BAHCESINDEN GECEN SU BORUSU PATLADI. BORUNUN PATLAMASIYLA YUKARI DOGRU FISKIRAN SULAR DONARAK BUZ KUTLESI OLUSTURDU.

ERZINCAN'A 30 KILOMETRE UZAKLIKTAKI CAGLAYAN BELDESINDE BULUNAN GIRLEVIK SELALESI DONDU.

KARS'IN SARIKAMIS ILCESINDE ETKILI OLAN SOGUK HAVA HAYVANLARI DA ZOR DURUMDA BIRAKTI.

ARDAHAN'DA EKSİ 26 DERECEDE SEYYAR SATICILAR KURULAN PAZARDA SATIS YAPMAYA CALISTILAR.

DOGU ANADOLU BOLGESINDE SOGUK HAVA, HAYATI OLUMSUZ ETKILEDI.

VAN'IN MURADIYE ILCESINDEKI SELALE, DONDU. KIS AYLARINDA DA PAMUKKALE'YI ANDIRAN GORUNTUSUYLE BUYUK ILGI CEKTI.

DOGU ANADOLU BOLGESI'NDE EN SOGUK GECE SIFIRIN ALTINDA 27 DERECEYLE ARDAHAN'DA YASANDI. SOGUK NEDENIYLE BIRCOK YERI BUZ KAPLADI.

DOGU ANADOLU BOLGESI'NDE SOGUK HAVA YASAMI OLUMSUZ ETKILEDI. SOGUK HAVA NEDENIYLE EV VE IS YERLERININ CAMLARI BUZ TUTTU

DOGU ANADOLU BOLGESI'NDE EN SOGUK GECE SIFIRIN ALTINDA 27 DERECEYLE ARDAHAN'DA YASANDI. SOGUK NEDENIYLE BIRCOK YER DONDU.

mservank

mservank

Üye
of of ne hale gelmiş ortalık valla halimize şükretmek lazım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bizim burda hava mükemmel..:) 18 derece civarı...Adanayı çok seviyorum ben:)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
biz burda t-shirt falan dolasıyoz vanda olmak istemezdim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
gel kardeşim adanaya gel:) kebapları şalgamları goturelim seninle:) havuza gideriz senle:D:D

omayra

Üye
Vanı görmeyi çok isterim eşimden dolayı :) Ama bu akşam Zülfü Livaneli'nin Mutluluk isimli filmini izledim, malum Van'da başlayıp süren bir hikaye... Hala ağlıyorum. Özgü Namal'ın oyunculuğu kesinlikle harika!!

keremerson

keremerson

Üye
Of of çok kötü olmuş.. Hani nerde küresel ısınma :bilmm