N97 mini Facebook

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa7o

mustafa7o

Üye
    Konu Sahibi
N97 mini Facebook
Telefonun kendi facebook uygulaması ile giriş yapamıyorum. Hata veriyor. Telefonu aldığımdan beri böyle. Yardım ederseniz sevinirim.

marist

marist

Üye
Ne hatası verdiğinide yazsan iyi oLur.

• Beğen
Tepkiler: mustafa7o
Emrgncy

Emrgncy

Üye
o hata bende de var :hmmm

ilk önceleri sorunsuz bağlanıyordum ama şimdi hata veriyor...

• Beğen
mustafa7o

mustafa7o

Üye
    Konu Sahibi
Verdiği hata şu. Error occurred! An unrecoverable error occured. It might help to reboot your device. Sonradan olan bişey değil hep böyle.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Verdiği hata şu. Error occurred! An unrecoverable error occured. It might help to reboot your device. Sonradan olan bişey değil hep böyle.
Ben ilk aldığımda bağlanıyordu, ikinci bir hesaba giriş yaptıktan sonra hep o hatayı vermeye başladı...

• Beğen
mustafa7o

mustafa7o

Üye
    Konu Sahibi
Ben aldığımdan beri böyle. Aldığımda 12. sürümü yüklüydü. Yazılımı güncelldim ovi ile. 30.004 yaptım yine aynı. Bi anlayan yokmu ya.

Akıncı

Akıncı

Üye
ben facebook kendi uygulamasını kullanıyorum sorunsuz

• Beğen
mustafa7o

mustafa7o

Üye
    Konu Sahibi
widget olarakta ekleniyor. ama facebooka bağlanmadıktan sonra ana ekranda neden boşa yer kaplasın ki. :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
widget olarakta ekleniyor. ama facebooka bağlanmadıktan sonra ana ekranda neden boşa yer kaplasın ki. :)
Ben eklemen için söylemedim, face in kendi mobil uygulaması ile arasındaki farkı belirttim sadece :oke:

mustafa7o

mustafa7o

Üye
    Konu Sahibi
Ben sorunu çözdüm arkadaşlar. Telefonun dilini ingilizceye çeviriyoruz. O hatayı vermiyor. Girişimizi yaptıktan sonra dili tekrar türkçeye çevirebilirsiniz. Ama uygulama ingilizce. Ben türkçe sanıyordum.

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben sorunu çözdüm arkadaşlar. Telefonun dilini ingilizceye çeviriyoruz. O hatayı vermiyor. Girişimizi yaptıktan sonra dili tekrar türkçeye çevirebilirsiniz. Ama uygulama ingilizce. Ben türkçe sanıyordum.
Hayırlı olsun o zaman..

Evet dili ingilizce o uygulamanın..