Video Kalitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Video Kalitesi
Normal mp4 video formatında telefonda 600 kbit/s izliyorum bazen daha kaliteli oluyo mesala 1098 kbit/s en güzel kalıteyi telefonumda izliyorum ama bugün 1896 kbit/s bi film attım ve görüntüler berbat neden olabilir bulanık ve koyu renkleri iğrenç gösteriyo donma falan hç yok ama telefonun ekranımi kaldırmadı sizce c6-01 ? :hmmm

- - - Eklendi - - -

bende yeniden düzenliycem kalıteyi düsürecem bakalım olacakmı?

symbianbella

Üye
bende farketmyo ama ses desteklmyo bazen

MaxipmaN

Üye
hafıza kartının hızı yetmemiştir belki de class kaç ?

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
bılmiyorum nasıl öğrenecez onu 16gb sadece :)

erolustun

Üye
Hafiza kartinin uzerinde yazar genelde. Class 4, class 10 vs. 10 en iyisidir. Veri aktarim hizi ile ilgili degerler sanirim. Ben class 10 kullaniyorum.

symbianbella

Üye
hadi beeah. Ben düşük olnca iyi sanıyodum class4 vardı gittim hızlansın die class2 aldım .s ben diyom niye bişe değişmedi

kcr

Üye
En hızlısı class 10; okuma ve yazma hızı en yüksek olanıdır. Diğerlerinin ucuzluğuna da aldanmamak lazım. Donma yapar; kilitlenme yapar; aldığınıza pişman edebilir.

Symbianize

Symbianize

Üye
Telefonun işlemci desteğide önemli video oynatma konusunda

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
telefondan kaynaklı heralde ama donma yok sadece bulanık gösteriyo

MrExpert

MrExpert

Üye
Max 1280x720p videoları oynat Gerisinde sıkıntı olur hafıza kartının alakası yok zaten class4 hafıza kartı bile 15-20mb okuma hızı var.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
dostum o kbit değeri sadece grntye bağlı değl. Ses de buna dahil. O yüzden kbit değeri yksekken, video kalitesz dye düşünme

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
dostum o kbit değeri sadece grntye bağlı değl. Ses de buna dahil. O yüzden kbit değeri yksekken, video kalitesz dye düşünme

ne yani bit önemli değlse bu film tek part 1300mb küsür bit düşürdüm yarıya düştü aynı oranda ses te sorun yok bence bulanık göstermesi telefondan alakalı yani

kcr

Üye

ne yani bit önemli değlse bu film tek part 1300mb küsür bit düşürdüm yarıya düştü aynı oranda ses te sorun yok bence bulanık göstermesi telefondan alakalı yani

O zaman sorun oynatıcının görüntü kodekiyle tam uyumlu çalışmaması. Aklıma gelen bir başka ihtimal de görüntünün kendisinin bozuk olması. Nadiren de olsa kayıt eden ya da dönüştüren programlar bu tür bozulmalara sebep olabiliyor. Filmi başka bir ortamda mesela pc'de oynatmayı dene, bir de öyle bak.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
pc de baktım sorun yok bende diyorum çokmu hd oldu telefona 1900 küsür bit

achambo

achambo

Üye
bende 1080p oynatmıyo

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Dizi HD değildir , izledğin yerde onu 720p'e çevirip atmışlardır sırf HD görünsün diye, 720pde olsa bile görüntü tam net olmaz.